2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Bende 62 ile kalmistim su an 59 kiloyum, biz sansli annelerdeniz sanirim, kaka konusunda oglum uc ayina kadar gunde bes alti kez yapardi, uc ayi dolduktan sonra iki uc gunde bir yapiyor, doktoruna sordum, bebege rahatsizlik vermiyorsa bes gune kadar normal kabul ediyoruz dedi

mamadan yoğurt yapmak daha mı iyi yoksa sütten mi yapmalı ben suan ek gıdaya gecmeyı dusunmuyorum ama fikir olsun?

kızlar bebeğim 51 günlük ve 1 haftadır sarı-kötü kokulu-sümüğümsü kaka yapıyordu dün daha fazla oldu.jöle şeklindeydi uzayıp giden bir şekilde.çok moralim bozuk.kaka tahlili yapıldı.amip kisti çıktı.yani yumurtası.dr ilaç vermeyelim takip edelim dedi.yeşil ve kanlıysa hemen getirin dedi.eve geldik.sümüğümsü kısmı baya fazla olan ve az bir kanlı(o da sümüğümsü) bir kaka daha yaptı.ishal değil tam olarak-ateşi yok*kusmuyor da.kızlar moralim çok bozuk bu durumu yaşayan var mı?hangi ilacı verdi dr unuz?

muffinnn geçmiş olsun, inş bebeğin sağlığına kavuşur en kısa zamanda. bizim kızın kakası da sümüksü ama henüz tahlil yaptıramadık, önemli bişey yoktur bebişlerde umarım, hepsi sağlıklı olsun inş.

Merhaba kızlar...
Geçen ay mothercareden 72 liraya uyku tulumu aldım.Hem yumuşak hem rahat göründüğü için çok beğenmiştim ama oğluma bugün giydirdiğimde hafif dar oldu.Yani 1-2 hafta sonra giyemez hiç.
İsteyene 60 liraya satmak istiyorum.Kargo bana ait....
Beden 6-9 ay (oğlum 7200 gr 68 cm)

Özelden mesaj atabilirsiniz ya da 2012 mayıs anneleri bölümünden haberleşebiliriz.

Son düzenleme:
kızlar ne guzel sız kılolarınızı cok cabuk vermıssınızz benım daha 9 kılom var yaaa(

ben de kilo veremeyenlerdenim 6 kilo da bende var bu gidişle de gitmeyeceğe benziyo, iştahım öyle açık ki

kızlar bu arada aklıma geldi, gratiste premium care bebek bezinde indirim var. ıslak mendil hediyeli 23,90 tl, prima aktif bebek de real markette indirimli 132li dev paket 49,90 tl bilginiz olsun

günaydın hanımlar,süt arttırıcı çaylardan içip faydasını gören var mı acaba???işe başladığımdan beri sanki sütüm azaldı,sütümü sağdığımda daha az süt çıkmaya başladı daha oğlum 3 aylıkpanik yaptım sanırım.

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

ben humana içiyorum bence güzel süt yapıyor... haftada 1 kutu bitiriyorum... bide yüzde yüz elmalı meyve suyunu tavsiye ederim oda güzel süt yapıyor...

selam anneler, güzel huzurlu sağlıklı bir hafta olur umarım..
bizim bebiş 4 aylık, dr artık ek gıdaya başlayabilirsiniz dedi, yoğurt ve mevsim meyveleriyle başlayın dedi, 4 aylık olanlardan başlayacak olanlar var mı, bir de su da vermeli miyiz ek gıdaya geçince onu sormayı unuttum ama, veriliyor mu acaba..

Merak ettım daha erken değilmi ek gıda ıcın bebeğin kilo alımı mi azaldı. Bence su vermelisin.

Merak ettım daha erken değilmi ek gıda ıcın bebeğin kilo alımı mi azaldı. Bence su vermelisin.

evet kilo alımı az, doğum kilosu da düşüktü, o yüzden başlatıyor dr sanırım, ilk 6 ay anne sütü de çok önemli ama...
4 aylıkken ek gıdaya geçenler var mı anneler, nasıl yapıyorsunuz, sizde de kilo alımı az olduğu için mi geçin dedi dr unuz yoksa bazıları 4. ayda başlattığı için mi.

merhaba, anladığım kadarıyla vaginal muayene oldun. eğer öyleyse o alete kondom takılıyor ve her kullanımda değiştiriliyor. bu süphelerin yersiz. kafana takma. düşündüğün şeylerin olma ihtimali yok. kadın doğum uzmanı sağlık için seni muayene ederken sağlığını riske asla atmaz. yani anlayacağın o alet hem steril hemde bir başkasından sana bir şey bulaştırmaz.

bende her yolu deneyenlerdenim. humana aşırı olmasada işe yarıyor. malt içeceği deniyorum su sıralar. pek bişey anlayamadım. dereotu dediler ondan da pek bişey anlamadım ama ben düzenli yemedim bol bol yemek lazım sanırım. dut kurusu ve bol su fayda ediyor ama sanırım. ama kişiden kişiyede değişebilir. sende her yolu dene işte.. işe yarayacaktır elbet biri. o yavruları gönderen Rabbim rızıklarını da elbet düşünür. bize üzerimize düşeni yapmak düşüyor.

canım bizde aynı şekildeyiz oktor meyve suyundan başla dedi ama ben başlamadım. biraz daha durmak istiorum. doğum kilonuz kaçtı= şu an kaç kg bebişin?

canım bizde aynı şekildeyiz oktor meyve suyundan başla dedi ama ben başlamadım. biraz daha durmak istiorum. doğum kilonuz kaçtı= şu an kaç kg bebişin?

doğum kilosu 2.3 , şimdi de 5.3 gibi. sizin de mi düşüktü doğum kilosu, sizin kaç şimdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…