- 8 Eylül 2008
- 6.155
- 428
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canımgünaydınnnnnnnnnnnnn
bugün kaka testinin sonucunu temiz alalım inşallah rahatlayacağım daha çok...
paşa sabah 07:00 de bir başladı ıkınmaya 08:30 da yaptı kakasını 09:00 da uyudu şükür...ben de kahvaltımı yaptım,yıkadığım çamaşırımı astım iyi oldu...şimdide rezene çayım eşliğinde buraya bakıyom...
bingöl'de şehit var yine...
ne söylenir ki susulur...
Merhaba anneler.. Kızlar bendede saç dökülmesi felaket.. Hiç dökülmezdi önceleri.. Oğlumdada dökülmüştü böyle.. Geçiyor daha sonra.. Yinede can sıkıcı... Bu arada canim çok sıkkın ev arıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. Ama bir türlü bulamıyoruz kafamıza göre.. Acilen taşınmalıyız.. Dua edin bize.. Çok şükür benim bidiklarim iyiler.. Kızım 2 gün sonra 3 aylık olucak.. Oğlumda ekimde 2 yaşını bitirecek ekimde bide bu hengâmede onun tuvalet eğitimi var nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.. Kızımın kafasında Konak oldu.. Bunun için kremlemenin haricinde bisi kullanan var mı
Merhaba anneler.. Kızlar bendede saç dökülmesi felaket.. Hiç dökülmezdi önceleri.. Oğlumdada dökülmüştü böyle.. Geçiyor daha sonra.. Yinede can sıkıcı... Bu arada canim çok sıkkın ev arıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. Ama bir türlü bulamıyoruz kafamıza göre.. Acilen taşınmalıyız.. Dua edin bize.. Çok şükür benim bidiklarim iyiler.. Kızım 2 gün sonra 3 aylık olucak.. Oğlumda ekimde 2 yaşını bitirecek ekimde bide bu hengâmede onun tuvalet eğitimi var nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.. Kızımın kafasında Konak oldu.. Bunun için kremlemenin haricinde bisi kullanan var mı
Maşallah kılo boy çok güzel kızımızın : ) oğlum olsaydı talıp olurdum manken gıbı kız : ))))
uyku konusuna gelınce ben su'yu gunduz uyutmak ıstemıyorum gece uykusu ağır olursun dıye...gunduz toplasan 1 saat uyuyo.ama benı en azından yormuyo altı temız karnı tok oldumu bıde gaazını aldımmı yatagın üstünde 1 saat oyalanıyo elını almaya çalışıyo iştahlı bı şekılde cap cup emıyo sanarsın kuzu kavurma yıyo : ))
ben çocuğun aşıları derken kendı aşımı unutmuşum bugün aklıma geldı ..dogumdan once tetenoz asısı olmustum 3.aşısı kaldı ömür boyu koruyo bılgınız vardır muhakak...onu bıranonce yaptırayım...
Kızlar saçlarım dökülmeye başladı bebek anneyı tanıdımı dökülür derler heralde benım kız anca tanıdı anasını![]()
cnm ya aşı demişsin de ben aşı falan olmadım doğumdan önce olmuştum da sonrasında da aşı yapıldığını bilmiyorum...yardımcı olur musun???
merhabalarrrrrrrrrrrrr
çok şükür kuzumda bir şey çıkmadı gelişmelerden haberdar edeceğim...şimdi misafir varrrrrrr
bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor![]()
Canim mrb benim kizimda 3 ayi 15 inde bitirdi ayni sikinti bende de var gunduzleri ayagimda sallamayi biraktigim an uyaniyor yemek bile zor yiyorum gecekeri desen hic uyumuyo gibiyim emzirip yatiriyorum hoopp vizirdiyo soyle bi dalip uyuyamiyorum
Merhaba arkadaşlar..biz de üç buçuk aylık olduk..:) Benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor...Her yolu denedim ama olmuyor..geceleri de çok sık uyanmaya başladı, büyüdükçe süte olan ihtiyacı artıyor acaba ondan mı uyanıyor diyorum..Emzik alsaydı daha rahat olurdum belki..Tavsiyelerinizi bekliyorum...
hamıleyken 2 doz dogumdan sonra da 3 doz vuruluyor.benımde yın 28 ınde olcak.
tatlım benim oğlumda var konakMerhaba anneler.. Kızlar bendede saç dökülmesi felaket.. Hiç dökülmezdi önceleri.. Oğlumdada dökülmüştü böyle.. Geçiyor daha sonra.. Yinede can sıkıcı... Bu arada canim çok sıkkın ev arıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. Ama bir türlü bulamıyoruz kafamıza göre.. Acilen taşınmalıyız.. Dua edin bize.. Çok şükür benim bidiklarim iyiler.. Kızım 2 gün sonra 3 aylık olucak.. Oğlumda ekimde 2 yaşını bitirecek ekimde bide bu hengâmede onun tuvalet eğitimi var nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.. Kızımın kafasında Konak oldu.. Bunun için kremlemenin haricinde bisi kullanan var mı
çok sevindim canım yamerhabalarrrrrrrrrrrrr
çok şükür kuzumda bir şey çıkmadı gelişmelerden haberdar edeceğim...şimdi misafir varrrrrrr
kızlar benim kızda dün çıldırttı beni en son uykusuzluktan sinirlerim zıpladı ağlama krizine girdim...benim cadıda emzik almıyor benim meme onun emziği...:((( offf allah sabır versin bize yalnız olunca bakmak çok zor oluyor yaklaşık 3 aydır doktora ve sağlıkocağına gidebiliyorum birkaç defa markete falan gittim onun dışında hep evdeyim birde başka bir şehre taşındık kimseyi de tanımıyorum çok sıkılıyorum...allahtan kk var arada fırsat buldukça buraya zıplıyorum...
bana sağlıkocağında hiçbirşey söylemediler acaba geçti mi?? doğumdan ne kadar sonra vurulmak gerekiyor cnm....
bana sağlıkocağında hiçbirşey söylemediler acaba geçti mi?? doğumdan ne kadar sonra vurulmak gerekiyor cnm....
canım tuhaf kokması normal bu bozulduğu anlamına gelmiyor hatta pesin değeri daha fazla yükseliyormuş..bebek önce reddedebilir ama ısrar ettiğiniz zaman alışacaklardır..sabırla devam etmek lazım..özellikle başka alternatifi olmayan anneler...
bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor![]()
merhaba arkadaşlar,
1 haftadır cezalıydım. Malum gruba beni ekleyin dediğim için. Bugün cezam bitti.
Biz oğlumun 4.ay aşısını geçen cuma yaptırdık. Sonra ateşi çıkar gibi oldu, ilaç verdik çıkmadı Allaha şükür. Ama dünden beri sesi kısık. Çok bağırıp ağladığından da olabilir ya da hafif bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirmiş
Ben son zamanlarda çok yorgun hissediyorum kendimi. Bizim de uyku düzenimiz bozuldu. Eskiden geceleri 3-4 saat kesintisiz uyur, sonra emer tekrar uykuya devam ederdi.
Şimdi en fazla ilk uykusunda 2-3 saat uyuyor, sonra neredeyse saat başı mızırdanıyoreski günlerimi özlemeye başladım. Bir de tombalağız biraz, kucakta taşımaktan sırtım ve kolum ağrıyor sürekli. Biraz mızmızlandım ama neyse...
Ben Ocak'ta işe dönüyorum. Şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım![]()
kuzenle konuştum oğlu 7 aylık gittikçe daha kötü oluyo umudunu kes düzelir demekten,yoksa sonuç hüsran benim gibi diyooooCanım benimki doğduğundan beri gündüz uyumuyor, gece de artık çok sık kalkmaya başladı..İnşaallah düzelirler...
Allah yrdcın olsun canım.. ev taşımak hele bebişle çok zor.. Allah gönlüne göre ev verir inş..Merhaba anneler.. Kızlar bendede saç dökülmesi felaket.. Hiç dökülmezdi önceleri.. Oğlumdada dökülmüştü böyle.. Geçiyor daha sonra.. Yinede can sıkıcı... Bu arada canim çok sıkkın ev arıyoruz eşimin işi dolayısıyla.. Ama bir türlü bulamıyoruz kafamıza göre.. Acilen taşınmalıyız.. Dua edin bize.. Çok şükür benim bidiklarim iyiler.. Kızım 2 gün sonra 3 aylık olucak.. Oğlumda ekimde 2 yaşını bitirecek ekimde bide bu hengâmede onun tuvalet eğitimi var nasıl yapıcam hiç bilmiyorum.. Kızımın kafasında Konak oldu.. Bunun için kremlemenin haricinde bisi kullanan var mı
geçmiş olsun canımcım sevindim kuzuda birşey çıkmamasına,detayları bekliyoruzzzz..merhabalarrrrrrrrrrrrr
sorma canım aynı biz.. dün annemin topuk çatlağının halıflekste çıkardığı sesten uyandı düşünebiliyor msnzokuyunca şaşırdım wala çünkü bende 3 aylık olduktan sonra değiştigini farkettim
ilk önce hava değişimi fln yaşamıştı ondandır demiştim ama kalıcı olunca huy değiştirdiğini anladım
aynen sizdeki gibi kuş uykulu oldu öyle saatlerce gündüz uykusu fln kalmadı
uyusa 15 dk sonra uyanır sonra uykum war diye aglar uyutursun 5-10 dk fln
bu böyle kısır döngü dewam eder gider...
tık diye ses duydugu anda açar gözleri
o uyudugunda parmak ucunda geziyoruz aman bi 5 dk fazla uyusun diye!!
maşallah geceleri normal şimdilik ama gece uykusunu uyutana kadr göbeğim çatlıo
bide gece kaçta yatarsa yatsın sabah9da kurulu saat gibi uyanıo:)
bu uyutma işi 3 aydan öncesine kadar ne kolaymış diyorum şimdi:/
nasıl bi uyuma alışkanlıgı kazandırmalı diyede kara kara düşünmekteyim!!!