Ayy bilmiyorum ki yasak mi acaba bilen biri varsa cok sevinirim bu arada daha kullanma tarihlerine var simdi baktim elimdede 10 kutu 250 grlik mama var canim bos duracagini senin isini gorur enazindan ikizlere mama dayanmiyo valla nekadar masrafli oldugunu cok iyi bilirim
sadece @ den öncekini yazın belkim olur
olur ya nedne olmasın kiOyle olurmu ki acaba:26:
günaydın kızlar,
bu sabah aktif burası ne güzel..ben kızımı anaokuluna bırakıp geldiğimden erkenciyiz biz bayağı..bebişim de yolda bol bol uyudu şimdi oynuyor bıcırık..
esracım senin bebiş kalabalığa alışmış, yalnız durmak istemez şimdi..bizimki daha küçük olduğundan henüz haberi yok etraftakilerdenyabancılamaya falan başlamadıı henüz..
cipskolam bebişlerin zayıf mı, eger öyle ise ben bizim tontisin kuculenlerini paylasmak isterim minişlerinle..ben de avrupa yakasındayım..elden de ulaştırabilirim...
msn adresini yazıp hemen silebilirsiniz..mesaj düzenleme süresi geçmeden..yasak olmasa bile adresinizin burada kalması hiç iyi olmaz..
olur ya nedne olmasın ki
ben bazen geliyordum yazna olmadıgından çıkıyordum yazanları görünce bende yazayım dedim ii oldu:=)
hoşgeldin cnm, bizler de fırsat oldukça yazışıyoruz..
Ben doğum sonrası katıldım, ismim de merve
Bide bende avrupa yakasindayim nerede oturuyosun canim
sonm sayfa nerdeee cepten gırıyorum siteye naptınız yaagünaydın kızlar,
bu sabah aktif burası ne güzel..ben kızımı anaokuluna bırakıp geldiğimden erkenciyiz biz bayağı..bebişim de yolda bol bol uyudu şimdi oynuyor bıcırık..
esracım senin bebiş kalabalığa alışmış, yalnız durmak istemez şimdi..bizimki daha küçük olduğundan henüz haberi yok etraftakilerdenyabancılamaya falan başlamadıı henüz..
cipskolam bebişlerin zayıf mı, eger öyle ise ben bizim tontisin kuculenlerini paylasmak isterim minişlerinle..ben de avrupa yakasındayım..elden de ulaştırabilirim...
msn adresini yazıp hemen silebilirsiniz..mesaj düzenleme süresi geçmeden..yasak olmasa bile adresinizin burada kalması hiç iyi olmaz..
oy masallah nasıl tatlılar Allah bağışlasın ve de kolay gelsinEki Görüntüle 546905 Eki Görüntüle 546906 Eki Görüntüle 546909 Eki Görüntüle 546910 Eki Görüntüle 546911 BUNLARDA BENİM BEBİŞLERİM.
bende eyupte sen bu arada ekledlm senı sende benı ekle cipskolam@ bek,
bende eyupte sen bu arada ekledlm senı sende benı ekle cipskolam@ bek,
Yakınsak eldende olabılır kızlarım 5 kg zayıf bırı dıgerı tombul gıbı gorunuyor haberlselım
günaydın bizden de
ilk çok tatlı tontişin cnm, hele o yüzük ve bilekliğin uyumuna bayıldımsağlıklı günlerde kullanın inşaAllah..
hayela ikizlerine maşaAllah .. çok güzel birşey olmalı evde aynı boy iki minik olması..Allah esirgesin onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?