evet hamdolsun ve de maşallah 4.5 aylık oldular ve sadece anne sütü aldılar
ama midemi hasta ettim süt artırıcı şeyler yüzünden
gerçi bu işime yaradı gastroentoloji doktorumuz süte geçmeyen ve yan etkisi memelerden süt gelmesi olan bi ilaç verdi
şimdi normal yemeklerimden fazla kayısı kompostosu içiyorum ve o ilacı alıyorum hamdolsun iyiyiz
masallah kılolusun galıba sutun cok olduguna gore yanında yardımcın varmı valla ben de okadar cok yıyorum yazdıklarından malasef doymuyorlar sanslısın ı zaman ben 1 ayda 3 kg aldım
annem ve teyzem komşum
kilom da 84((
gerçi 76 ile hamile kalmıştım ben
cnm ben de 60 la hamıle kalmıstım doguma gderken 76 kg cok sukur gıttı hemsı amaaan sut olsunda evlatlarımıza varsın kılolu ollım nasılsa verırız ama sutu bır daha veremeyız cnm sagınca kac cc cıkıyor sutun?
değişiyo bazen 40 bazen 140
ama neye göre değişiyo bi bilsem hep yapacam ama bilemiyorum:26:
ikiz bebiş emzirdiğim için süt konusunda ne varsa denedim, herkeste farklı etki ediyormuş ama benim deneyimlerim;
humana etkisiz geliyor bana sudan farkı yok onun yerine 6 şişe milk plus alıyorum 3 gün sabak akşam içiyorum ve o hfta maşallah çok doluyo
bebe bisküvisi+süt karışımı yiyorum o da iyi
kuru dut+kuru kayısı+kuru beyaz üzüm kompostosu coşturuyo maşallah ikizler emiyo üstüne sağıyorum birinin bir öğünü çıkıyo ve tekrar 2 kase içiyorum 2 saate maşallah göğüsler doluyo
incir, dereotu yeşil soğan etkisiz bende
tahin helvası iyi bişey ama sütü çok yoğunlaştırıyo, bi kere denedim sanırım vur deyince öldürmüşüm bebişler emiyo süt gelmiyo ama göğüslerim dolu
sağdım sağdım sağdım.. tam 50 dk sağmışım ve sonra gelmeye başladı süt. ve gelen süt de bembeyazdı
masallah kılolusun galıba sutun cok olduguna gore yanında yardımcın varmı valla ben de okadar cok yıyorum yazdıklarından malasef doymuyorlar sanslısın ı zaman ben 1 ayda 3 kg aldım
cipskolam ben de ikiz emziriyorum. 4 ay sadece anne sütü aldılar ama kilolu değilim. hatta göğüslerim de küçüktür. küçül göğüsten daha çok süt gelirmiş:) şu anda da ek gıda takviyeli emziriyorum 5 aylık oldular.
masallah cnm sanada napalım bızım kızların alcagı sut bukadarmıs uzuluyorum ama napım hersey yıyıyoırum 3 saatte bır 150cc ıcıyolar ben ne bıde ıkız yanı emerken 300 cc sut cıkması lazım kı doysun kızlarım elımden gelenı yapıyorum sagdıgımda anca 80cc yada 60cc cıkıyo...
evet hamdolsun ve de maşallah 4.5 aylık oldular ve sadece anne sütü aldılar
ama midemi hasta ettim süt artırıcı şeyler yüzünden
gerçi bu işime yaradı gastroentoloji doktorumuz süte geçmeyen ve yan etkisi memelerden süt gelmesi olan bi ilaç verdi
şimdi normal yemeklerimden fazla kayısı kompostosu içiyorum ve o ilacı alıyorum hamdolsun iyiyiz
herkese merhaba hanımlar...
nasılsınız? bebeler nasıllar ?
benim kızım 4 gün sonra 6. ayı dolduruyor
diş çıkarma aşamasındayız salyamız akıyor, ek gıdalara geçtik..
sizlerden ne haber?
Iyı akşamlar.
Artık ıpad e kaldım. Pc basına geçme ımkanım tamamen kalmadı
Aras a bır kaç gündür pırınc muhallebısı verıyorum. Bayıla bayıla yıyor. Ve ılk dışımız çıkıyor :26:
Iyı akşamlar.
Artık ıpad e kaldım. Pc basına geçme ımkanım tamamen kalmadı
Aras a bır kaç gündür pırınc muhallebısı verıyorum. Bayıla bayıla yıyor. Ve ılk dışımız çıkıyor :26:
maşallah şimdiden dişinekaç aylık oldu erken çıkarıyor sanırsam. gülfem ela deli gibi kaşıyıp duruyor. o kadarki ben bile hissediyorum damağındaki kaşıntıyı
ilk dişiniz hayırlı olsunerken değil mi ek gıda için?dr mu önerdi?ben hiç bir şey vermiyorum
bana gore cok erken daha 4ay 1haftalik Aras
Salyasi cok akiyordu ,1 aydirda cok kotu kasiniyordu. Gece bile parmaklarima saldiriyordu
Saol cnm.
Surekli uyanmasini aclikdanmi diye basladik aslinda.Ama sebebi dismis. O yuzden sadece sut ile devam edicem yine.Zaten kilo alimi iyiymis. Aras 3-5dk emip birakiyordu. Gecede surekli uyanip emmek istiyordu bir ara.
Ama sanirsam bunlara tum sebep dismis :)
Bu arada gunaydin
günaydın kızlar bebişlerinizi yastıklamı yatırıyorsunuz yoksa yastıksızmı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?