• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar sabahları kalkınca oğlumun yanakları soguuk oluo sız ısıtıcıları calıştırmaya basladınızmı yada usumemesı ıcın neler yapıyorsunuz

kızlar bimde kollu uyku tulumları 13,90 bugüne özel
ben aldım bitane
ihtiyacınız varsa bakın

ayrıca canbebe kullandım bikaç gündür
gayet güzel
aktif bebekten çok da bi farkı yok
bndan sonra kullanmayı düşünüyorum

hayırlı cumalar kızlar....dediğiniz gibi artık sabahları soğuk oluyor :/ısıtıcıyı açmayı bırak akşama kombiyi yakarız biz kızın yanakları soğuk oluyor hasta olacak diye korkuyorum....uyku tulumuna geçtik dun gece biz ben 44 tl ye aldım 2 gün önce :S Bimde 13 tl gayette yünlü inceledim az önce sadece bir battaniye aldım 11 tl ye yere serip üstünde oynasın diye:)))

hayırlı cumalar kızlar....dediğiniz gibi artık sabahları soğuk oluyor :/ısıtıcıyı açmayı bırak akşama kombiyi yakarız biz kızın yanakları soğuk oluyor hasta olacak diye korkuyorum....uyku tulumuna geçtik dun gece biz ben 44 tl ye aldım 2 gün önce :S Bimde 13 tl gayette yünlü inceledim az önce sadece bir battaniye aldım 11 tl ye yere serip üstünde oynasın diye:)))

evet battaniyesi de gayet hoş
aynı şeyi düşünüp aldım ben de
yere sererim üstünde oynar dedim
uyku tulumu da gayet güzel evet benim de hoşuma gitti baya
almamış olanlar alsın bari kaçırmasın

kızlar bimde kollu uyku tulumları 13,90 bugüne özel
ben aldım bitane
ihtiyacınız varsa bakın

ayrıca canbebe kullandım bikaç gündür
gayet güzel
aktif bebekten çok da bi farkı yok
bndan sonra kullanmayı düşünüyorum

canım uyku tulumunu 9 aylık mı aldın, boy yazıyor mu etiketinde, 12 aylık çok mu büyük olur alınsa acaba

iyi akşamlar kızlar...sağ olun fikirler için...Çağan henüz kakasını yapamadı :((( aile hekimimiz yarına kadar yapmazsa fitil yapmamı söyledi...bekleyeceğiz bakalım...
4 ay aşılarını bugün olduk...kuzum ilkinde değil ama ikincisinde pek ağladı :14: içim gitti o basınca çığlığı ama ne yapalım sağlığı için hepsi...
bu ay sadece 550 gr almış :((( ama iyi dedi ebemiz,nasıl iyiyse...alışmışım 1000 gr.lara bana çok az geldi nedense :))) sağlıklı olsunda kg. önemli değil gerçi...
ne olur arada girin çok tenha burası...üzülüyorum burayı böyle görünce :(((

kızlar sabahları kalkınca oğlumun yanakları soguuk oluo sız ısıtıcıları calıştırmaya basladınızmı yada usumemesı ıcın neler yapıyorsunuz

henüz ısıtıcı çalıştırmıyoruz ama geceleri bayağı soğuk oluyor..
biz şimdilik kadife tulum ve peluş battaniye ile yatırıyorum..
daha soğuk günler içinse mothercare'in kış indiriminden elyaflı bir uyku tulumu almıştım onu kullanacağız..

canım uyku tulumunu 9 aylık mı aldın, boy yazıyor mu etiketinde, 12 aylık çok mu büyük olur alınsa acaba

torba uyku tulumu ise ; büyük olması daha iyi olur sıkılmaz içinde yavrular...
yarın ben de gidip bir bakayım, gayet uygunmuş fiyatı..

iyi akşamlar kızlar...sağ olun fikirler için...Çağan henüz kakasını yapamadı :((( aile hekimimiz yarına kadar yapmazsa fitil yapmamı söyledi...bekleyeceğiz bakalım...
4 ay aşılarını bugün olduk...kuzum ilkinde değil ama ikincisinde pek ağladı :14: içim gitti o basınca çığlığı ama ne yapalım sağlığı için hepsi...
bu ay sadece 550 gr almış :((( ama iyi dedi ebemiz,nasıl iyiyse...alışmışım 1000 gr.lara bana çok az geldi nedense :))) sağlıklı olsunda kg. önemli değil gerçi...
ne olur arada girin çok tenha burası...üzülüyorum burayı böyle görünce :(((

geçmiş olsun aşılarınızı atlatmışsınız..
kilo alımları bu aylarda böyle olur ilk bir iki ay gibi 1-2 kilo almayacaklar..biz gecen ay da o civarda aldık hatta, ama önceki aylarda iyi kilo aldığından birşey demedi dr.umuz..
sağlıklı olsunlar dediğiniz gibi..gerisi teferruat..:49: :nazar: :nazar:

Selam kızlar
oglum buyuyo ve devamlı huy degısıklıgınde offff cok kusmaya basladı ek gıdayada gectık sayılır bugun patates ezdım verdım seve seve yedı hatta devamı olmayınca agladı
suyu bıberonla ıcıyo benım oglan cok sevıyo bıraksak 50 cclık bıberonu devırecek
drumuz bu aykı kg alımını begenmedı ve benım sutumde cok cok az mama verecegımıze yemek fılan vermek daha mantıklı
17 ekımde 4. Ay asılarımız var bızımde demır damlasınıda devlet mı verıyo....

evet canım 9 ay aldım 12 almadım bilmiyorum ki büyük mü olur
6-9 ay kışa geliyor bizim 9 olur heralde

mart nisan da soğuk oluyor bazen ya o yüzden bilemedim ama zaten kalmamış bizim burdaki bimde :( ne de çabuk bitmiş.
adaer maşallah hamaratlığına, arkadaşlarının gelmesi sohbet filan iyi olmuştur ama.
biz de henüz yakmıyoruz ısıtıcıyı, bazen yıkarken dışında, ama elleri bazen çok soğuk oluyor üstünü açıyor uyurken özellikle o zaman, 2-3 battiniye örtüyorum kalın giydiriyorum ama bu aralar açmak lazım artık ısıtıcıları.
mrs.who demir damlasını bize sağlık ocağından verdiler aşı olmaya gidince.

Son düzenleme:
mart nisan da soğuk oluyor bazen ya o yüzden bilemedim ama zaten kalmamış bizim burdaki bimde :( ne de çabuk bitmiş.
adaer maşallah hamaratlığına, arkadaşlarının gelmesi sohbet filan iyi olmuştur ama.
biz de henüz yakmıyoruz ısıtıcıyı, bazen yıkarken dışında, ama elleri bazen çok soğuk oluyor üstünü açıyor uyurken özellikle o zaman, 2-3 battiniye örtüyorum kalın giydiriyorum ama bu aralar açmak lazım artık ısıtıcıları.

ay benım oglanda sıcagı hıc sevıyo kan ter ıcınde kalkıyo yavrum orttugumde 1 pelus battanıye ya :50:

ay benım oglanda sıcagı hıc sevıyo kan ter ıcınde kalkıyo yavrum orttugumde 1 pelus battanıye ya :50:

2-3 dedim ama onlar yazlık battaniyeler inceler, bi tanesi örgü ama o da pek kalın değil delikli.üstünü açtığı için bi kaç tane örtüyorum, birini ayaklarının dibine koyuyorum ama yine de açıyor üstünü :44:

biz de 4.ay aşılarımızı olduk
adaer dediğin gibi 2.sinde çok ağladı benim oğlum da
benim ki 2 aydır 500 gr alıyor
sağlıklı olsunlarda .......

4. ayda da ası var cnm saglık ocagından ya da doktordan ası takvimi vermediler mi? ası takvimi önemli ondan takip edip yaptırman lazım.
demiri saglık ocagından 4.ayda veriolar, doktora gidiyorsan egere bazı doktorlar kan tahlili yapıp gerekli görürse verio görmezse vermio.

aşı takvimimiz var canım.aşımız 1 ay sonraya.sadece demiri merak ettim.demek 4. aydaymış.

evet kızlar demir damlasını devlet veriyor...ancak bizim sağlık ocağındakileri devlet yeniden toplatmış eczaneden aldım...6 küsür bir şeydi pahalı bir şey değil yani...
cuma günü buraya hala kakasını yapamadı diye yazdıktan sonra akşamına yaptı ama ne yapış :((( o nasıl bir kokuydu size anlatamam,içinde dura dura çürümüş resmen :)))
dün yapmadı bugün yaptı...demire başladık ya kakası bildiğiniz,demir,pas kokuyor ya :((( sizce de öyle değil mi???
hala çok kusuyor ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor....hem kıyafeti kalmıyor temiz hem de emdiği geri çıkıyor gibi hissediyorum...neyseki salı günü ailecek dr.gideceğiz...babamız nörolojiden ben kadın doğumdan,paşama da çoc. hast. randevu aldık...ne diyecek dr. merak ediyorum...
hepinize iyi haftalar olsun inşallah...şimdi az keyif yapayım paşa uyurken...

slm cici anneler ve dünya tatlısı bebişler...
Birşey sormak istiyorum acaba bebeklerini oturtuyormusunuz. Yani kucağınızda oturma pozisyonunda tutuyormusunuz. Ben bu konuda biraz hassas davranıyorum misafirim vardi ve bebeğimi kucağına oturtu ve ben kalp kırmamak için birşey demedim ama hemen aldım. Sizler ne yapıyorsunuz, oturtuyormusunuz?

slm cici anneler ve dünya tatlısı bebişler...
Birşey sormak istiyorum acaba bebeklerini oturtuyormusunuz. Yani kucağınızda oturma pozisyonunda tutuyormusunuz. Ben bu konuda biraz hassas davranıyorum misafirim vardi ve bebeğimi kucağına oturtu ve ben kalp kırmamak için birşey demedim ama hemen aldım. Sizler ne yapıyorsunuz, oturtuyormusunuz?

3. aydan beri oturuyor, artık biraz desteksiz de duruyor basmaya bile başladı. doktorumuz oturtabileceğimizi söylemişti kendi takip edior hareketlerini bir de bebekler yapabildikleri hareketleri yapmak isterler istediğini yapsın mani olmayın dedi. zaten kendi kendini oturtuyor yatmıyor benimki hayatta kıyamet kopar. eğer kendi oturmak istiyor ve oturabiliyorsa oturttur ama istemiyorsa zorlama. onlar ne yapıp ne yapamayacaklarını biliyorlar.

Back
X