herkese selam kızlar beren gündüzleri daha sık uyanık olduğu için zamanımı onunla oynayarak geçiriyorum o yüzden burayı ihmal etmeye başladım....
bizim küçük baco 1 hafta sonra 4 aylık olacak ayaklarıyla halısındaki oyuncakları tutup tekmeler atıp oynuyor ve herşeye uzanıp tutmaya başladı, elinde oyuncaklarıyla oynayabiliyor... en sevdiği oyuncakları ise ayakları ve babasıyla benim burnum

ayaklarını ağzına götürmeye çalışıyor poposunu kaldırıyor kendini yana çevirmeye çalışıyor ve çookk tatlı gözüküyor bütün gün onu izleyip gülüyorum, her sabah fox tvde fatih portakal abisinin sunduğu çalar saat haberlerini izliyor salıncağında

artık elini emme konusunda uzmanlaştı baş parmağını emmeye başladı kendi kendini bu şekilde sakinleştiriyor yatağa yatırıyorum parmağını emerek uykuya dalıyor kuzum

sürekli benimle iletişimde olmak istiyor bizden haberler böylee...
bu arada okullar açıldı evimin karşısında okul var ve zil sesini kısmalarını nasıl sağlayabilirim ciddi anlamda saçmalamaya başladılar çünkü sabah 7 buçukta arka arkaya 6 defa rock bir parçanın son ses müziğini zil sesi yapmaya çalışıyorlardı????
buda beroşun birkaç fotosu