doğum kilosu 2.3 , şimdi de 5.3 gibi. sizin de mi düşüktü doğum kilosu, sizin kaç şimdi.
Kızlar bız ay sonu gecıyoruz ek gıdaya 4 aylık olucak dogum kılosu 3300 gecen ay sonu 7300 cıktı dr az buldu baslayalım dedı yogurt m suyu unlu corbalar ve tarhana sebze corbasıyla baslıycaz bızım dr her emzırme ve beslenmenın ardından su ver demıstı verıyorum gunde 30-50 cc su ıcıyor oglum
iyi geceler kızlar...bir yandan geçmişe bakıyorum bir yandan da yazayım dedim...
kuzularımızın huy değişikliklerinden konuşulmuş...benim Çağan paşa da aynen öyle...huy değiştiriyor,büyüyor...aman sağlıklı olsun da diyorum ama...
çok kusuyor son 1 aydır,2 gündür de kakasının rengi çok açıldı arada da kısa kısa sanki yalandan öksürürmüş gibi yapıyor...yalandan yapmasını bilmez sanki gibi geliyor :44: bilemedim kafam karışıyor...dr.a götürüyorum bir şey yok diyor,ama bu çocuk neden sonradan kusmaya başladı((
aranızda böyle olan var mı??? bir de bu ay aldığı kg. azalmış(( hareketlendikleri için sanırım...
doğum kilosu 2.3 , şimdi de 5.3 gibi. sizin de mi düşüktü doğum kilosu, sizin kaç şimdi.
selam kızlar
epeydir yazamadım
perşembe günü kuzey sünnet oldu çok şükür
bugün 5. günümüz çok daha iyiyiz artık
ilk günler birz zordu ama
ek gıdalara genelde 4. ay yavaş yavaş başlatıyor doktor
bizim kilomuz da düşük
ancak 6 kilo olacak 4. ay 3270 doğmuştu
ama doktor normal buluyor bizim
600gr civarı alırsa ek gıdaya geçmeyiz dedi
ben yavaştan tattırıyorum meyveleri
geçmiş olsun ütopya kuzeye, atlatmışsınz hayırlı olsun. sadece sütle mi besleniyordu yoksa mama da veriyor musun, biz de ek gıdaya geçiyoruz yoğurt ve meyva ile ama henüz başlamadık.
hepcik sizinki sadece anne sütü mü alıyor?
günde 100 cc kadar da mama veriyoruz biz, ama yine de 600 filan aldı bu ay, önceki ayda 500 dü.
100cc hiçbişey değil zaten çok az bir miktar
600gr normal aslında ama demekki doktor yeterli bulmadı bilemiyorum
biz 600 alsak başlama der bizim doktor ek gıdaya
dr un düşüncesine göre de değişiyor sanırım ek gıdaya başlama zamanı.
bir de doğum kilosu da az olduğundan, son 2 ayda da az aldığından sanırım yoğurt meyva verebilirsiniz artık dedi. 4 ay 10lük kilosu 5.5 anca.
sağlığı yerinde olsun kilosu dert değil
zaten zehir değil ya hepimiz verecez artık yavaş yavaş
hiç denedin mi peki vermeyi?
slm kızlar,biz de henüz ek gıdaya başlamadık,dr.muz ne der bu sefer bilemiyorum...ama bu ay az kg aldı sanki..
slm, artık bazı dr lar başlayın diyor, bakalım sizinki ne diyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?