• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elinden:1: kilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.

maşşallah beren e cnm bızımde 3 aylık kont 63 cm dık kılomuzda 7900 gr cıkmıstı bız bıraz tombıgızz galıba:)) ama suan fazla kılo almıoruz ayın 3 ay 11 gunlukken dr gıtmıstık 66 cm 8000 kılo cıktık sadece 100 gr almısız ama bayagı hareketlendık bıde gunduz uykumuz hıc yok desek yerıdır kus uykusu gıbı gunde uc kez yarım saat anca uyuyor bazen onuda uyumuor sızde boylemısınız?

anladım canım sağlıklı olsunlarda parası önemli değil, bisküvi muz her şeyi yanındayken eline veriyorum kendi kendine yalıyo ısırmaya çalıştığı zaman alıyorum elinden:1: kilo konusunda fotolarda kilolu çıkıyor ama o kadar değil 3 aylık kontrolünde 6 kiloydu boyu uzun bizimkiniin boyuna gidiyor 3 aylıkken 64 cmdi ki kız bebeklerde üst sınır.

maşşallah beren e cnm bızımde 3 aylık kont 63 cm dık kılomuzda 7900 gr cıkmıstı bız bıraz tombıgızz galıba:)) ama suan fazla kılo almıoruz ayın 3 ay 11 gunlukken dr gıtmıstık 66 cm 8000 kılo cıktık sadece 100 gr almısız ama bayagı hareketlendık bıde gunduz uykumuz hıc yok desek yerıdır kus uykusu gıbı gunde uc kez yarım saat anca uyuyor bazen onuda uyumuor sızde boylemısınız?

öyle bi sıkıntımız yok canım
acaba bişeyden mi korktu
bizimki aşı falan olduğunda yapıyor öyle ama geçici bişey
kaç gündür böyle
inşallah geçicidir
bir iki gün böyle geçti şimdi biraz daha iyi ama öncekinden daha fazla acıkıyor geceleri.korkudan uyuyamıyorum bile şimdi ağlayacak diye.. işe başladığım için biraz zor geliyo artık gece kalkmaları maalesef..
merhaba arkadaşlar,
1 haftadır cezalıydım. Malum gruba beni ekleyin dediğim için. Bugün cezam bitti.
Biz oğlumun 4.ay aşısını geçen cuma yaptırdık. Sonra ateşi çıkar gibi oldu, ilaç verdik çıkmadı Allaha şükür. Ama dünden beri sesi kısık. Çok bağırıp ağladığından da olabilir ya da hafif bir üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyor olabilirmiş :50:
Ben son zamanlarda çok yorgun hissediyorum kendimi. Bizim de uyku düzenimiz bozuldu. Eskiden geceleri 3-4 saat kesintisiz uyur, sonra emer tekrar uykuya devam ederdi.
Şimdi en fazla ilk uykusunda 2-3 saat uyuyor, sonra neredeyse saat başı mızırdanıyor :53: eski günlerimi özlemeye başladım. Bir de tombalağız biraz, kucakta taşımaktan sırtım ve kolum ağrıyor sürekli. Biraz mızmızlandım ama neyse...
Ben Ocak'ta işe dönüyorum. Şimdiden oğlumdan nasıl ayrılacağımı düşünmeye başladım :43:
hg canım.. geçmiş olsun minişe.. uykusu bizim de öyle. süt ihtiyacının arttığını düşünüyorum artık..

Canim mrb benim kizimda 3 ayi 15 inde bitirdi ayni sikinti bende de var gunduzleri ayagimda sallamayi biraktigim an uyaniyor yemek bile zor yiyorum gecekeri desen hic uyumuyo gibiyim emzirip yatiriyorum hoopp vizirdiyo soyle bi dalip uyuyamiyorum
aynısı yaa..sürekli mızıldanıyo..hiç birşey olmasa kalkıp emzik veriyorum biraz daha uyuması için.. bizimki de 14 ünde bitirdi.. acaba şu 13.hafta atağı diyorlardı onu mu geçiriyorlar:44::44:

10dk falan sürüyor sağım,tek göğüsten canım az mı çok bilmiyorum ama bebişim 160 cc ile pek doymamış,eşim kaşıkla içirirken dökmüşte sanırım:)

benim de öğlen uykusu azaldı ben yokken pek uyumamış -nie ki ya
kuzum benim sanırım senden daha az.. hele dün hiç çıkmadı desem yeri.. ama eşimden ayrıldım 3 ay haftalık gidiş geliş yapacak o da etkilemiş olabilir.. bizimki normalde 80-100 arası tüketiyor ama belli de olmuyor hani.. 160 bugün iki öğüne yetmemiş zor yetiştim eve..

Merhaba arkadaşlar..biz de üç buçuk aylık olduk..:) Benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor...Her yolu denedim ama olmuyor..geceleri de çok sık uyanmaya başladı, büyüdükçe süte olan ihtiyacı artıyor acaba ondan mı uyanıyor diyorum..Emzik alsaydı daha rahat olurdum belki..Tavsiyelerinizi bekliyorum...
ben de daha fazla acıktıklarını düşünüyorum artık.. dönmeye,ayağa kalkmaya uğraşıyorlar her gün,enerjiye ihtiyaçları var tabii :1::1:

Gunduz belli olmuyor ama geceleri 6-8 saat kesintisiz uyumasi gerekir su anda, belki 15. Hafta buyume atagini geciriyordur, uc saatte bir yarim saat emiyor mu?
nerde kuzum 6-8 saat??? 4 saat uyusa bayram oluyo.. öncedendi o 6 saat uyumalar bizde.. o da iki kere falan vaki olmuştu.. gece o kdr emiyo ama gündüzleri 2.5 saatte bir 5-10 dk emiyo sadece.. sonra denesem de ağlıyor kaçmak istiyor..

kızlar biz ananelere zorunlu geçiş yapıyoruz evde kimse olmadığı için.. bu haftalık böyle.. anca okuldan yazarım size.. kendinize ii bakın..

bizde annede uzun babada:1: o yüzden boy konusunda sıkıntı yok ama kilo konusunda bana çekerse zayıf cılız bişey olur:1: kız çocukları şöyle ayaklanmaya başladığı zaman çok kiloluda benim hoşuma gitmiyo açıkçası, çok zayıf değilde orta şeker biraz çıtı pıtı olsun streç kotlar felan çok tatlı olur:1:

evet ben de bayılıyorum o kız kıyafetlerine :52: eminim beren'e de çok yakışır..

evet ben de bayılıyorum o kız kıyafetlerine :52: eminim beren'e de çok yakışır..

Maşallah kılo boy çok güzel kızımızın : ) oğlum olsaydı talıp olurdum manken gıbı kız : ))))

uyku konusuna gelınce ben su'yu gunduz uyutmak ıstemıyorum gece uykusu ağır olursun dıye...gunduz toplasan 1 saat uyuyo.ama benı en azından yormuyo altı temız karnı tok oldumu bıde gaazını aldımmı yatagın üstünde 1 saat oyalanıyo elını almaya çalışıyo iştahlı bı şekılde cap cup emıyo sanarsın kuzu kavurma yıyo : ))

ben çocuğun aşıları derken kendı aşımı unutmuşum bugün aklıma geldı ..dogumdan once tetenoz asısı olmustum 3.aşısı kaldı ömür boyu koruyo bılgınız vardır muhakak...onu bıranonce yaptırayım...

Kızlar saçlarım dökülmeye başladı bebek anneyı tanıdımı dökülür derler heralde benım kız anca tanıdı anasını:1::9:

kızlar saçlarım fena halde dökülüyor. inanın banyoya artık girmek istemiyorum yarım saat banyoda dökülen saçlarımla uğraşıyorum ııyykkkk :37:

ya kızlar bugun annemler gün boyu evde değillerdi acayip zorlandım..
hep ikizin tekten farkı yok diyodum çünkü yanımda hep annem yada eşim vardı. ama bugün cılkım çıktı diyebilirim
30dklık yolları kalmış 6gözle bekliyoruz onları:31:
bu bıdıklar durmuyolar yaaa!!!
hep ayakta gezme istiyolar üstelik yüzleri dışarı dönük olacak ve kafalarını kendileri tutacaklar:27:
şimdiden kendi başlarına takılmak istiyolar:1::1::1::1:

daha önce de yazmıştım, benim de saçlarım çok dökülüyor :50:
üstelik saçlarım ince telli ve düz, nasıl olacağım bilmiyorum :44: ne yapmak gerek acaba? ben yeniden elevit içmeye başladım ama işe yarar mı bilmem.

ya kızlar bugun annemler gün boyu evde değillerdi acayip zorlandım..
hep ikizin tekten farkı yok diyodum çünkü yanımda hep annem yada eşim vardı. ama bugün cılkım çıktı diyebilirim
30dklık yolları kalmış 6gözle bekliyoruz onları:31:
bu bıdıklar durmuyolar yaaa!!!
hep ayakta gezme istiyolar üstelik yüzleri dışarı dönük olacak ve kafalarını kendileri tutacaklar:27:
şimdiden kendi başlarına takılmak istiyolar:1::1::1::1:

bizimki de hep ayakta , yüzü dışa dönük kucakta gezmek istiyor, tosuncuk olduğu için ben bir taneyle yalnız kalınca kafayı sıyırıyorum Allah sana kolaylık versin canım :52:

bizimki de hep ayakta , yüzü dışa dönük kucakta gezmek istiyor, tosuncuk olduğu için ben bir taneyle yalnız kalınca kafayı sıyırıyorum Allah sana kolaylık versin canım :52:

ay önceden de dışa dönük gezmek isterlerdi sırtlarını göğsme yaslayıp gezerdik
şimdi kafalarını tutbiliyolar ya asla yaslanmıyolar sırt ve kafa asla bana değmeyecek
oturur gibi olmasın diye kollarımı kasa kasa çiğ oldum:1:
bizimkiler öyle aman aman tosun değiller önceden ikisini birden gezdirebiliyordum ama şuan ikisini toplayınca 12 kiloyu aşıyo mecbur sırayla çıkıyoruz kucağa
eymen bekliyo ama vera asla!! eymen kucaktayken vera bakıyo önce dudağını büzüyo auuwww diyo bi daha büzüyo ve ağlıyo, Allah ağlatmasın ama dudağını büzerken çok şirin oluyoo:16:..arabasını çeviriyorum görmesin diye kafasını çeviriyo gölgeliğini kapatıyorum daha beter yaygara koparıyo:1:

daha önce de yazmıştım, benim de saçlarım çok dökülüyor :50:
üstelik saçlarım ince telli ve düz, nasıl olacağım bilmiyorum :44: ne yapmak gerek acaba? ben yeniden elevit içmeye başladım ama işe yarar mı bilmem.

bir arkadaşım östrojen içerikli bir ilaç kullanmıştı
inşallah öyle bişeye gerek kalmaz emzrmede sorun çıkabilir Allah korusun

doktora danışarak saç güçlendirici vitaminler alabilirsin keratin falan...

Selam kızlar
besın alerjısını nasıl anladık anlatayım benım kocam sagolsun herseyı yalatıyo oglumuza oda pur ıstah ıstıyo corbacıya gıttık 2 kere ılkınde parmagıyla yalattı ertesı gun yuzunde ve elınde 1er tane kırmızı nokta cıktı 2. Gıdısımızde emzıgı corbaya soktu agzına verdı ertesı gun 2 elının ustude kıpkırmızı noktalarla doldu kızamık gıbı gorunuyodu dru besın alerjısı oldugunu soyledı
bızde yarın 3 aylık oluyoruz sukurler olsun

bunlardan bızım oglanın nevalelerı bırınde lavas dıgerınde gofret var elınde

Eklentiler

• $Fotoðraf0081.webp
    $Fotoðraf0081.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $Fotoðraf0083.webp
    $Fotoðraf0083.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoðraf0084.webp
    $Fotoðraf0084.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 30

inşallah gerek kalmaz evet, herkes emzirdiğim için dökülmenin normal olduğunu söylüyor. bakalım bekleyip göreceğiz..

ay önceden de dışa dönük gezmek isterlerdi sırtlarını göğsme yaslayıp gezerdik
şimdi kafalarını tutbiliyolar ya asla yaslanmıyolar sırt ve kafa asla bana değmeyecek
oturur gibi olmasın diye kollarımı kasa kasa çiğ oldum:1:
bizimkiler öyle aman aman tosun değiller önceden ikisini birden gezdirebiliyordum ama şuan ikisini toplayınca 12 kiloyu aşıyo mecbur sırayla çıkıyoruz kucağa
eymen bekliyo ama vera asla!! eymen kucaktayken vera bakıyo önce dudağını büzüyo auuwww diyo bi daha büzüyo ve ağlıyo, Allah ağlatmasın ama dudağını büzerken çok şirin oluyoo:16:..arabasını çeviriyorum görmesin diye kafasını çeviriyo gölgeliğini kapatıyorum daha beter yaygara koparıyo:1:

aynen benim de sırtım ve bileklerim tutmuyor artık. dudak büzmesine ben de bayılıyorum oğluşumun ama sonrası pek iyi olmuyor bizde :52:

Benim de yaklaşık bir aydır saçım dükülüyor...Doktora sordum, lohusalarda olur dedi..Yine de kan tahlili falan yaptı, bir şey çıkmadı..Bitkisel bir şampuan aldım kullanıyorum, bakalım...

bu arada herkese merhabalar.. bizim oğlan 3 ayı bitirdiği günden beri uyumakta çok zorlanıyor gece olsun gündüz olsun.. dalıyor ama hemen ağlıyor..her şeye her sese uyanıyor. önceden sadece gündüz uykusu böyle olurdu.şimdi geceleri de böyle ve birkaç gecedir 15 dk uyuyup uyanıyor çığlık çığlığa.. yarım saat emiyor sonra yine 15 dk uyuyor aynı çığlık.. sabaha doğru uykusu 45 dk ya kdr çıkıyor ama ben de perişan oluyorum iyice.. şimdi uyancak diye diye uyuyamıyorum da sabah kdr.. gündüz uykusu da öyle.. sizlerde de var mı böyle bi durum?? iyiye gideceğine daha kötüye gidiyor:50::50:

Canım benimki doğduğundan beri gündüz uyumuyor, gece de artık çok sık kalkmaya başladı..İnşaallah düzelirler...

iyi geceler kızlarrrrr
bir süredir dr.a gidiyor oğluşla uğraşıyoruz gelemedim o yüzden...umarım bir sıkıntı yoktur burada,sizlerde...konuşmayı özledim yaw...

kuzumun kakasında kan gördüm... hafta önce,o gün bugündür ne haldeyim bilemezsiniz...neyseki yapılan testler vs.ler de bir şey olmadığı ortaya çıktı...en son bugün gaita (kaka) da gizli kan testi yapıldı,sonucu yarın alacağız...
3.ay da yapılan rota aşımızı da olduk...bir sıkıntı olmadı şükür,fitil verdim ateşi az yükselir gibi olunca,rahat uyudu o gün fitil sonrası...
başka başka...hımmm
bizimki de artık çevresini ve bizleri daha iyi algılıyor...eller hiç durmuyor...
uyumak istediğinde ağlamayı keşfetti,basıyor yaygarayı :1:
veeee benimde saçlarım feci dökülüyor...bunun sebebi gebelikte hormonlar sebebiyle saçlarımız dökülmezmiş,doğumdan sonra hormonlar yavaş yavaş eski düzene dönmeye başlayınca o 9 ay boyunca dökülmeyen saçlarda topyekün dökülünce bize aşırı dökülüyor gelirmiş...

bizde böyle...şimdi uyuyor paşa,birazdan sinyal verir...uyanmadan uyuyayım biraz bari :)))
özlemişiz sizleri...görüşürüz...

Gunaydınnn oglum benı uyandırdı bır guzel emdı uyudu ben kaldım boyle :9:

sac dokullmesı bendede var logusalıgımda basladı eger hormonlardansa benım adet erken basladı belkı ondandır

günaydınnnnnnnnnnnnn
bugün kaka testinin sonucunu temiz alalım inşallah rahatlayacağım daha çok...
paşa sabah 07:00 de bir başladı ıkınmaya 08:30 da yaptı kakasını 09:00 da uyudu şükür...ben de kahvaltımı yaptım,yıkadığım çamaşırımı astım iyi oldu...şimdide rezene çayım eşliğinde buraya bakıyom...

bingöl'de şehit var yine...
ne söylenir ki susulur...

Back
X