• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

teşekkürler teyzeleri tontiş tontiş çok tatlı duruyo gerçekten, biraz büyüsün küpeciklerde takıcam kulaklarına tam kokoş yapıcam zilliyi:1:

teşekkürler teyzeleri tontiş tontiş çok tatlı duruyo gerçekten, biraz büyüsün küpeciklerde takıcam kulaklarına tam kokoş yapıcam zilliyi:1:

evet cnm çocuk anlamayacak yaştayken deldirmek en güzeli,
ben kızımınkini vaktinde deldirmedim kıyamadığımdan, şimdi de küçük hanım korkuyo istemiyo..
zira benim de kulağım delinirken can kurtaran yok muu? diye bağırmışlığım var:9:

kız çocuklarının hali başka oluyor,
şimdiden çıkartmak istemiyormuş bi de yüzüğünü küçük hanım :1:

ilkcim Beren'i alan yandı desene, şimdiden böyleyse, büyüyünce neler neler ister kim bilir süslü hanım:nazar::nazar:

valla bende öyle diyorum canım uyurken çıkartıyorum yüzüğünü falan :1: ee baba urfalı altını sever bunlar:1: alan yandı gerçekten pahalı bizim kız biraz:9:

evet cnm çocuk anlamayacak yaştayken deldirmek en güzeli,
ben kızımınkini vaktinde deldirmedim kıyamadığımdan, şimdi de küçük hanım korkuyo istemiyo..
zira benim de kulağım delinirken can kurtaran yok muu? diye bağırmışlığım var:9:

sence ne zaman deldirmeliyim 1 yaş uygun mudur?

kız çocuklarının hali başka oluyor,
şimdiden çıkartmak istemiyormuş bi de yüzüğünü küçük hanım :1:

ilkcim Beren'i alan yandı desene, şimdiden böyleyse, büyüyünce neler neler ister kim bilir süslü hanım:nazar::nazar:

kız çocukları başka oluyo :)

valla bende öyle diyorum canım uyurken çıkartıyorum yüzüğünü falan :1: ee baba urfalı altını sever bunlar:1: alan yandı gerçekten pahalı bizim kız biraz:9:

ayy evet, urfa düğününü görmüştüm bir programda,
takıları taşımakta zorlanıyordu gelin :9:
sarı sarı altınlar, altın kemerler...küçükken ben de pek severdim kolu sarı sarı bileziklerle dolu teyzeleri, büyüdükce değişti fikrim :9:

sarı sarı altınlar, altın kemerler...küçükken ben de pek severdim kolu sarı sarı bileziklerle dolu teyzeleri, büyüdükce değişti fikrim :9:

evet kızlar daha bir zilli oluyolar Allah ikisinide versin inşallah, erkeğin yeride ayrı ama.:42:

aaaa ilk siz urfadamısınız ben urfadayım

sence ne zaman deldirmeliyim 1 yaş uygun mudur?

1 yaşında henüz aklı pek ermez anlamadan deldiriverirsin cnm,
ama çok erken deldirmek de sakıncalı demişti bize dr.umuz, sanırım o da 1 yaştan sonrasını önermişti, kbb uzmanına deldirirsiniz demişti..öyle kuyumcularda falan yeterince hijyenik yapmayabilirler delme işlemini...
gerçi biz 1 yaşında da deldiremedik, o ayrı :1:

benim fikrim hiç değişmedi, bende çok severim sarı sarı altınları o yüzden urfalıyla evlendim dermişim:9:

1 yaşında henüz aklı pek ermez anlamadan deldiriverirsin cnm,
ama çok erken deldirmek de sakıncalı demişti bize dr.umuz, sanırım o da 1 yaştan sonrasını önermişti, kbb uzmanına deldirirsiniz demişti..öyle kuyumcularda falan yeterince hijyenik yapmayabilirler delme işlemini...
gerçi biz 1 yaşında da deldiremedik, o ayrı :1:

benim kulagımı şu büyük iğneler varya onla delmişler bi yaşlı kadın delivermiş :)

benim kulagımı şu büyük iğneler varya onla delmişler bi yaşlı kadın delivermiş :)

kaç yaşındaydın olayı hatırlıyor musun?:53:
benimkini sanırım alkollü bir kuyumcu delmişti bir delik anyaya diğeri konyaya bakıyordu:1: sonra gittim düzelttirdim 2 delikli oldum:9:

kaç yaşındaydın olayı hatırlıyor musun?:53:
benimkini sanırım alkollü bir kuyumcu delmişti bir delik anyaya diğeri konyaya bakıyordu:1: sonra gittim düzelttirdim 2 delikli oldum:9:

yok hatırlamıyorum çok küçükken delişnmiş ama baya güzel delmiş ikiside aynı tam ortada :) birde pembe ip takmışlar :)

anneminkini de öyle kocaman iğneyle delmişler, neredeyse kulak memesinin üçte biri delik :1:
benimkini şimdi deldikleri gibi delmişlerdi teknik olarak, tek fark uyuşturmuyorlardı o zamanlar o yüzden acayip korkmuştum..acısını hatırlamıyorum gerçi acıdı mı onu da bilmiyorum da, büyük ve bilinçli olduğumdan panik yapmıştım birazcık :9:

anneminkini de öyle kocaman iğneyle delmişler, neredeyse kulak memesinin üçte biri delik :1:
benimkini şimdi deldikleri gibi delmişlerdi teknik olarak, tek fark uyuşturmuyorlardı o zamanlar o yüzden acayip korkmuştum..acısını hatırlamıyorum gerçi acıdı mı onu da bilmiyorum da, büyük ve bilinçli olduğumdan panik yapmıştım birazcık :9:

yok öle kocaman bir delik değil ya gayet güğzel bence:)

yok öle kocaman bir delik değil ya gayet güğzel bence:)

Gunaydıın hanımlar oglum 2 gun once gece ateslenmıstı dra goturdum bısıy cıkmadı kusmasıda olunca emedur fıtıl yapıp gonderdıler neyse dun yıkamak ıcın soydum ne goreyım verem asımız sısmıs kıpkırmızı dra sordurdum ası tutmus ates yaparmıs ev tasıdıgımdan gunlerdır farketmemısım meger :50: eger sızdede mevcutsa sıslık o kola pek baskı yapmamak gereklıymıs aklınızda olsun

Back
X