evet kızlar demir damlasını devlet veriyor...ancak bizim sağlık ocağındakileri devlet yeniden toplatmış eczaneden aldım...6 küsür bir şeydi pahalı bir şey değil yani...
cuma günü buraya hala kakasını yapamadı diye yazdıktan sonra akşamına yaptı ama ne yapış(( o nasıl bir kokuydu size anlatamam,içinde dura dura çürümüş resmen :)))
dün yapmadı bugün yaptı...demire başladık ya kakası bildiğiniz,demir,pas kokuyor ya(( sizce de öyle değil mi???
hala çok kusuyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor....hem kıyafeti kalmıyor temiz hem de emdiği geri çıkıyor gibi hissediyorum...neyseki salı günü ailecek dr.gideceğiz...babamız nörolojiden ben kadın doğumdan,paşama da çoc. hast. randevu aldık...ne diyecek dr. merak ediyorum...
hepinize iyi haftalar olsun inşallah...şimdi az keyif yapayım paşa uyurken...
bizim kız da kusuyorkakası da henüz demir gibi kokmuyor, daha 2-3 kere verebildim belki ondandır ama kötü kokuyordu zaten uzun zamandır. kaka tahlili de yaptıramadık hala, yarım saatte götürmek gerektiğinden. dr unuz kusmasına ne diyecek merak ettim ben de.
slm cici anneler ve dünya tatlısı bebişler...
Birşey sormak istiyorum acaba bebeklerini oturtuyormusunuz. Yani kucağınızda oturma pozisyonunda tutuyormusunuz. Ben bu konuda biraz hassas davranıyorum misafirim vardi ve bebeğimi kucağına oturtu ve ben kalp kırmamak için birşey demedim ama hemen aldım. Sizler ne yapıyorsunuz, oturtuyormusunuz?
hımmmm.valla bugün bizimkisi yine kaka yaptı ve bildiğin demir kokuyor,yeniden baktım da(( altını değiştirirken kötü oluyorum kaka kokusundan değil sırf o demir-pas kokusu yüzünden (( belki sizlerde de başlar ne bileyim...
kusmasına ne der ben her şeyden çok merak ediyorum...
Merhaba kızlar..Ben bir şey sormak istiyorum..Bebişlerin uyku dizeni nasıl..Bizimki son bir haftadır gece çoook sık kalkıyor, önceden böyle yapmazdı en fazla 4 kere kalkardı şimdi, belki 10 kere..niye böyle oldu anlamadım..Bir de siz nasıl uyutuyorsunuz, benimki uykuya geçmekte çok zorlanıyor neredeyse bir buçuk saatte uyuyor...
Merhaba kızlar..Ben bir şey sormak istiyorum..Bebişlerin uyku dizeni nasıl..Bizimki son bir haftadır gece çoook sık kalkıyor, önceden böyle yapmazdı en fazla 4 kere kalkardı şimdi, belki 10 kere..niye böyle oldu anlamadım..Bir de siz nasıl uyutuyorsunuz, benimki uykuya geçmekte çok zorlanıyor neredeyse bir buçuk saatte uyuyor...
arkadaslar aranıza yenı katıldm bende 4 aylık kızım var ama yaklasık bır bucuk aydır emzırmek ıskence sadece uykuda emıyo o da yetersız kalıyo tabıı sureklı zayıflıyo doktor mamaya gec dedı bebelac aptamil ve hero baby ucunun de denedım ama ne kasıkla ne bıberonla hıc bı sekılde almıyo ama su ıcmede ısteklı ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı yarın kan tahlılı yapılcak boyle bısey yasayan var mı acaba cok zor durumdayım..
arkadaslar aranıza yenı katıldm bende 4 aylık kızım var ama yaklasık bır bucuk aydır emzırmek ıskence sadece uykuda emıyo o da yetersız kalıyo tabıı sureklı zayıflıyo doktor mamaya gec dedı bebelac aptamil ve hero baby ucunun de denedım ama ne kasıkla ne bıberonla hıc bı sekılde almıyo ama su ıcmede ısteklı ıdrar tahlılı yapıldı temız cıktı yarın kan tahlılı yapılcak boyle bısey yasayan var mı acaba cok zor durumdayım..
aynen...ben de fark ettim kaç gecedir bir tuhaf...uyku saati 22:00 den 24:00 lere uzadı...gece 2 defa uyanırken daha fazla uyanmaya başladı...
hele uyuması tam bir kaos...uyumamak için direniyor,bırakıyorum bu sefer de uyutmam için basıyor yaygarayı...ne yapacağımı bilemiyorum bazen...büyüme atağı olmasın yine...
neyse sağlıklı olsunlar da biz çekelim...
haziran annelerine hoşgeldin mbebek, emzirmek bizde de bazen zor oluyor, zorlamaya çalışıyorum biraz, ya da bi müddet sonra tekrar deniyorum uzuun sürebiliyor bazen. acaba su içtiği için midesi doluyor da o yüzden süt, mama içmiyor olabilir mi, inş en kısa zamanda başlar emmeye sağlıkla kilo almaya, ek gıdaya geçiş de yaklaşıyor ya da başlayanlar var ufaktan onun da faydası olur belki.
Merhaba arkadaslar ben Temmuz annesiyim,arada sizin topigide kontrol ediyordum.Bir ara bıngıldak konusu geçmişti.Dun saglık Ocağı'na kontrole götürdüm,kapanmak üzere olduğunu söyledi,bir baska ebede kapanmış dedi.4.ayımıza girdik 6 aydan once kapanması normal degil dendi.Aranızda bu durumu yaşayan var mı?Bugün doktora goturucem randevu aldım.Dünden beri cok huzursuzumbenzer durumda olan bir arkadas vardı sanırım cevap verirseniz sevinirim...
aynı durum bizdede 1 haftadır var uyuması gecikiyor...ne kadar geç de yatsa sabah 7 de uyanıyor..gece de 3 kez emziriyorum...birde kızı hasta etmeyeyim derken ben grip oldum her ne kadar dikkat ettiysem de yakalandım( bir de doktorumuz multitabs damla önerdi içinde c,d ve demir vit. var onu kullanıcağım aşıdan sonra d3 ve demiri ayrı ayrı kullanmaya gerek olmasın diye çevremde kullananlar memnun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?