- 29 Aralık 2007
- 3.391
- 1.092
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar kızlar....dediğiniz gibi artık sabahları soğuk oluyor :/ısıtıcıyı açmayı bırak akşama kombiyi yakarız biz kızın yanakları soğuk oluyor hasta olacak diye korkuyorum....uyku tulumuna geçtik dun gece biz ben 44 tl ye aldım 2 gün önce :S Bimde 13 tl gayette yünlü inceledim az önce sadece bir battaniye aldım 11 tl ye yere serip üstünde oynasın diye:)))
kızlar bimde kollu uyku tulumları 13,90 bugüne özel
ben aldım bitane
ihtiyacınız varsa bakın
ayrıca canbebe kullandım bikaç gündür
gayet güzel
aktif bebekten çok da bi farkı yok
bndan sonra kullanmayı düşünüyorum
canım uyku tulumunu 9 aylık mı aldın, boy yazıyor mu etiketinde, 12 aylık çok mu büyük olur alınsa acaba
kızlar sabahları kalkınca oğlumun yanakları soguuk oluo sız ısıtıcıları calıştırmaya basladınızmı yada usumemesı ıcın neler yapıyorsunuz
canım uyku tulumunu 9 aylık mı aldın, boy yazıyor mu etiketinde, 12 aylık çok mu büyük olur alınsa acaba
iyi akşamlar kızlar...sağ olun fikirler için...Çağan henüz kakasını yapamadı(( aile hekimimiz yarına kadar yapmazsa fitil yapmamı söyledi...bekleyeceğiz bakalım...
4 ay aşılarını bugün olduk...kuzum ilkinde değil ama ikincisinde pek ağladıiçim gitti o basınca çığlığı ama ne yapalım sağlığı için hepsi...
bu ay sadece 550 gr almış(( ama iyi dedi ebemiz,nasıl iyiyse...alışmışım 1000 gr.lara bana çok az geldi nedense :))) sağlıklı olsunda kg. önemli değil gerçi...
ne olur arada girin çok tenha burası...üzülüyorum burayı böyle görünce((
evet canım 9 ay aldım 12 almadım bilmiyorum ki büyük mü olur
6-9 ay kışa geliyor bizim 9 olur heralde
mart nisan da soğuk oluyor bazen ya o yüzden bilemedim ama zaten kalmamış bizim burdaki bimdene de çabuk bitmiş.
adaer maşallah hamaratlığına, arkadaşlarının gelmesi sohbet filan iyi olmuştur ama.
biz de henüz yakmıyoruz ısıtıcıyı, bazen yıkarken dışında, ama elleri bazen çok soğuk oluyor üstünü açıyor uyurken özellikle o zaman, 2-3 battiniye örtüyorum kalın giydiriyorum ama bu aralar açmak lazım artık ısıtıcıları.
ay benım oglanda sıcagı hıc sevıyo kan ter ıcınde kalkıyo yavrum orttugumde 1 pelus battanıye ya![]()
4. ayda da ası var cnm saglık ocagından ya da doktordan ası takvimi vermediler mi? ası takvimi önemli ondan takip edip yaptırman lazım.
demiri saglık ocagından 4.ayda veriolar, doktora gidiyorsan egere bazı doktorlar kan tahlili yapıp gerekli görürse verio görmezse vermio.
slm cici anneler ve dünya tatlısı bebişler...
Birşey sormak istiyorum acaba bebeklerini oturtuyormusunuz. Yani kucağınızda oturma pozisyonunda tutuyormusunuz. Ben bu konuda biraz hassas davranıyorum misafirim vardi ve bebeğimi kucağına oturtu ve ben kalp kırmamak için birşey demedim ama hemen aldım. Sizler ne yapıyorsunuz, oturtuyormusunuz?