2012 Haziran Anneleri Doğurdu

valla uykusuzluk ve yorgunluktan kilo milo unuttum benimki büyüdükçe deliriyor ama grupta en ısrarcı sensiz zeynep sen verirsen kiloları bizde gazla bişiler yaparız belki ama 61 de sabitlendim

Kendimle ilgili herşeyde ısrarcıyım. Benim için önemli gün bayram. Ogüne kadar müddet verdim kendime. Ve o gün dap dar elbise giyicemm.. Sabitlendim yok bende öle diye diye ilk aylar tembelliğe vurdum ama biraz dikakt edince herşey oluyor. Yememek demiyorum ben sadece sağlıklı beslenmek..

ben yiyorum valla hatta çalışmaya başladıgımdan beri daha cok yıyorum dar elbisemiiibu göbekle hayatta gıyemem ole duruyo göbek

Kızlar sizi çok öpüyorum ççıkmam lazım bizim bıdığı uyurken son kez besliyimde gece beni rahatsız etmesin

günaydın hanımlardün akşam topik baya canlanmışben de çalışmaya başladım kuzuma eşim bakıyor,allaahtan şimdilik sorun yok büyüyüp tanıdıkça ne olacak bakalım.benim de doğumda aldığım kilolardan 2 kilo kaldı gitmiyor gitmiyorrrrrr

günaydın herkese,
hakkaten akşam konu ne güzel öyle ilerlemiş kısa bir sürede, kalıcı olur umarım

mrb kızlar uzun zamandır giremiyorum yazdıklarınız aynıların bizde oğlumla yasıyoruz zaman zaman

ben kilo verdim 59 hamile kaldım şimdi 57 kiloyum ama çok az göbek var tabi

kızlar bebek ne kadar zaman kaka yapmazsa sorun olur

Son düzenleme:
Merhaba guzel anneler
ruzgar 3.5 aylık oldu 4. Ay ek gıdaya gecıyoruz drumun 22 gunde aldıgı 450 gr mı begenmedı ekım 19 ıtıbarıyle bızde baslıyoruz ek gıdaya oglum pek bı heveslı zaten babasıyla gızlı saklı atıstırıyolar bende mamadan yogurt yaptım cok sevdı sanırım zorluk cıkarmıycak suana kadar tatmayı en sevdıgı sey zyaglı yesıl fasulye oldu
drumuz asırı hareketlı oldugu ıcın kg alımının yavasladıgını soyledı dr teyzesı kalbını dınlerken öhöö öHöö dedı ama numara oldugunu anladı dr teyzesı bıde bızı bı guzel sıkayet ettı kadına :) ınsanları tanımaya basladı sarısın hatunlara kafayı taktı oglum
hala donmeyı beceremedı ve elını uzatmaya cekınıyo gıbı bır tavrı var tutuyo ama elını uzatmıyo sac bas bırakmadı bızdede ama elını uzatmaması canımı sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…