ben de yarım gün çalışacağım inş.. sorması ayıp 60 cc i ne kdr süred sağıyorsun ve de tek göğüs mü? benim süt sağma bayağı vaktimi alıyor.. kutudan çıkar,sağ,yıka topla en az 1 saati buluyor.. seninde mi öyle??çok sağ olun kızlar,kaynat kurumasını bekle zor olmaya başlamıştı.yarım gün çalışıyorum dün akşam 60cc sağdım,şimdi de bir o kadar da sağıp bırakmayı düşünüyorum umarım yeter.Yetmezse eşim okula getirir hallederim artıkdondurmayı düşünmemiştim ama söylediğin için sağ ol,ileride hiç aklıma bile getirmem.
bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor
bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor
10dk falan sürüyor sağım,tek göğüsten canım az mı çok bilmiyorum ama bebişim 160 cc ile pek doymamış,eşim kaşıkla içirirken dökmüşte sanırım:)ben de yarım gün çalışacağım inş.. sorması ayıp 60 cc i ne kdr süred sağıyorsun ve de tek göğüs mü? benim süt sağma bayağı vaktimi alıyor.. kutudan çıkar,sağ,yıka topla en az 1 saati buluyor.. seninde mi öyle??
benim de öğlen uykusu azaldı ben yokken pek uyumamış -nie ki yabu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor
Merhaba arkadaşlar..biz de üç buçuk aylık olduk..:) Benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor...Her yolu denedim ama olmuyor..geceleri de çok sık uyanmaya başladı, büyüdükçe süte olan ihtiyacı artıyor acaba ondan mı uyanıyor diyorum..Emzik alsaydı daha rahat olurdum belki..Tavsiyelerinizi bekliyorum...
merhaba arkadaşlar,
1 haftadır cezalıydım. Malum gruba beni ekleyin dediğim için. Bugün cezam bitti.
Biz oğlumun 4.ay aşısını geçen cuma yaptırdık. Sonra ateşi çıkar gibi oldu, ilaç verdik çıkmadı Allaha şükür. Ama dünden beri sesi kısık. Çok bağırıp ağladığından da olabilir ya da hafif bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirmiş
Ben son zamanlarda çok yorgun hissediyorum kendimi. Bizim de uyku düzenimiz bozuldu. Eskiden geceleri 3-4 saat kesintisiz uyur, sonra emer tekrar uykuya devam ederdi.
Şimdi en fazla ilk uykusunda 2-3 saat uyuyor, sonra neredeyse saat başı mızırdanıyoreski günlerimi özlemeye başladım. Bir de tombalağız biraz, kucakta taşımaktan sırtım ve kolum ağrıyor sürekli. Biraz mızmızlandım ama neyse...
Ben Ocak'ta işe dönüyorum. Şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım
ayy canım yaa bebişine geçmiş olsun 4 aylık kontrolünde kaç kilo idi senin tombik? şu 4. ay aşısı nasıl kaç tane iğne vuruyolar bende şimdiden onu düşünüyorum kara karabirde rota aşısıda var o gün biraz bilgilendirir misin nasıl yaptılar?
Sağol canım. Kontrolde 7300 kg çıktı. Bu ay 670 gr almış benim tombikama artık emmeleri eskisi gibi değil, bir de epey hareketlendi. Çok kilo almaz artık herhalde.
Aşıda 2 iğne vurdular, 2 bacağından. Birinde ağlamadı, ikincisinde ağladı tabi. Rota aşısını doktoruna 5 gün önce yaptırmıştık doktorunda. 2.dozdu bizimki. Ağızdan verdiler.
Aşıdan sonra ilaç verdik, ateşi çıkmadı. Atlattık aşıları 6.aya kadar bakalım. Darısı sizin başınıza...
herkese selam kızlar beren gündüzleri daha sık uyanık olduğu için zamanımı onunla oynayarak geçiriyorum o yüzden burayı ihmal etmeye başladım....
bizim küçük baco 1 hafta sonra 4 aylık olacak ayaklarıyla halısındaki oyuncakları tutup tekmeler atıp oynuyor ve herşeye uzanıp tutmaya başladı, elinde oyuncaklarıyla oynayabiliyor... en sevdiği oyuncakları ise ayakları ve babasıyla benim burnumayaklarını ağzına götürmeye çalışıyor poposunu kaldırıyor kendini yana çevirmeye çalışıyor ve çookk tatlı gözüküyor bütün gün onu izleyip gülüyorum, her sabah fox tvde fatih portakal abisinin sunduğu çalar saat haberlerini izliyor salıncağında artık elini emme konusunda uzmanlaştı baş parmağını emmeye başladı kendi kendini bu şekilde sakinleştiriyor yatağa yatırıyorum parmağını emerek uykuya dalıyor kuzum sürekli benimle iletişimde olmak istiyor bizden haberler böylee...
bu arada okullar açıldı evimin karşısında okul var ve zil sesini kısmalarını nasıl sağlayabilirim ciddi anlamda saçmalamaya başladılar çünkü sabah 7 buçukta arka arkaya 6 defa rock bir parçanın son ses müziğini zil sesi yapmaya çalışıyorlardı????
buda beroşun birkaç fotosu
aminn canım evet bizde atlatsak başka bişey istemiyorum şimdilikmaşallah kuzuna annesi kilosu çok iyi biziimde rota aşısının 2. dozu olacak onun içinde ayrıca ücret ödeniyor mu 150 tl vermiştim ilk dozunda?
maşallah berene , nazar değmesin. özellikle kendi kendine uyuması süperbisküvi de vermişsin valla nereye şikayet edebilirsin bilmiyorum ki :44: önce bir okul müdürlüğüne sor istersen canım.
sağol canım, beren de bizimkinden aşağı değildir kilo konusundaSanırım ödeniyor, biz özel sağlık sigortasından ödedik belli bir yüzdesini. Ama net fiyatını bilmiyorum canım.
anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elindenkilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.
maşallah evet uzunmuşbizimki şu an 65 cm falan. Bana çekerse pek uzun olamaz, babasına çeker inşallah
herkese selam kızlar beren gündüzleri daha sık uyanık olduğu için zamanımı onunla oynayarak geçiriyorum o yüzden burayı ihmal etmeye başladım....
bizim küçük baco 1 hafta sonra 4 aylık olacak ayaklarıyla halısındaki oyuncakları tutup tekmeler atıp oynuyor ve herşeye uzanıp tutmaya başladı, elinde oyuncaklarıyla oynayabiliyor... en sevdiği oyuncakları ise ayakları ve babasıyla benim burnumayaklarını ağzına götürmeye çalışıyor poposunu kaldırıyor kendini yana çevirmeye çalışıyor ve çookk tatlı gözüküyor bütün gün onu izleyip gülüyorum, her sabah fox tvde fatih portakal abisinin sunduğu çalar saat haberlerini izliyor salıncağında artık elini emme konusunda uzmanlaştı baş parmağını emmeye başladı kendi kendini bu şekilde sakinleştiriyor yatağa yatırıyorum parmağını emerek uykuya dalıyor kuzum sürekli benimle iletişimde olmak istiyor bizden haberler böylee...
bu arada okullar açıldı evimin karşısında okul var ve zil sesini kısmalarını nasıl sağlayabilirim ciddi anlamda saçmalamaya başladılar çünkü sabah 7 buçukta arka arkaya 6 defa rock bir parçanın son ses müziğini zil sesi yapmaya çalışıyorlardı????
anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elindenkilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.
maşallah güzel gelinime
nasıl da tatlı olmuş
tam ısırmalık
rota aşısının her dozunda aynı parayı ödeyeceksin canım
boyu da kocaman olmuş kuzey 61 cmsöyle bakalım kendinden kısa eş istermiymiş
zil konusunda yapabileceğin bişey olduğunu sanmıyorum
gidip idare ile konuşabilirsin
rica edersen sesi kısabilirler
kısmasalar bile melodiyi değiştirirler belki bilemiyorum
ayy yavrummm kıyamam.. annesi gözün aydın senin de,kaç yaşına girdi prensesin? bugün 16 aylık bi bebeğin yanına gittik.. annesi sütten kesmeye uğraşıyormuş. ben emzirdikçe çocuk iyice huysuzlandı.. anneyi derbeder etti.. uyumadı,yemedi hiçbirşey.. 3 saate yakın böyleydi.. bizimkinin yattığı pusete çıktı oturdu. beşiğe aldık,girdi oraya yattı.. emziği ağzından alıp ağzına soktuşu an ikinci çocuğu İbrahim sütten kesilene kdr kafamda erteledim..
inş canım valla çok mutluyum
sağıklı olsunda kilo çok problem değil
kızının doğum günü de kutlu olsun nice senelere inş
dogum gününü bizim içnde kutla prensesinin nice mutlu yıllara
uzun bir aradan sonra selamlar hanımlar
yarın iş başı ve bebişime süt sağmak zorundayım.size bu aşamada bir şey sormak istiyorum.
süt sağma makinenizi her kullanımda kaynatarak temizliyor musunuz?
sütü süüt saklama poşetine koydum onda ılıtma işlemi(sıcak suyun içine koyarak)yapıyor musunuz?
maşaAllah Beroşa..çok şekersin o yakından olan fotoğrafına özellikle bayıldım ... maşaAllah..burçak da mı yiyorsun senherkese selam kızlar beren gündüzleri daha sık uyanık olduğu için zamanımı onunla oynayarak geçiriyorum o yüzden burayı ihmal etmeye başladım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?