• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

slm kızlar..bende 4 aydan itibaren ek gıdaya daha doğrusu meyve..çorba vb tattırmaya başlayacağım

ferdacım,sünnet yaptırmışsınız sonunda hadi hayırlı olsun...darısı damatlığına diyelim :)))

kızlar bizim emziğimiz chicco 0+ bebeğim 3.5 aylık oldu nerdeyse. emziği hangi aralıklarla büyütmek lazım. bide bu 0+ ne demek bilgisiolan varmı

bizde chicco kullanıyorum 3. ay gibi değiştirdim ben. 0+ demek o. aydan itibaren kullanılır demek. chicconun bi sonraki 4+ şeklinde. bence artık ona geçebilirsin diğeri küçük gelmeye başlamıştır. damak yapısına zarar vermemesi için aylara uygun emzik kullanmak gerekir.

Merhaba arkadaşlar..Biz bugün aşılarımızı olduk..İki tane bacaktan yaptılar, inşaallah ateşi çıkmaz kuzucuğumun..Doktor demir damlası verdi, siz de kullanıyor musunuz? Doktor ek gidaya henüz geçmeyin dedi, benimkinin kilosu çok iyi maaşallah..ek gıda işi zor aslında, böyle rahatız :)

Merhaba arkadaşlar..Biz bugün aşılarımızı olduk..İki tane bacaktan yaptılar, inşaallah ateşi çıkmaz kuzucuğumun..Doktor demir damlası verdi, siz de kullanıyor musunuz? Doktor ek gidaya henüz geçmeyin dedi, benimkinin kilosu çok iyi maaşallah..ek gıda işi zor aslında, böyle rahatız :)

geçmiş olsun yavruna cnm, inşaAllah ateşlenmez..
demir damlasını 6.aydan sonra veriyorlar diye biliyordum, bize de henüz vermedi.. kan tahlili yapıldı mı bebişine?

Kuzey'e geçmiş olsun, diğer mürüvvetlerini de sağlıkla görün inşaAllah annesi..
bebişleri destekli oturtmaya başlayanlarınız var mı, benim ikinci bebiş ama unuttum 4. ayda mı destekle oturtuyorduk :1:
bu sıralar benim bebeğim de daha çok kusar oldu ve gündüzleri her bezi kakalı oluyor yeni doğan gibi...bakalım kilo alımını olumsuz etkileyecek mi bu çok sık kaka olayı?

selam kızlar
epeydir yazamadım
perşembe günü kuzey sünnet oldu çok şükür
bugün 5. günümüz çok daha iyiyiz artık
ilk günler birz zordu ama

ek gıdalara genelde 4. ay yavaş yavaş başlatıyor doktor
bizim kilomuz da düşük
ancak 6 kilo olacak 4. ay 3270 doğmuştu
ama doktor normal buluyor bizim
600gr civarı alırsa ek gıdaya geçmeyiz dedi
ben yavaştan tattırıyorum meyveleri

hayırlı olsun canım sünnetiniz
demekki kuzey de artk tam bir erkek oldu:16::16:

ben de meyveleri tattırıyorum
eğer bu ay 600 gr dan az kilo alırsa ek gıdaya geçecez

kızlar 73 günlükken 2. ay aşılarımızı olduk.bir kaç gün önce verem aşısı yapılan kolunda hafif kızarıklık oldu.sizde de oldu mu.acaba iz mi kalacak bu şekilde.

günaydın güzel anneler, bizim bebiş de oldu aşılarını, demir damlası da verildi, emzirmeden 2 saat sonra verilecekmiş iyi emilim için, günde toplam 5 damla olacakmış. bugün başlarız. bu arada kan sayımı yapılmadan verdiler, her bebeğe veriliyor sanırım. bize ferro sanol verdiler.

kızlar 73 günlükken 2. ay aşılarımızı olduk.bir kaç gün önce verem aşısı yapılan kolunda hafif kızarıklık oldu.sizde de oldu mu.acaba iz mi kalacak bu şekilde.

bizim bebişte de verem aşısı yapıldığı yerde kızarıklık var, evet sanırım iz kalacak.

bebişleri 4. ay aşılarını olan anneler, bu sefer banyo yasağı var mı.

yok canım 2. aydaki yasak verem aşısından dolayıydı. bu ay o olmadığı için yaptırabilirsin..

cnm özelden msj gönderemiyorum evet izmitteyim bende izmitli birinin olmasına sevindim :46:

bende çok sevindim cnm.. hangi doktora gidiyosunuz?

günaydın güzel anneler, bizim bebiş de oldu aşılarını, demir damlası da verildi, emzirmeden 2 saat sonra verilecekmiş iyi emilim için, günde toplam 5 damla olacakmış. bugün başlarız. bu arada kan sayımı yapılmadan verdiler, her bebeğe veriliyor sanırım. bize ferro sanol verdiler.

Bizimki de aynı, ama emzirmeden iki saat sonra falan demedi doktor..Bir de kilosuna göre veriyorlar damlayı, tahlil falan yapmadılar, örneğin 8 kiloysa 8 damla şeklinde..

Bizimki de aynı, ama emzirmeden iki saat sonra falan demedi doktor..Bir de kilosuna göre veriyorlar damlayı, tahlil falan yapmadılar, örneğin 8 kiloysa 8 damla şeklinde..

kiloya göre olduğunu bilmiyordum, bize 5 damla deyince herkese öyle sanmıştım :) emzirmeden hemen sonra olmamasını da emilimi iyi olmazsa diye söyledi sütten dolayı.

Back
X