kızlar günaydın ,bebeişlerin ve siz iyisinizdir umarım,kızlar zeynebim 4. ayını doldurdu ama donmeye calısmıyor bıle sızınkıler donuyormu gercı bızım kızın kılosuda cok fazla ondan olabilirde ıcıme kusku dustu
bızde 4 aylık olduk tık yok valla caba bıle gostermıyor
slm cnm benımde ıkızlerım var 3 aylıgız bızde nasıl bakıyorsun yardımcın varmı benım yok cok zor allah yardımcımız olsun bu arada neyle beslıyosun ben hem bebelak mama hem anne sutu verıyorum sensagolun kızlar Allah hepimizin yavrularını bağışlasın anne babalarına
bizim bıdıklar kendi kendilerine anca çok kalabalık ve gürültülü bir ortamdan çıkınca uyuyolar
bu ara çok misafir geldi bize özellikle çocuklu aileler onlar verken emzirip yataklarına koydum bi de baktım ikisinin de gözler kaymış
hele veranın el havada kalmış nasıl o halde uyuyo hyrettt
kızım 2,5 aylıkken birden bire dönüverdi..kızlar günaydın ,bebeişlerin ve siz iyisinizdir umarım,kızlar zeynebim 4. ayını doldurdu ama donmeye calısmıyor bıle sızınkıler donuyormu gercı bızım kızın kılosuda cok fazla ondan olabilirde ıcıme kusku dustu
aman canım, daha 6. haftadasın..Rekor bende galiba 3 kilo almisim simdiden, boy 1.60 kilo 55 ten 58,2 ye çıkmış , of of çok fazla, sonra nasil vercez :18:.?
jang_bogo...seni gördüm,nasılsın cnm,hoş geldin,bebeğin umarım iyidir,böbrekle ilgili sıkıntıların ne oldu,ben taşı düşürdükten sonra şükür bir daha ne sancı ne bir şey...
bebeğine demir ilacı başladın mı,ne kullanacağımı bilemez oldum,ferrum hausman da paraben varmış,zaten içeriğinde de yazıyorferro sanol desen toplatılmış sağlık bakanlığı tarafından...ne kullanayım ben ya ((
ferrum hausman kullanıyoruz biz
doktorumuza içinde paraben varmış dediğimde sokaktan geçen herhangi biri değilim pediatri uzmanıyım dedi
ben de güvenip kullanıyorum valla
canım saçları siyah ya o yüzden kara diyorum yoksa bembeyaz pamuk prenses gibi valla benim bıdık yanaklarıda pambiş pambişneresi kara bu kızın gayet akça pakça maşallaaaahhh
tekmele oyna bizde de var
eymen davar sürüsü sesi çıkaran şeye gıcık kaptı ona vurup da ses çıkınca yaygarayı basıyo
onu çıkarıyorum bu sefer eliyle arıyo
veranın favorisi de zürafanın pembe renkli ayagı
onu direkt ağzına götürüyo tuttugu anda
ikisi de ellerini emmek ne kelime yiyolar resmen copur copurrr
İlk canim maşallah berene.. Ne kadar tatlı olmuş.. Kırmızı cicisine bayıldım..cok yakışmış..saçlarınız cok dökülmemiş sanki.. Benim boncuğumun cok döküldü.. Tepede kaldi biraz.. Ve kızlar benimde saclarım felaket dökülüyor hala..artık ev supurmekten bi hal oldum.. Sürekli gözüm yerlerde.. Sizlerinde devam ediyor mu
slm kızlar...malum yer sanırım çok aktif buraya kimse pek gelmiyor...aman neyse gelenler yeteriz birbirimize :)))
Çağan paşa parmağını uykusu geldiği anda ağzına götürüyor o zaman anlıyorum hemen uykusunun geldiğini...bizimki pek nadir kendi kendini uyutuyor,genelde basıyor yaygarayı ama ne yaygara,emziriyorum olmuyor,ayağa kalkıp sallar gibi yapıyorum olmuyor...sonra sakinler gibi oluyor birden de gidiyor bayılmış gibi küt diyeçok tuhaf oğlum var ya :)) komedi çocuğum..sanırım uykusu gelip te uyumamak için direnen tek canlı insan evladıdır...
d vitamini ve demir ilacı ne kullanıyorsunuz diye sormuştum kimse yazmamış...bir daha soruyorum...hangisi paraben içermiyor kızlar
slm kızlar...malum yer sanırım çok aktif buraya kimse pek gelmiyor...aman neyse gelenler yeteriz birbirimize :)))
Çağan paşa parmağını uykusu geldiği anda ağzına götürüyor o zaman anlıyorum hemen uykusunun geldiğini...bizimki pek nadir kendi kendini uyutuyor,genelde basıyor yaygarayı ama ne yaygara,emziriyorum olmuyor,ayağa kalkıp sallar gibi yapıyorum olmuyor...sonra sakinler gibi oluyor birden de gidiyor bayılmış gibi küt diyeçok tuhaf oğlum var ya :)) komedi çocuğum..sanırım uykusu gelip te uyumamak için direnen tek canlı insan evladıdır...
d vitamini ve demir ilacı ne kullanıyorsunuz diye sormuştum kimse yazmamış...bir daha soruyorum...hangisi paraben içermiyor kızlar
Rekor bende galiba 3 kilo almisim simdiden, boy 1.60 kilo 55 ten 58,2 ye çıkmış , of of çok fazla, sonra nasil vercez :18:.?
jang_bogo...seni gördüm,nasılsın cnm,hoş geldin,bebeğin umarım iyidir,böbrekle ilgili sıkıntıların ne oldu,ben taşı düşürdükten sonra şükür bir daha ne sancı ne bir şey...
bebeğine demir ilacı başladın mı,ne kullanacağımı bilemez oldum,ferrum hausman da paraben varmış,zaten içeriğinde de yazıyorferro sanol desen toplatılmış sağlık bakanlığı tarafından...ne kullanayım ben ya ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?