2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben de fatihteyim cnm, bebişler zayıfsa birkaç ay daha giyerbilirler bize şu an küçük gelenleri..
ama benim bebeğim erkek, sorun olmaz değil mi?
cipskolam dan sonrası h o t m a i l mi ?

merhaba cnm yakınızmıs cok zyıf degıller zaten bırkac ay dıyosun o zaman gercı arasmızda cok fark yok neyse dusuncen ıcın saol evt cnm hotmail

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar nerelerdesiniz
henüz kombiyi çalıştırmadım...dr.muz 22-24 derece normal demişti oda sıcaklığı için...dijital termometreye göre ev şu an 22,5 derece...
sizler nasıl yapıyorsunuz??? alttan çıtçıtlı badi,üzerine ince bir ayaklı pijama...onların üzerine de çok kalın olmayan alt-üst takım giydiriyorum,ince değil di mi???

Son düzenleme:
bende gungörende oturuyorumm yakınız yani ben seni ekledim canımm haberin olsun

aa yakınız yaz gelsınde bulustururuz kısmetse ikizlerı ben baktım msn eklememıssın bısey gelmedı yanı bu arad bebislerıne bi harıka masallah benımde cift yumurta ikizi cadılarım

gunaydın cnm bende acmadım daha ama havalar 15 drece dusecekmıs ben usduklerını burnu soguk olunca anlıyorum su an uzerlerınde kısa kollu cıtcıtlı badı uzerı uzun kollu badı uzerı pijama takımı var icten ve dıstan da iki çorap gıydırıyorum ayak önemli çünki

aa yakınız yaz gelsınde bulustururuz kısmetse ikizlerı ben baktım msn eklememıssın bısey gelmedı yanı bu arad bebislerıne bi harıka masallah benımde cift yumurta ikizi cadılarım

Gelmedimi canim yaa ben ekledim seni ama neyse bu aksam yine denerim tabi bulusuruz canim benim bebislerinde burnu ve ensesi sicak ama elleri soguk oluyo usuyolar mi acaba

Ayy oglusum sesiz sakin bir bebek hep sirasini bekler valla erkek mi kizi korur kiz mi erkegi bilemiyorum cunku kizim cok cadidir daha oglumu ezmeye anne karninda basladi huysuz kizim tesekkur ederiz teyzesi bizde bekleriz seni beren hanimla birlikte

Ne guzelmis yuzugu oyle cok yakismis bende kizima burma bilezik almistim ama buyuk gelmisti bak aklima geldi simdi olur herhalde

Gelmedimi canim yaa ben ekledim seni ama neyse bu aksam yine denerim tabi bulusuruz canim benim bebislerinde burnu ve ensesi sicak ama elleri soguk oluyo usuyolar mi acaba

senın hangı bebegın huysuzdu kız mı napıyolar slmdl o zaman usumuyorlardık bebeklerın 1 yasına kadar ellerı ayakları soguk olurmus benım kızlarımında su ellerı buz gıbı bu arad ben bugun 3 aylık knt gltcem aile hekımıne danısayım bakayım

ilkcim beren hanımın yüzüğüne bittik Çağan paşayla haberiniz olsun...süs iyidir,hoştur bu arada et emzik bizde de var,Çağan onu verdiğimde ağzına...öğürüyor önce sonra karpuz yer gibi resmen yiyor

hayela89...tatlım bayıldım kuzucuklarına,ama gerçekten de kız bastırır gibi duruyor...Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularımıza inşallah...

Kizim cok cadidir teyzesi bir dakika yerinde durmaz hatta bu dunyaya bir tane daha bu kizdan fazla derim hep suan ikisi de uyuyo bende kalkamda evimi temizleyem bugun temizlik gunum

Hic sorma teyzesi cok cadi daha simdiden oglumun ustune cikiyo benim garip oglumda onun ellerini yalamaya calisiyo cekecegi var bu kizdan

Kizim cok cadidir teyzesi bir dakika yerinde durmaz hatta bu dunyaya bir tane daha bu kizdan fazla derim hep suan ikisi de uyuyo bende kalkamda evimi temizleyem bugun temizlik gunum
oylemı benı bı kızım da ole cook cadı hep sohbet ıstıyo bu arad ekledım senı benım ayarlarım yokmus bende annemı bek saglık canda knr var koly gelsın cnm

Hic sorma teyzesi cok cadi daha simdiden oglumun ustune cikiyo benim garip oglumda onun ellerini yalamaya calisiyo cekecegi var bu kizdan

kıyamam ya :))) dilerim kızçen hep böyle gözü açık olur...bu feodal sistemi benimsemiş toplumumuzda kendini ezdiren bayanlardan olmasın boşver gözü açık olsun...
yaşasın hemcinslerin kardeşliği mi oldu ne

kızlar korkumdan hala ferrum hausman vermiyorum,içindekiler kısmında paraben açık bir şekilde yazıyor...nasıl vereyim göz göre göre ((

ii akşamlar,bu ara forum azıcık hareketli:)
biz bir iki gündür çalıştırıyoruz,oda 24 derece idi ama sanki oğlumun kulakları soğuk gibi geldi biz de biraz yaktık şu an 26 derece ama ben de aynı giydiriyorum,kısa çıtçıtlı badi-patikli pijama,üstüne ince uzun kollu badi.ince değil bence.

bitti canımm hatta biteli çok oldu sen gittin mi sağlık ocağına nasılmış bebişler

slm, cnm evet gıttık annemle cok sukur saglık knt ıı 5440 olmuslar esmanur kızım aradakı 150gr kapatmıs yakalamıs ablasını boylarıda 61cm 4 cm uzamıslar anaları gıbı uzun olcaklar ıns 4.ayda asıları var blzden bole teyzesı benım minnaklar napıyo

Masallah kuzucuklara canim benimkiler uyuyolar suan senin cadilar ne yapio bu arada seninkiler kac aylik

benın prenseslerımin bırı ananesının ayanda bırı kollarında uyutuyo valla biz 3 ay 1 haftalık olduk cok sukur

Suan o goruntu gozumun onunde canlandi valla hatta cok uzak deagil daha oglen bende ayni durumdaydim ve yarinda oyle olacagim kesin sizinkiler gec mi uyuyo canim ben o konuda sansliyim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…