kızlar gece veya sabah kalktığınızda şıddetlı bı sırt bel ağrısı oluyomu sızlerde.yada ne zaman gectı epıdural sezeryan oldum
kızlar gece veya sabah kalktığınızda şıddetlı bı sırt bel ağrısı oluyomu sızlerde.yada ne zaman gectı epıdural sezeryan oldum
pamuk helva
canm bişey sorucam umarım cewap verebilirsin
adem güneş in uyku konusunda tavsiyelerini daha geniş ve ayrıntılı bi şekilde yazabilirmisin??
çünkü kimi kitaplarda kesinlikle ayrı yatmalı kendi uyumalı özgüveni için diyo
ama bende birlikte uyumayı cok sewiyorum
cok küçük ve anne sıcaklıgı almalı diye düşünüyorum
merak ettim yani bide nasıl uyutmalıyız??
değişik görüşler ögrenesim var:)
aynısı bizim de başımızda kuzum maalesefSevgılı anneler 2 gun once saglık ocagına gıttık su yla cok hapsuruyodu hafıfte tıksırık cıgerlerını dınledı suanlık bıseyyok artarsa hastaneye gotur dedı d.o armsıreık konnude yaptı heray gıdıyoruz boy kılo derken bıngıldagına baktı sonra doktorada gosterelım dedı ıkısıde farketmıs bıngıldagı kapanmaya yak beyın gelısımı ı hemen kapanmaması gerekıyomus doktor dedı.d vıtamınını kac damla verıyosun dedı bu a c vıtamınıyle karısık olan gunluk rrmm damla verıyoruz doktbı doktorla gorus dedı azaltın.dıktoru aradım vıtamınle bı ılgısı yok dedı vermeye devam aylık kafa olculerını takıp edıcegız dedı ....offff yaadunden berı dusunallah bısey olmaz ters gıden....bu durumla karsılasan varmı kendınde veya cevresınde zekasıyla ılgılı bı problem varmı öffffff : (
canım emzik raht bazı yönlerden evet ama ben iki haftadan sonra vermştim nasıl alıştırılır onu bilmiyorum.. ama bence sık sık azgeçmeden bir emzikle dene derim.. ilk seferde olmayacaktır lakin umudunu yitirme..kızlar emzik kullanıyor musunuz.ben 8 tane değişik yapıda emzik aldım ama maalesef hiçbirini beğenmiyor hanımefendi.hatta sağdığım sütü bile biberondan öğürerek zar zor içiyor.bu yüzden dışarı çıkamıyorum.siz nasıl alıştırıyorsunuz ya offf.kucağımda gezdirmekten kollarım ağrıyor artık.inanır mısınız gebeliği de sayarsak hemen hemen 4 aydır doktor kontrolü-okul haricinde dışarı çıkamadım.hem öyle 2-3 saatte bir değil bazen saat başı meme istiyor.artık insan içine karışmak istiyorum.çok sıkıldım.emziğe alışsın lütfeeeeeeeeen!!
kuzey i de sünnetliler kervanında görmek isteriz canımşu anda kimse olmamasına rağmen selamlar herkese
günlerimiz çok yoğun geçti uğrayamadım hiç
okulumuzda seminerler bitti, oğlumla gittik hergün
ptesiden itibaren artık izindeyim
1 yıl oğlumla olucaz
zor zaman zaman sıkıcı da olsa eminim onun gelişimini gün gün görmek çok güzel olacak
yarından itibaren de 1 haftalık yatılı misafirim olacak
sanırım baya zorlanıcam
bakalım artık
sünneti biz de ciddi ciddi düşünür olduk
4. ay aşısından sonra diyoruz artık
inşallah sorunsuz olur
Sayfalar artik ilerliyor kseler yok cogunda face eklenme meraki almis basini gidiyor paylas diye bisey kalmadi madem faceden devam edecek sayfa burayi kapatin gitsin cunku artik burada sohbet diyr bisey yok 2 yazismadan biri face grubuna eklermisiniz
ben de epidural sezeryan oldum
benim hiçbiryerimde ağrı sızı yok çok şükür
şu anda kimse olmamasına rağmen selamlar herkese
günlerimiz çok yoğun geçti uğrayamadım hiç
okulumuzda seminerler bitti, oğlumla gittik hergün
ptesiden itibaren artık izindeyim
1 yıl oğlumla olucaz
zor zaman zaman sıkıcı da olsa eminim onun gelişimini gün gün görmek çok güzel olacak
yarından itibaren de 1 haftalık yatılı misafirim olacak
sanırım baya zorlanıcam
bakalım artık
sünneti biz de ciddi ciddi düşünür olduk
4. ay aşısından sonra diyoruz artık
inşallah sorunsuz olur
Adem gunesin internet sitesi var ordan da bakabilirsin canim ama bebek iki yil annesiyle, dort yasina kadar da ayni odada farkli yatakta, dort yasindan sonra da kendi odasinda uyumali diyor, su an bende nerdeyse gecenin ucte birini ayni yatakta geciriyorum, sabah emzirmesinden sonra beraber uyuyoruz, bende cok seviyorum, kiyip koyamiyorum yerine, onu seyrediyorum uyurken ama cok uykum varsa besigine koyuyorum ezmiyim cocugu diye
Birde adem gunesin bebegin karakterini kisitlamamak, saygi gostermek v.s. Gibi davranis tavsiyeleri de var, kitabini almak farz oldu
Bende "Bilincli Bebek" diye bir kitap okuyorum, onu da tavsiye ederim, cok faydali bilgiler var ve onda da bebegin annesiyle yatmasi, asla yalniz birakilmamasi gerektigi savunuluyor, cok faydali bir kitap
kızlar emzik kullanıyor musunuz.ben 8 tane değişik yapıda emzik aldım ama maalesef hiçbirini beğenmiyor hanımefendi.hatta sağdığım sütü bile biberondan öğürerek zar zor içiyor.bu yüzden dışarı çıkamıyorum.siz nasıl alıştırıyorsunuz ya offf.kucağımda gezdirmekten kollarım ağrıyor artık.inanır mısınız gebeliği de sayarsak hemen hemen 4 aydır doktor kontrolü-okul haricinde dışarı çıkamadım.hem öyle 2-3 saatte bir değil bazen saat başı meme istiyor.artık insan içine karışmak istiyorum.çok sıkıldım.emziğe alışsın lütfeeeeeeeeen!!
pamuk helva
canm bişey sorucam umarım cewap verebilirsin
adem güneş in uyku konusunda tavsiyelerini daha geniş ve ayrıntılı bi şekilde yazabilirmisin??
çünkü kimi kitaplarda kesinlikle ayrı yatmalı kendi uyumalı özgüveni için diyo
ama bende birlikte uyumayı cok sewiyorum
cok küçük ve anne sıcaklıgı almalı diye düşünüyorum
merak ettim yani bide nasıl uyutmalıyız??
değişik görüşler ögrenesim var:)
benim de sırt ve bel ağrım var, epidural almamama rağmen,kızlar gece veya sabah kalktığınızda şıddetlı bı sırt bel ağrısı oluyomu sızlerde.yada ne zaman gectı epıdural sezeryan oldum
verme aşısı artık iz yapmıyor ve iz olsa da olmasa da aşıyı yinelemek gerekmiyor artık dedi bizim dr.umuz cnm..[SUB]Sl[/SUB]slm yaklasik 15 gun once 2.ay asilarini olduk kolundan herhangi bi iz kabuk filan olusmadi sizlerde durumlar nedir 29 kontrol ve rota asisi var doktoruna sorarim bide bu ay 2. Var ama saglik ocagindan aramadilar hafta basinda ariyim
hayırlı olsun, sağlıklı uzun bir ömür versin Allah bebeğe..arkadasımnda bebegi dogdu kızlar:)
ama sanırım kakasını yutmus kuvözde kalıo daha alamadı kucagına
acil sezeryana almıslar bu sabah!!
bi bilginiz varmı ne kadar kalır acaba?
Selam kızlar uzun bır aradan sonra oglum 4 gun sonra 3 aylık olacak 7 kg suan tam 64 cm artık tasıyamıyorum belım falan kalmadı yaptesı gunu rota asımız var bakalım ası sonrası neler yasıycaz bu arada oglum tv ızlemeye basladı sabaha sunger bob ızledı tesaduftur dedım komsuya gıttık ordada ızledı evdede ızledı keske ızlesede bende daha cok ıs yapsam bızden boyle hemen gecmıse dalıcam su bıngıldak olayı neymıs nasıl anlıcaz kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?