Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bizim emziğimiz chicco 0+ bebeğim 3.5 aylık oldu nerdeyse. emziği hangi aralıklarla büyütmek lazım. bide bu 0+ ne demek bilgisiolan varmı
Merhaba arkadaşlar..Biz bugün aşılarımızı olduk..İki tane bacaktan yaptılar, inşaallah ateşi çıkmaz kuzucuğumun..Doktor demir damlası verdi, siz de kullanıyor musunuz? Doktor ek gidaya henüz geçmeyin dedi, benimkinin kilosu çok iyi maaşallah..ek gıda işi zor aslında, böyle rahatız :)
selam kızlar
epeydir yazamadım
perşembe günü kuzey sünnet oldu çok şükür
bugün 5. günümüz çok daha iyiyiz artık
ilk günler birz zordu ama
ek gıdalara genelde 4. ay yavaş yavaş başlatıyor doktor
bizim kilomuz da düşük
ancak 6 kilo olacak 4. ay 3270 doğmuştu
ama doktor normal buluyor bizim
600gr civarı alırsa ek gıdaya geçmeyiz dedi
ben yavaştan tattırıyorum meyveleri
Merhaba arkadaşlar..Biz bugün aşılarımızı olduk..İki tane bacaktan yaptılar, inşaallah ateşi çıkmaz kuzucuğumun..Doktor demir damlası verdi, siz de kullanıyor musunuz? Doktor ek gidaya henüz geçmeyin dedi, benimkinin kilosu çok iyi maaşallah..ek gıda işi zor aslında, böyle rahatız :)
kızlar 73 günlükken 2. ay aşılarımızı olduk.bir kaç gün önce verem aşısı yapılan kolunda hafif kızarıklık oldu.sizde de oldu mu.acaba iz mi kalacak bu şekilde.
bebişleri 4. ay aşılarını olan anneler, bu sefer banyo yasağı var mı.
bebişleri 4. ay aşılarını olan anneler, bu sefer banyo yasağı var mı.
cnm özelden msj gönderemiyorum evet izmitteyim bende izmitli birinin olmasına sevindim![]()
yok canım 2. aydaki yasak verem aşısından dolayıydı. bu ay o olmadığı için yaptırabilirsin..
bende çok sevindim cnm.. hangi doktora gidiyosunuz?
geçmiş olsun yavruna cnm, inşaAllah ateşlenmez..
demir damlasını 6.aydan sonra veriyorlar diye biliyordum, bize de henüz vermedi.. kan tahlili yapıldı mı bebişine?
günaydın güzel anneler, bizim bebiş de oldu aşılarını, demir damlası da verildi, emzirmeden 2 saat sonra verilecekmiş iyi emilim için, günde toplam 5 damla olacakmış. bugün başlarız. bu arada kan sayımı yapılmadan verdiler, her bebeğe veriliyor sanırım. bize ferro sanol verdiler.
bizim bebişte de verem aşısı yapıldığı yerde kızarıklık var, evet sanırım iz kalacak.
Bizimki de aynı, ama emzirmeden iki saat sonra falan demedi doktor..Bir de kilosuna göre veriyorlar damlayı, tahlil falan yapmadılar, örneğin 8 kiloysa 8 damla şeklinde..
Konak Hast.Bilge Çelikkol cnm.sizin doktorunuz kim.