anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elindenkilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.
anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elindenkilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.
bir iki gün böyle geçti şimdi biraz daha iyi ama öncekinden daha fazla acıkıyor geceleri.korkudan uyuyamıyorum bile şimdi ağlayacak diye.. işe başladığım için biraz zor geliyo artık gece kalkmaları maalesef..öyle bi sıkıntımız yok canım
acaba bişeyden mi korktu
bizimki aşı falan olduğunda yapıyor öyle ama geçici bişey
kaç gündür böyle
inşallah geçicidir
hg canım.. geçmiş olsun minişe.. uykusu bizim de öyle. süt ihtiyacının arttığını düşünüyorum artık..merhaba arkadaşlar,
1 haftadır cezalıydım. Malum gruba beni ekleyin dediğim için. Bugün cezam bitti.
Biz oğlumun 4.ay aşısını geçen cuma yaptırdık. Sonra ateşi çıkar gibi oldu, ilaç verdik çıkmadı Allaha şükür. Ama dünden beri sesi kısık. Çok bağırıp ağladığından da olabilir ya da hafif bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirmiş
Ben son zamanlarda çok yorgun hissediyorum kendimi. Bizim de uyku düzenimiz bozuldu. Eskiden geceleri 3-4 saat kesintisiz uyur, sonra emer tekrar uykuya devam ederdi.
Şimdi en fazla ilk uykusunda 2-3 saat uyuyor, sonra neredeyse saat başı mızırdanıyoreski günlerimi özlemeye başladım. Bir de tombalağız biraz, kucakta taşımaktan sırtım ve kolum ağrıyor sürekli. Biraz mızmızlandım ama neyse...
Ben Ocak'ta işe dönüyorum. Şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım
aynısı yaa..sürekli mızıldanıyo..hiç birşey olmasa kalkıp emzik veriyorum biraz daha uyuması için.. bizimki de 14 ünde bitirdi.. acaba şu 13.hafta atağı diyorlardı onu mu geçiriyorlar:44::44:Canim mrb benim kizimda 3 ayi 15 inde bitirdi ayni sikinti bende de var gunduzleri ayagimda sallamayi biraktigim an uyaniyor yemek bile zor yiyorum gecekeri desen hic uyumuyo gibiyim emzirip yatiriyorum hoopp vizirdiyo soyle bi dalip uyuyamiyorum
kuzum benim sanırım senden daha az.. hele dün hiç çıkmadı desem yeri.. ama eşimden ayrıldım 3 ay haftalık gidiş geliş yapacak o da etkilemiş olabilir.. bizimki normalde 80-100 arası tüketiyor ama belli de olmuyor hani.. 160 bugün iki öğüne yetmemiş zor yetiştim eve..10dk falan sürüyor sağım,tek göğüsten canım az mı çok bilmiyorum ama bebişim 160 cc ile pek doymamış,eşim kaşıkla içirirken dökmüşte sanırım:)
benim de öğlen uykusu azaldı ben yokken pek uyumamış -nie ki ya
ben de daha fazla acıktıklarını düşünüyorum artık.. dönmeye,ayağa kalkmaya uğraşıyorlar her gün,enerjiye ihtiyaçları var tabiiMerhaba arkadaşlar..biz de üç buçuk aylık olduk..:) Benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor...Her yolu denedim ama olmuyor..geceleri de çok sık uyanmaya başladı, büyüdükçe süte olan ihtiyacı artıyor acaba ondan mı uyanıyor diyorum..Emzik alsaydı daha rahat olurdum belki..Tavsiyelerinizi bekliyorum...
nerde kuzum 6-8 saat??? 4 saat uyusa bayram oluyo.. öncedendi o 6 saat uyumalar bizde.. o da iki kere falan vaki olmuştu.. gece o kdr emiyo ama gündüzleri 2.5 saatte bir 5-10 dk emiyo sadece.. sonra denesem de ağlıyor kaçmak istiyor..Gunduz belli olmuyor ama geceleri 6-8 saat kesintisiz uyumasi gerekir su anda, belki 15. Hafta buyume atagini geciriyordur, uc saatte bir yarim saat emiyor mu?
bizde annede uzun babadao yüzden boy konusunda sıkıntı yok ama kilo konusunda bana çekerse zayıf cılız bişey olur kız çocukları şöyle ayaklanmaya başladığı zaman çok kiloluda benim hoşuma gitmiyo açıkçası, çok zayıf değilde orta şeker biraz çıtı pıtı olsun streç kotlar felan çok tatlı olur
evet ben de bayılıyorum o kız kıyafetlerineeminim beren'e de çok yakışır..
ya kızlar bugun annemler gün boyu evde değillerdi acayip zorlandım..
hep ikizin tekten farkı yok diyodum çünkü yanımda hep annem yada eşim vardı. ama bugün cılkım çıktı diyebilirim
30dklık yolları kalmış 6gözle bekliyoruz onları
bu bıdıklar durmuyolar yaaa!!!
hep ayakta gezme istiyolar üstelik yüzleri dışarı dönük olacak ve kafalarını kendileri tutacaklar
şimdiden kendi başlarına takılmak istiyolar
bizimki de hep ayakta , yüzü dışa dönük kucakta gezmek istiyor, tosuncuk olduğu için ben bir taneyle yalnız kalınca kafayı sıyırıyorum Allah sana kolaylık versin canım
daha önce de yazmıştım, benim de saçlarım çok dökülüyor
üstelik saçlarım ince telli ve düz, nasıl olacağım bilmiyorum :44: ne yapmak gerek acaba? ben yeniden elevit içmeye başladım ama işe yarar mı bilmem.
bir arkadaşım östrojen içerikli bir ilaç kullanmıştı
inşallah öyle bişeye gerek kalmaz emzrmede sorun çıkabilir Allah korusun
doktora danışarak saç güçlendirici vitaminler alabilirsin keratin falan...
ay önceden de dışa dönük gezmek isterlerdi sırtlarını göğsme yaslayıp gezerdik
şimdi kafalarını tutbiliyolar ya asla yaslanmıyolar sırt ve kafa asla bana değmeyecek
oturur gibi olmasın diye kollarımı kasa kasa çiğ oldum
bizimkiler öyle aman aman tosun değiller önceden ikisini birden gezdirebiliyordum ama şuan ikisini toplayınca 12 kiloyu aşıyo mecbur sırayla çıkıyoruz kucağa
eymen bekliyo ama vera asla!! eymen kucaktayken vera bakıyo önce dudağını büzüyo auuwww diyo bi daha büzüyo ve ağlıyo, Allah ağlatmasın ama dudağını büzerken çok şirin oluyoo..arabasını çeviriyorum görmesin diye kafasını çeviriyo gölgeliğini kapatıyorum daha beter yaygara koparıyo
bir arkadaşım östrojen içerikli bir ilaç kullanmıştı
inşallah öyle bişeye gerek kalmaz emzrmede sorun çıkabilir Allah korusun
doktora danışarak saç güçlendirici vitaminler alabilirsin keratin falan...
bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?