ben de fatihteyim cnm, bebişler zayıfsa birkaç ay daha giyerbilirler bize şu an küçük gelenleri..
ama benim bebeğim erkek, sorun olmaz değil mi?
cipskolam dan sonrası h o t m a i l mi ?
bende gungörende oturuyorumm yakınız yani ben seni ekledim canımm haberin olsun
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar nerelerdesiniz
henüz kombiyi çalıştırmadım...dr.muz 22-24 derece normal demişti oda sıcaklığı için...dijital termometreye göre ev şu an 22,5 derece...
sizler nasıl yapıyorsunuz??? alttan çıtçıtlı badi,üzerine ince bir ayaklı pijama...onların üzerine de çok kalın olmayan alt-üst takım giydiriyorum,ince değil di mi???
aa yakınız yaz gelsınde bulustururuz kısmetse ikizlerı ben baktım msn eklememıssın bısey gelmedı yanı bu arad bebislerıne bi harıka masallah benımde cift yumurta ikizi cadılarım
Allahım bebişlerin ne tatlı maaşallah sübhanallaherkekine bayıldım, tam yiğidolar gibi çıkmış kızkardeşini koruyan kabadayı abii gibi bakıyor bu arada bende bahçelievlerdeyim yakınız minişlerinle çaya beklerimm
günaydın kızlar hepinizin bebişlerine kocamaann maşallahbabası bayram hediyesi kızıma altın yüzük almıştı, berenin parmağına bir kere takmayıvereyim çıkartabilene aşk olsun, çıkarttıktan sonra deli gibi ağlamaya başlıyor takıyoruz susuyor, anası gibi takı meraklısı olacak sanırım işte bir kaç fotosu
Eki Görüntüle 547162 Eki Görüntüle 547161
ve işte et emziğimiz ama hala onu emmektense parmağını tercih ediyor...
Eki Görüntüle 547165 Eki Görüntüle 547164 Eki Görüntüle 547163
Gelmedimi canim yaa ben ekledim seni ama neyse bu aksam yine denerim tabi bulusuruz canim benim bebislerinde burnu ve ensesi sicak ama elleri soguk oluyo usuyolar mi acaba
senın hangı bebegın huysuzdu kız mı napıyolar slmdl o zaman usumuyorlardık bebeklerın 1 yasına kadar ellerı ayakları soguk olurmus benım kızlarımında su ellerı buz gıbı bu arad ben bugun 3 aylık knt gltcem aile hekımıne danısayım bakayım
ilkcim beren hanımın yüzüğüne bittik Çağan paşayla haberiniz olsun...süs iyidir,hoşturbu arada et emzik bizde de var,Çağan onu verdiğimde ağzına...öğürüyor önce sonra karpuz yer gibi resmen yiyor
hayela89...tatlım bayıldım kuzucuklarına,ama gerçekten de kız bastırır gibi duruyor...Rabbim uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin yavrularımıza inşallah...
oylemı benı bı kızım da ole cook cadı hep sohbet ıstıyo bu arad ekledım senı benım ayarlarım yokmus bende annemı bek saglık canda knr var koly gelsın cnmKizim cok cadidir teyzesi bir dakika yerinde durmaz hatta bu dunyaya bir tane daha bu kizdan fazla derim hep suan ikisi de uyuyo bende kalkamda evimi temizleyem bugun temizlik gunum
Hic sorma teyzesi cok cadi daha simdiden oglumun ustune cikiyo benim garip oglumda onun ellerini yalamaya calisiyo cekecegi var bu kizdan
Gelmedimi canim yaa ben ekledim seni ama neyse bu aksam yine denerim tabi bulusuruz canim benim bebislerinde burnu ve ensesi sicak ama elleri soguk oluyo usuyolar mi acaba
günaydınnnnnnnnnnnnn kızlar nerelerdesiniz
henüz kombiyi çalıştırmadım...dr.muz 22-24 derece normal demişti oda sıcaklığı için...dijital termometreye göre ev şu an 22,5 derece...
sizler nasıl yapıyorsunuz??? alttan çıtçıtlı badi,üzerine ince bir ayaklı pijama...onların üzerine de çok kalın olmayan alt-üst takım giydiriyorum,ince değil di mi???
bıttımı lsler cnm yorulmusundur sımdı senı anlıyorum
bitti canımm hatta biteli çok oldu sen gittin mi sağlık ocağına nasılmış bebişler
slm, cnm evet gıttık annemle cok sukur saglık knt ıı 5440 olmuslar esmanur kızım aradakı 150gr kapatmıs yakalamıs ablasını boylarıda 61cm 4 cm uzamıslar anaları gıbı uzun olcaklar ıns 4.ayda asıları var blzden bole teyzesı benım minnaklar napıyo
Masallah kuzucuklara canim benimkiler uyuyolar suan senin cadilar ne yapio bu arada seninkiler kac aylik
benın prenseslerımin bırı ananesının ayanda bırı kollarında uyutuyo valla biz 3 ay 1 haftalık olduk cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?