mrb kızlar uzun zamandır giremiyorum yazdıklarınız aynıların bizde oğlumla yasıyoruz zaman zaman
ben kilo verdim 59 hamile kaldım şimdi 57 kiloyum ama çok az göbek var tabi
kızlar bebek ne kadar zaman kaka yapmazsa sorun olur
kızlar ne guzel sız kılolarınızı cok cabuk vermıssınızz benım daha 9 kılom var yaaa(
günaydın hanımlar,süt arttırıcı çaylardan içip faydasını gören var mı acaba???işe başladığımdan beri sanki sütüm azaldı,sütümü sağdığımda daha az süt çıkmaya başladı daha oğlum 3 aylıkpanik yaptım sanırım.
selam anneler, güzel huzurlu sağlıklı bir hafta olur umarım..
bizim bebiş 4 aylık, dr artık ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi, yoğurt ve mevsim meyveleriyle başlayın dedi, 4 aylık olanlardan başlayacak olanlar var mı, bir de su da vermeli miyiz ek gıdaya geçince onu sormayı unuttum ama, veriliyor mu acaba..
Merak ettım daha erken değilmi ek gıda ıcın bebeğin kilo alımı mi azaldı. Bence su vermelisin.
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
günaydın hanımlar,süt arttırıcı çaylardan içip faydasını gören var mı acaba???işe başladığımdan beri sanki sütüm azaldı,sütümü sağdığımda daha az süt çıkmaya başladı daha oğlum 3 aylıkpanik yaptım sanırım.
evet kilo alımı az, doğum kilosu da düşüktü, o yüzden başlatıyor dr sanırım, ilk 6 ay anne sütü de çok önemli ama...
4 aylıkken ek gıdaya geçenler var mı anneler, nasıl yapıyorsunuz, sizde de kilo alımı az olduğu için mi geçin dedi dr unuz yoksa bazıları 4. ayda başlattığı için mi.
canım bizde aynı şekildeyiz oktor meyve suyundan başla dedi ama ben başlamadım. biraz daha durmak istiorum. doğum kilonuz kaçtı= şu an kaç kg bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?