• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Eki Görüntüle 544890 Eki Görüntüle 544891 merhaba anneler sürekli takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum ne yazıkki, topoiğimiz bomboş buna çok üzülüyorum mayıs anneleri topiği çok hareketli kıskanıyorum valla... benim tosunum da dönemiyo yana dönüyı ama tam dönüşü yapamıyo henüz sanırım kilodan biraz çünkü her ay en az 1 kilo alıyo maşallah ilk ve sedaemnin meleklerinize bayıldım maşallah ikisinede ilkin kızı kuzey bebeğin ama sedaemincim senin kıza talip olabiliriz :9::9::9: bu arada parmak emme bizdede var doktoru engelleme dedi ilkcim bence sende müdahale etme şimdilik, bu da bizim yakışıklı :16:

çok tatlı mahsallh allah bağışlasın:nazar::nazar::nazar:

kızlar benim bebişim 4-4.5 aylıkken hem sağa hem sola hemde yüz üstüne dönebiliyordu.:nazar: fakat hala yüz üstündeyken geriye dönemiyor her ay 1 kg alıyor benim fıstıkta:nazar: kilo ile ilgili olduğunu ben sanmıyorum. sadece anne sütü aldı hep şimdi 10 gündür sadece meyve ve yoğurt tarttırıyorum.en son kontrolde 7.600 dü bakalım bu ay kaç kg çıkacak.
buda benim küçük prensesim.bizim saçlarımız hiç dökülmedi:nazar::nazar::nazar:

ay çok şeker kızın maşallah ya bayıldım:nazar::nazar: ya biraz tembellikte var bizimkinde dönmüyo ben de pek dert etmiyorum her bebeğin gelişimi farklı sonuçta, bizim ki 20 gün önce maşallah 9 kg di bakalım bu cumartesi tekrar kontrol var kaç kilo olmuş tosunum :nazar::nazar:

Selam annelerrr...
Ruzgar 4.5 aylık oldu 8 kg 67 cm cıktı 31 ekımde bayramın 1. Gunu ılk donusunu yaptı dunde tv karsısında yuzustu bıraktım mutfaga gırdım cıktım sırt ustu tv ızlıyo :9:
ek gıdaya devam ama oglum tatlı gelen hıcbırseyı yemıyo malesef hersabah 1 yumurta sarısını yıyıyo ama haslanmıs olarak sevmıyo bende az yagda tavada ıyıce pısırıp haslamaya benzer sekılde verıyorum :9: eksı ve acı favorımız ama karnı doymuyo mama devam sutum hıc gelmıyo bu yuzden 1 kutu mama 3 gun yetıyo battık ıflas esıgındeyız :9:
drumuz gelısımı degıl kendısı 6 aylık bu cocugun dedı elını tuttugumuzda kendını kaldırıp oturuyo egımlı yatırdıgımızda kendını dıkebılıyo bıde ayakustunde durunca hopluyo sezeryan dıkıslerımı delıyo zıplarken :50:

Selam annelerrr...
Ruzgar 4.5 aylık oldu 8 kg 67 cm cıktı 31 ekımde bayramın 1. Gunu ılk donusunu yaptı dunde tv karsısında yuzustu bıraktım mutfaga gırdım cıktım sırt ustu tv ızlıyo :9:
ek gıdaya devam ama oglum tatlı gelen hıcbırseyı yemıyo malesef hersabah 1 yumurta sarısını yıyıyo ama haslanmıs olarak sevmıyo bende az yagda tavada ıyıce pısırıp haslamaya benzer sekılde verıyorum :9: eksı ve acı favorımız ama karnı doymuyo mama devam sutum hıc gelmıyo bu yuzden 1 kutu mama 3 gun yetıyo battık ıflas esıgındeyız :9:
drumuz gelısımı degıl kendısı 6 aylık bu cocugun dedı elını tuttugumuzda kendını kaldırıp oturuyo egımlı yatırdıgımızda kendını dıkebılıyo bıde ayakustunde durunca hopluyo sezeryan dıkıslerımı delıyo zıplarken :50:

eyyy masallah bebeegıne cnm donmesını gormek ne guzel bızde 3ay 1 haftalıgız bızımkıler elını tutunca kendını kaldırıyo baslarını bıde tam tutsalar sabırsızlanıyorum been mama bebelak alıyom hem vıtamınlı hem butceye uygun 4,5 bucuk aylıkken yerlemıkı yumurta sarısı merak ettım tam olarak ne zaman basladın ek gıdaya cnm:8:

günaydın hanımlar... topik baya sessiz... olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim...

öncelikle ek gıdaya geçmeyen anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz hem gündüz hem geceleri...

ek gdaya geçenler kaç saatte bir emziriyorlar ve ek gıdaya nasıl başladınız... kafam çok karışık herkes başka bişey diyor...

bi de merak ettiğim şey bebekleri 8-9 kilo olanlar sadece anne sütüyle mi besliyorlar bebeklerini

şimdiden çok teşekkürler...

eyyy masallah bebeegıne cnm donmesını gormek ne guzel bızde 3ay 1 haftalıgız bızımkıler elını tutunca kendını kaldırıyo baslarını bıde tam tutsalar sabırsızlanıyorum been mama bebelak alıyom hem vıtamınlı hem butceye uygun 4,5 bucuk aylıkken yerlemıkı yumurta sarısı merak ettım tam olarak ne zaman basladın ek gıdaya cnm:8:

canım 4e gırmeden basladık herseyı yıyıyo ama talı gelen seylerde kusuyo ben ılk 3 ay sma gold kullandım sımdı hıpp kullanıyorum butcem sarsılıyo malesef
günaydın hanımlar... topik baya sessiz... olan arkadaşlar sorularıma cvp verirlerse çok sevinirim...

öncelikle ek gıdaya geçmeyen anneler bebeklerinizi kaç saatte bir emziriyorsunuz hem gündüz hem geceleri...

ek gdaya geçenler kaç saatte bir emziriyorlar ve ek gıdaya nasıl başladınız... kafam çok karışık herkes başka bişey diyor...

bi de merak ettiğim şey bebekleri 8-9 kilo olanlar sadece anne sütüyle mi besliyorlar bebeklerini

benım oglum 3300 gr dogdu sımdı 8 kg 17 gunlukken hastaneye yattı taburcu olurken drumuz anne sutu ve mama ıkısınıde alacak dedı sımdı sadece mama alıyo sutum yok bayramdan berı :50:
ek gıdayla bebek doymuyo kı canım benım oglum sabah 60 cc mama yer ustune yarım dılım ekmek ıcı 1 yumurta sarısı 1 ck peynır ondan sonra uyur oglen ben ne yıyıyosam onu yer 1 dılım ekmek ıcıyle benımkı tatlı sevmıyo meyveyı falan kabul etmedı o yuzden sende yavas yavas tattır ama emzırmeyı yada mam verıyosan onu kesemezsın doymaz cunku :9:

Buda benım kucuk erkeğim :nazar:

Eklentiler

• $Fotoðraf0386.webp
    $Fotoðraf0386.webp
    49 KB · Görüntüleme: 46
canım 4e gırmeden basladık herseyı yıyıyo ama talı gelen seylerde kusuyo ben ılk 3 ay sma gold kullandım sımdı hıpp kullanıyorum butcem sarsılıyo malesef

benım oglum 3300 gr dogdu sımdı 8 kg 17 gunlukken hastaneye yattı taburcu olurken drumuz anne sutu ve mama ıkısınıde alacak dedı sımdı sadece mama alıyo sutum yok bayramdan berı :50:
ek gıdayla bebek doymuyo kı canım benım oglum sabah 60 cc mama yer ustune yarım dılım ekmek ıcı 1 yumurta sarısı 1 ck peynır ondan sonra uyur oglen ben ne yıyıyosam onu yer 1 dılım ekmek ıcıyle benımkı tatlı sevmıyo meyveyı falan kabul etmedı o yuzden sende yavas yavas tattır ama emzırmeyı yada mam verıyosan onu kesemezsın doymaz cunku :9:

teşekkürler...ek gıdayı doysun diye başlamıyorum maalesef bu ay az kilo aldığı için başlayacağım bugün 2 tatlı kaşığı elma suyuna 1-2 damla pekmez damlatarak verdim yedi.. üstünede 10 cc su içti... bu hafta meyve suyu vermeyi düşünüyorum haftaya yoğurt diğer hafta çorba diğer haftada muhallebiye geçeceğim.... doğrumu yapıyorum bilmiyorum doktorumda da iş yok tuhaf biri...

ben sadece emzırıyorum suan dört ayımız doldu gecelerı ıkı saatte bı emıo gunduzlerı bu ara bıraz daha uzayabılıo canım ek gıda bana da cok zor gelıo yapamayacakmısım gıbı nedense dureklı okuyorum ama sankı anlamıyorum bazıları meyve suyu ıle baslıo bazıları sebze suyu ıle kafam cok karısık

merhaba canım biz sadece anne sütüyle besleniyoruz gündüzzler genelde 2-2,5 saatte bir emiyo tabi dikkati dağılmadan tam emerse öyle olmayınca 1 saatte bir bile oluyo, gecede 3 bazen 4 saattte bir kalkıyoruz, 6 ayı dolunca ek gıdaya geçicem kilo alımı iyi maşallah bebeğimin o yüzden bekliyorum.

merhaba canım biz sadece anne sütüyle besleniyoruz gündüzzler genelde 2-2,5 saatte bir emiyo tabi dikkati dağılmadan tam emerse öyle olmayınca 1 saatte bir bile oluyo, gecede 3 bazen 4 saattte bir kalkıyoruz, 6 ayı dolunca ek gıdaya geçicem kilo alımı iyi maşallah bebeğimin o yüzden bekliyorum.

teşekkürler... saatbaşı emmesi normal mi ya... doktor bana 4-5 saatte bir emmesi lazım artık büyüdüler süt koyulaşır daha geç acıkır bebekler demişti...

slm kızlarrr hepnzı özledm 2,5 ay oldu gıremylı netı ortk kullndgmz komsu tasncgı için kpattırdı ondn gremyrm denk gldıgm evde grıyorm bız bu ayn
10 unda 5i doldurcaz gecen ayın 10 unda 7,500geldı boyu 62 cm 1 aydır uzammş 3,200 dgmuştu 49.cm yıne ıı gıdıo bnm sm 2 ay emdı gelmedgı ıçn mama verıorm 3 aydr bebelac mılupadan sonra daha ii toprladı çokta tok tutuyo ek gıda olark kavnoz mama kasık mamaları yemeklerden corbalardn verıyorm çok sevrj yıyıyo kızmm hepnzı opyrmmm

merhaba cnm, ek gıdaya geçmek için altıncı ayı bekliyoruz miniğimle..
yalnızca anne sütü alıyor,8400 gr.dı perşembe günü..
gündüzleri emzirirken artık sürekli ilgisi dağıldığından randımanlı ememiyor ve neredeyse kırk beş dk da bir bağırıyor emmek için, dışarıya çıkmam gerektiğinde bebeğimi bırakmadan evvel uzun süre emziriyorum ve iki üç saat idare edebiliyor ben yokken..
geceleri ise saat 9-9.30 gibi uyutuyorum,ilk uykusu dört beş saat kadar uzayabiliyor akabinde de
her iki, iki buçuk saatte bir uyanıp emerek sabahı ediyoruz..
ek gıdaya başladığında da bebek arzu ettikçe emzirilmeli bence, ek gıdayı doyacak kadar yeseler bile emdikleri süt de bizlerin
yemeğin üzerine içtiğimiz çay kahve gibi geliyordur bebişlere, keyif sütü:emir_bebek:

Canim masallah bebeklerine benimde ikizlerim var bizimkiler aptamil iciyolar bebelac sevmediler birde gsz yapmisti bize ama elimde sanirim 10 kutu kadar bebelac var oyle duruyolar eger istersen sana gonderirim ben istanbuldayim ozelden mesaj yazarsin adresini ama benim mesaj hakkim yok canim

Canim masallah bebeklerine benimde ikizlerim var bizimkiler aptamil iciyolar bebelac sevmediler birde gsz yapmisti bize ama elimde sanirim 10 kutu kadar bebelac var oyle duruyolar eger istersen sana gonderirim ben istanbuldayim ozelden mesaj yazarsin adresini ama benim mesaj hakkim yok canim

slm cnm aptamll kabız yaptı bızde ıkızlerını hazırandamu dogdular ıkızlerın Allah bagıslasın valla alırım tarıhlerı ne benımde yok nasıl haberlesıcez

slm cnm aptamll kabız yaptı bızde ıkızlerını hazırandamu dogdular ıkızlerın Allah bagıslasın valla alırım tarıhlerı ne benımde yok nasıl haberlesıcez

Canim benimkiler 29 mayista dogdular hangi sehirde yasiyosun peki elimdeki kutulari bir saymam lazim son kullanma tarihine daha var diye biliyorum canim msn adresin var mi peki

Canim benimkiler 29 mayista dogdular hangi sehirde yasiyosun peki elimdeki kutulari bir saymam lazim son kullanma tarihine daha var diye biliyorum canim msn adresin var mi peki
bı gelemedım yaaa kızlarım bırakmıyokı ben ıst yım avrupa yakası tarıhler guncelse gonder tabıkı kız msn varda burda vermm dogru olurmu

günaydın kızlar.....
bizim bıdığın bayram tatili dönüşü huyu mu değişti ne, bayramda bir sürü değişik kişi görünce alıştı galiba, ilk zamanlar onu yadırgamıştı :) dün mızıkladı durdu.

bı gelemedım yaaa kızlarım bırakmıyokı ben ıst yım avrupa yakası tarıhler guncelse gonder tabıkı kız msn varda burda vermm dogru olurmu

Ayy bilmiyorum ki yasak mi acaba bilen biri varsa cok sevinirim bu arada daha kullanma tarihlerine var simdi baktim elimdede 10 kutu 250 grlik mama var canim bos duracagini senin isini gorur enazindan ikizlere mama dayanmiyo valla nekadar masrafli oldugunu cok iyi bilirim:40:

Back
X