- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt çok yakışmış yüzük yaa:)
teşekkürler teyzeleri tontiş tontiş çok tatlı duruyo gerçekten, biraz büyüsün küpeciklerde takıcam kulaklarına tam kokoş yapıcam zilliyi![]()
kız çocuklarının hali başka oluyor,
şimdiden çıkartmak istemiyormuş bi de yüzüğünü küçük hanım
ilkcim Beren'i alan yandı desene, şimdiden böyleyse, büyüyünce neler neler ister kim bilir süslü hanım![]()
evet cnm çocuk anlamayacak yaştayken deldirmek en güzeli,
ben kızımınkini vaktinde deldirmedim kıyamadığımdan, şimdi de küçük hanım korkuyo istemiyo..
zira benim de kulağım delinirken can kurtaran yok muu? diye bağırmışlığım var![]()
teşekkürler teyzeleri tontiş tontiş çok tatlı duruyo gerçekten, biraz büyüsün küpeciklerde takıcam kulaklarına tam kokoş yapıcam zilliyi![]()
kız çocuklarının hali başka oluyor,
şimdiden çıkartmak istemiyormuş bi de yüzüğünü küçük hanım
ilkcim Beren'i alan yandı desene, şimdiden böyleyse, büyüyünce neler neler ister kim bilir süslü hanım![]()
valla bende öyle diyorum canım uyurken çıkartıyorum yüzüğünü falanee baba urfalı altını sever bunlar
alan yandı gerçekten pahalı bizim kız biraz
![]()
kız çocukları başka oluyo :)
ayy evet, urfa düğününü görmüştüm bir programda,
takıları taşımakta zorlanıyordu gelin
sarı sarı altınlar, altın kemerler...küçükken ben de pek severdim kolu sarı sarı bileziklerle dolu teyzeleri, büyüdükce değişti fikrim![]()
evet kızlar daha bir zilli oluyolar Allah ikisinide versin inşallah, erkeğin yeride ayrı ama.![]()
sence ne zaman deldirmeliyim 1 yaş uygun mudur?
ayy evet, urfa düğününü görmüştüm bir programda,
takıları taşımakta zorlanıyordu gelin
sarı sarı altınlar, altın kemerler...küçükken ben de pek severdim kolu sarı sarı bileziklerle dolu teyzeleri, büyüdükce değişti fikrim![]()
1 yaşında henüz aklı pek ermez anlamadan deldiriverirsin cnm,
ama çok erken deldirmek de sakıncalı demişti bize dr.umuz, sanırım o da 1 yaştan sonrasını önermişti, kbb uzmanına deldirirsiniz demişti..öyle kuyumcularda falan yeterince hijyenik yapmayabilirler delme işlemini...
gerçi biz 1 yaşında da deldiremedik, o ayrı![]()
benim kulagımı şu büyük iğneler varya onla delmişler bi yaşlı kadın delivermiş :)
kaç yaşındaydın olayı hatırlıyor musun?
benimkini sanırım alkollü bir kuyumcu delmişti bir delik anyaya diğeri konyaya bakıyordusonra gittim düzelttirdim 2 delikli oldum
![]()
benim kulagımı şu büyük iğneler varya onla delmişler bi yaşlı kadın delivermiş :)
anneminkini de öyle kocaman iğneyle delmişler, neredeyse kulak memesinin üçte biri delik
benimkini şimdi deldikleri gibi delmişlerdi teknik olarak, tek fark uyuşturmuyorlardı o zamanlar o yüzden acayip korkmuştum..acısını hatırlamıyorum gerçi acıdı mı onu da bilmiyorum da, büyük ve bilinçli olduğumdan panik yapmıştım birazcık![]()
anneminkini de öyle kocaman iğneyle delmişler, neredeyse kulak memesinin üçte biri delik
benimkini şimdi deldikleri gibi delmişlerdi teknik olarak, tek fark uyuşturmuyorlardı o zamanlar o yüzden acayip korkmuştum..acısını hatırlamıyorum gerçi acıdı mı onu da bilmiyorum da, büyük ve bilinçli olduğumdan panik yapmıştım birazcık![]()
Gunaydın kızlar bende resım ejlkıycem olmuyo yaa nasıl