2012 Haziran Anneleri Doğurdu

masallah kılolusun galıba sutun cok olduguna gore yanında yardımcın varmı valla ben de okadar cok yıyorum yazdıklarından malasef doymuyorlar sanslısın ı zaman ben 1 ayda 3 kg aldım

masallah kılolusun galıba sutun cok olduguna gore yanında yardımcın varmı valla ben de okadar cok yıyorum yazdıklarından malasef doymuyorlar sanslısın ı zaman ben 1 ayda 3 kg aldım

annem ve teyzem komşum
kilom da 84 ((
gerçi 76 ile hamile kalmıştım ben

annem ve teyzem komşum
kilom da 84 ((
gerçi 76 ile hamile kalmıştım ben

cnm ben de 60 la hamıle kalmıstım doguma gderken 76 kg cok sukur gıttı hemsı amaaan sut olsunda evlatlarımıza varsın kılolu ollım nasılsa verırız ama sutu bır daha veremeyız cnm sagınca kac cc cıkıyor sutun?

değişiyo bazen 40 bazen 140
ama neye göre değişiyo bi bilsem hep yapacam ama bilemiyorum:26:

akıllıbıdık, bunları da tek tek deneyeyim bari. Ne oldu anlamadım sütüm oğluma yetiyordu aslında. Strese girmemeyeyim diyorum ama çok kafama takılıyor. Bu arada senin ve cipskolam'ım ikizleri var anladığım kadarıyla. Maşallah size ben tek çocuğa yetişemiyorum. İkinize de kolaylıklar dilerim...

cipskolam ben de ikiz emziriyorum. 4 ay sadece anne sütü aldılar ama kilolu değilim. hatta göğüslerim de küçüktür. küçül göğüsten daha çok süt gelirmiş:) şu anda da ek gıda takviyeli emziriyorum 5 aylık oldular.

masallah cnm sanada napalım bızım kızların alcagı sut bukadarmıs uzuluyorum ama napım hersey yıyıyoırum 3 saatte bır 150cc ıcıyolar ben ne bıde ıkız yanı emerken 300 cc sut cıkması lazım kı doysun kızlarım elımden gelenı yapıyorum sagdıgımda anca 80cc yada 60cc cıkıyo...

canım bi kitapta okumuştum. Sağdıktan sonra en az 30 cc süt göğüste kalırmış. yani bebişlerin 30 cc daha fazla çekiyordur senden. pekmez ve incir çok işe yarıyor bende. tabiki sık aralıklarla emzirmek. ben işlerden fırsat bulup oturmaya vaktim oluyorsa hemen birini alırım emziririm. onlar da hiç yok demezler sağolsunlar :)

slm kızlarrr... bir aydır ne girebiliyorum ne yazabiliyorum ama aklım hep burada.. son iki haftadır özellikle çok sıkıntı çektim.. okulda dersler sıkıştı,her gün bir de toplantı çıkıyor.. bi de sosyal ortamı oluyo insanın akşamları da onlara takılayım deyince şirazem kaydı.. eşim il dışında,annemler yurt dışında.. eşimin yeğeniyle kalıyorum hemşirelik okuyo iyi ki de onunla kalıyormuşum.. kaç kez gece acillik oldum hep kızcağız ilgilendi.. içtiğim ilaçlar yanında yediğim serumların lafı edilmez.. hala boğazım,sesim çok kötü.. sütüm de bir-iki haftadır azaldı iyice depresyona girdim.. sağınca 20cc bile çıkmıyor.. artık ben de korkudan sağmıyorum. saat başı emiyor gece gündüz demeden ama bazen emince bile süt gelmiyor,çocuk açlıktan uyuyamıyor,elma suyuyla falan geçiştiriyoruz biraz süt oluşana kadar.. elimde mendil kaç kez ağladım.. dr önerisiyle kaşık mama aldık ama vermeye gönlüm razı değil.. havuç suyu yatıştırmazsa okuldayken bakıcısı versin artık diyorum.. annesi olmadan bebek bakıp bi de çalışan varsa canı gönülden tebrik ediyorum.. eğer öğretmen olmasaydım kesinlikle hemen ayrılırdım izne.. şimdi veliler de,öğrenciler de,idare de izin vermiyor gitmeme.. bir hafta raporluydum,okulu birbirine katmışlar hocamızı istiyoruz diye.. branş itibariyle ilde yerime geçecek boşta kimse yok,bıraksam sene sonuna kadar çocukların dersi boş geçecek.. onlara da kıyamadım işte
neyse bi de anane olmayınca bakıcıya bırakmak için mecburen direksiyon dersi alıp trafiğe çıktım. 3 senedir yatan ehliyet işe yaradı sonunda.. annemlerin gidişinin benim açımdan tek hayrı o oldu işte.. artık sürekli arabayı kullanıyorum,sıkıntım yarı yarıya azaldı.. tabi araba babamın yani emanet,o da stres yapıyo trafikte.. bi yere gitmeden önce arkadaşlara o civardaki park yerini ve otoparkları soruyorum anca öyle yola çıkabiliyorum. yine de deli cesaretim için tebrik ediyolar beni.. aynı İstanbul gb buranın trafiği de bazen. 1.5 saat konvoyda bi caddeyi anca bitirebiliyoruz.. neyse geçmişi hayırlısıyla okuyup döneceğim inş.. bebişlere ama özellikle kendinize iyi bakın.. siz hasta olunca bebişe kimse bakamıyo çünkü..

herkese merhaba hanımlar...
nasılsınız? bebeler nasıllar ?
benim kızım 4 gün sonra 6. ayı dolduruyor
diş çıkarma aşamasındayız salyamız akıyor, ek gıdalara geçtik..
sizlerden ne haber?

o ilacı merak ettim doğrusu

herkese merhaba hanımlar...
nasılsınız? bebeler nasıllar ?
benim kızım 4 gün sonra 6. ayı dolduruyor
diş çıkarma aşamasındayız salyamız akıyor, ek gıdalara geçtik..
sizlerden ne haber?

selam saribeybi merak etmiştim ben de seni, doğumdan önce bi kaç kere konuşmuştuk. bebişin de sen de iyisindir umarım. maşallah bebişine herkesin ablası sanırım burda. aradaki kilo farkını kapattınız mı peki, bizim henüz kapanmadı. 1 yaşına kadar kapatılıyor deniyor gerçi.
biz de ek gıdaya yoğurt ve meyve ile geçtik ama cam rendede yaptığım armut ve elma sularını içtikten sonra poposunda pişik oluyor sık sık, öyle çok da vermiyorum en fazla 2 tatlı kaşığı kadar hatta az bile olabilir. sizlerde böyle bir durum olan var mı.

Iyı akşamlar.
Artık ıpad e kaldım. Pc basına geçme ımkanım tamamen kalmadı
Aras a bır kaç gündür pırınc muhallebısı verıyorum. Bayıla bayıla yıyor. Ve ılk dışımız çıkıyor :26:

maşallah şimdiden dişine kaç aylık oldu erken çıkarıyor sanırsam. gülfem ela deli gibi kaşıyıp duruyor. o kadarki ben bile hissediyorum damağındaki kaşıntıyı

ilk dişiniz hayırlı olsunerken değil mi ek gıda için?dr mu önerdi?ben hiç bir şey vermiyorum

maşallah şimdiden dişine kaç aylık oldu erken çıkarıyor sanırsam. gülfem ela deli gibi kaşıyıp duruyor. o kadarki ben bile hissediyorum damağındaki kaşıntıyı

bana gore cok erken daha 4ay 1haftalik Aras
Salyasi cok akiyordu ,1 aydirda cok kotu kasiniyordu. Gece bile parmaklarima saldiriyordu

ilk dişiniz hayırlı olsunerken değil mi ek gıda için?dr mu önerdi?ben hiç bir şey vermiyorum

Saol cnm.
Surekli uyanmasini aclikdanmi diye basladik aslinda.Ama sebebi dismis. O yuzden sadece sut ile devam edicem yine.Zaten kilo alimi iyiymis. Aras 3-5dk emip birakiyordu. Gecede surekli uyanip emmek istiyordu bir ara.
Ama sanirsam bunlara tum sebep dismis :)

Bu arada gunaydin

günaydın kızlar bebişlerinizi yastıklamı yatırıyorsunuz yoksa yastıksızmı???

sizlere de günaydın arkadaşlar,
zypzyp hayırlı olsun ilk incisi meleğinin, tamamı ağrısız sızısız çıkar inşaallah..
bizde de son bir haftadır sürekli memede durmak isteme, hele geceleri memeyi hiç bırakmak istememe var,
ben de aç mı diye bir önceki gece; anne sütü kattğım pirinç unlu mama yedireyim dedim, onu da yemedi, derdi açlık değilmiş, ama ne bilemiyorum ..bir bilsem..

meleyim ; evet ince büyükce bir yastığımız var onunla yatırıyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…