2012 Haziran Anneleri Doğurdu

tıpkı bizi anlatmışsın canım
oğlum uyumadan emmiyor
ama oyalayıp sakinleştirip emzirmeyi dene işe yarıyor
kilo alımı az benim oğlumun
şimdiye kadar mama kullanıyordum
2 ya yakındır mama yemiyor
biz ek gıdaya geçtik
sen de ek gıda ver

Selam kızlar oglumun sag alt kopek dısı patladı ucu gorunuyo artık 4 aylık olmamıza 4 gun var

gamze ya dün senin bu yazını okudum oğumun ağzına baktım sol alt azı dişi patlamış sen yazmasan farkedemeyecekim

Son düzenleme:

beyaz tülbentler var ya onlar sanırım ama tülbentten süzmeden rendeleyince çıkan suyunu versek olmaz mı ki, daha denemedim, çok mu pütürlü oluyor bilmiyorum ama. tülbentin hijyeni de zor olur gibi.

bu arada denedin mi bilmiyorum ama emmediği zaman dolaşarak emzirmek de işe yarayabiliyor bazen.

Son düzenleme:

peki siz doktora gıttınız mı yaa boyle mı olacak bız yarın gıtcez kan tahlılı yapcak ama sonuc ne olur bılmem paylasırım burdan sonucu

peki siz doktora gıttınız mı yaa boyle mı olacak bız yarın gıtcez kan tahlılı yapcak ama sonuc ne olur bılmem paylasırım burdan sonucu

evet canım gittik görünürde bişey yokmuş zaten bebekler bu dönemde memeyi reddedebilirlermiş iyice acıkmadan emzirmiyecekmişim
falan filan .ha bir de isterseniz bir kan tahlili yapalım dedi ben istemedim kan alcaz diye oğlumu delik teşik ediyorlar

uyku uyumuyor eskisi gibi yemiyor kusuyor 25 ekimde 4 ayımız doluyor ,,,henüz oturmaya geçmedik,yüz üstü yattığımızda dönme çabasıda yok :)))

demek herkes benzer dertlerden şikayetçi
benim oğlumun da iştahı iyice kapandı zorla emiyor
uyku desen ağlaya ağlaya zorla uyuyor
gece de sık sık uyanıyor
hangi sorundan bahsedildiyse bizde mevcut yani
ek gıdayı tattırmaya başladım iki gündür sütlü piriçli kaşık maması ile elma püresi denedim
kendi rendelediğimi yiyemedi, suyunu da süzemedim ben de kavanoz meyve püresi aldım elma havuç ondan biraz yedi
2 tatlı kaşığı kadar yediriyorum zaten sadece tadını alsın diye
eğer bu yaşadığımız büyüme atağıysa ne kadar uzun sürdü böyle
iki haftadır benzer durumdayız biz
kilo alımımız da baya az
25 günde 450 gr almış
15 gün sonra bidaha tartılacak

arkadaslar cok mutsuzum yaa dun bahsetmıstm kızımla ılgılı sıkıntıları 1 aydır sadece uykuda emıyo kılo kaybedıyo dıye bugun de gıttım doktora 10 gun ınceleyelım olmazsa kocaelı arastrmaya sevk edeyım dedı arastrma hastanelerınde korkuyorum cocugumu delık desık edecekler Allahım ne olur duzelsın mınık kuzum su on gun ıcınde

canım kilo mu kaybediyor anlamadım ben
şimdi kaç kilo ne kadr kilo vermiş
inşallah gerek kalmaz canım ya gerçekten çok üzüldüm
benimki de zorla emiyor ama şükür kilo kaybımız yok

canım müzikle fln emzirmeyi denedin mi
denemediysen müzik kolik cdsi elektrik süpürgesi fln dene
inşallah işe yarar

aslında toplamda 150-200 gr verdi 1 ay içinde asırı degıl ama boyle gıderse kotu olacak muzıgı dedenedım çok fark ettırmedı ama ıkı gındur elını kemırıyo parmagmı verdım aynı sekıl ısırmaya calısıyo eskıden emmeye calısırdı acaba diş mi çıkarıyo ne dersiniz

benim oğlum da kemiriyor diş olabilir ama olmayadabilir bilemiyorum ki
saç kurutma makinasını falan denedin mi?
çok kilo vermemiş üzülme, inşallah vermez daha fazla
ayrıca sma gold mama deneyebilirsin, anne sütüne yakınmış tadı
meyve verebilirsin
sütlü pirinçli kaşık maması verebilirsin

Uyku konusunda çoook detliyim ben yaa..Bir haftadır geceleri uyku yok..Tam uyuyacağım kalkıyor..Zombi gibiyim resmen..Canım, sütlü pirinçli kaşık maması hazır mı, kendin mi yapıyorsun, tarifini veriri misin, kavonaz püreler konusunda kararsızım ama ülkerinkinin iyi olduğunu duydum..Bizim kilomuz maaşallah iyi...doktor ek gıda için erken dedi liste vermedi, bana yardımcı olurmusunuz neyle başlasam bilemedim...

İnşaallah büyüme atağıdır, ama en azından yalnız olmadığını bilmek güzel.. :)

Geçmiş olsun canım..Bildiğim kadarıyla bebekler kaçta yatarlarsa yatsınlar hep aynı saatte kalkarlarmış...Bu nedenle erken yatırmak gerekiyormuş...

emzirmeyle ilgili sorunu ben de yaşadım, memeden ayrılmayan oğlum 3 aylık olduğunda meme ağzına değdiği anda çığlık çığlığa bağırıyodu, her yolu denedim, evin içinde gezdirerek emzirdim, sonra daha pratik bi yol buldum. Emzirme önlüğünü takıp başlıyodum ninni söylemeye, ilk önce direniyo sonra ninniye eşlik ediyo sonra da cokur cokur emmeye başlıyodu, bu sefer de bırakmıyodu memeyi :) şimdi daha iyi çok şükür, fazla direnmeden alıyo, geçici bi süreçmiş onu gördüm stres yapmayın,sütünüz azalmasın, sabırla emzirmeye çalışın... mayıs annelerine danışmıştım hatta ben, onlar da hep yaşamışlar aynı sorunu çok yardımcı oldular sağolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…