2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar inş yarın öğleden sonra oğlumu sünnet ettiricez
şimdiye kadar hep erteledim
ama bu sefer tüm cesaretimi toplayıp randevu aldık

kızlar merhaba benim de oğlum bugün 3 aylık oldu...gündüzlerimiz çok problemli geçiyor, kuş uykusu yapıyor, 5-10 dk uyuyup uyanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor, bir öneriniz varmı bana?

mrb cnm allah bagıslasın guzel oglunu...benım kızımında gunduz uykusu yok.ben sabah memede uyutuyorum ılk beslenmede gunduz 1 saat bızı goturuyo.daha sonra bızımkı tabı kucakcı baktım olmuyo agırlastı artık ayakta sallayarak uyutuyorum ama ayagımdan kaldırmıyorum tv nın karsınına uzaanıyorum koltuga once hızlı ıcı gecıncede cok az sallayarak ayagında tutabılırsın.bu bıraz fazla oldumu uykusuda derınlesıyoyne 1 saat uyur oyle.boyle gunu gecırmeye calısıyorum.artık tek yatagın ustune bıraktımmı oyalanıyo elını almaya calısıto o arada ısımyapıyorum bıtıncede o sızlanmaya baslıyobufa ılgılenıyorum boyle boyle gun gecırıyoruz : )

kızlar merhaba benim de oğlum bugün 3 aylık oldu...gündüzlerimiz çok problemli geçiyor, kuş uykusu yapıyor, 5-10 dk uyuyup uyanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor, bir öneriniz varmı bana?

mrb cnm allah bagıslasın guzel oglunu...benım kızımında gunduz uykusu yok.ben sabah memede uyutuyorum ılk beslenmede gunduz 1 saat bızı goturuyo.daha sonra bızımkı tabı kucakcı baktım olmuyo agırlastı artık ayakta sallayarak uyutuyorum ama ayagımdan kaldırmıyorum tv nın karsınına uzaanıyorum koltuga once hızlı ıcı gecıncede cok az sallayarak ayagında tutabılırsın.bu bıraz fazla oldumu uykusuda derınlesıyoyne 1 saat uyur oyle.boyle gunu gecırmeye calısıyorum.artık tek yatagın ustune bıraktımmı oyalanıyo elını almaya calısıto o arada ısımyapıyorum bıtıncede o sızlanmaya baslıyobufa ılgılenıyorum boyle boyle gun gecırıyoruz : )

Suanda 10 eyluldeyız bebıslerınızı nasıl gıydırıosunuz hava sıcaklıgında dusme vae nasıl gıydırsem bılmmıyorum

kızım yaklaşık iki aylık.
gündüz uzun kollu çıtçıtlı badiyle duruyor.
benim çok sıcak çünkü. ben bile askılıyla duruyorum.
uyanıkken ve uyurken mutlaka üzerinde ince pamuklu bi battaniye örtülü.
ama ellerini burnunu sürekli kontrol ediyorum. sabah erken saatlerde ve akşama doğru güneş batarken
biraz üşür gibi oluyor. badi üzerine bi kat daha giydiriyorum, ince bi yelek ya da üst.
ayaklarında da patik giydiriyorum bu ara.

ama annemlere gidince bunların hepsini birden giydiriyorum. ç
ünkü 9. kat ve çamlıcadan öyle rüzgar geliyor ki..çok serin

o yüzden bebeği sürekli kontrol edip ona göre giydirmek gerek..

kızlar inş yarın öğleden sonra oğlumu sünnet ettiricez
şimdiye kadar hep erteledim
ama bu sefer tüm cesaretimi toplayıp randevu aldık

canım hayırlısı olsun hiç stres yapma dicem ama insanın elinde değil
ama çok çabuk iyileşiyor bizde perşembe g yaptırdık haftasonu na iyileşmişti
kurtulduk darısı sizin başınıza

kızlar rota virüsü aşısını kaç günlükken yaptırdınız?? bizim doktor 2 aylık aşısından bir ay sonra gel dedi ama o zaman 3 aylık oluyo anlamadım gitti... yardımcı olursanız çok sevinirim...

kızlar ya benim de kızçem aynı valla onun yüzünden çoğu zaman aç kalıyorum... hatta bazen sinirden ağlıyorum...çoğu zaman buraya girip tam cevap yazacakken bırakmak zorunda kalıyorum... tuannacım valla benim kızda onunla hep konuş gül gezdir pışpışla bende senin gibi düşündüm telefona ses kaydeyim dedim eşim dalga geçti...:)) yalnız değilmişim...:))) ben daha denemedim... ayyy benimki yine başladı ben kaçarrrrr

ben 2 aylıkken yaptırdım ama benimki 3 doz
belki seninki 2 dozluktandır

zaten rota asısı 3 aylıkken yaptırılıyo.

canım ilk başlarda öyleydi ama artık gece uykularımız yavaş yavaş düzene giriyor
yüzüstü evet daha rahat uyuyor ama bırakamıyorum tek o yüzden tercih etmiyorum genelde
benim oğlumunda kakası sıvı ve sanırım normal...

sezaryenliyim ve dikiş yerim ağrımıyor...dr.na bir sor istersen normal değil gibi geldi bana çünkü 3 ay olmuş...

sinir yapıyor benimki şimdi...öyle kucakçıki (( oyalayayım bari...

paylaşımların için çok teşekkürler..Yaşayarak ben de bunları tespit etmeye başlamıştım..u-benimki uyku saatini geçirince çok zor uyuyor..karanalık ve sessiz oda tespiti de kesinlikle doğru...ancak oyun oynadıktan sonra pek uykuya dalmıyor..uykusu varsa emdikten sonra uyuyor..

Arkadaşlar benimki de aynı..hep gezdir konuş..hiç nefes aldırmıyor...ne yapacağımı şaşırdım artık..

kızlar huggies gold tavsiye ederim primadan ona geçtim kokusuz ve çok güzel kavrıyo memnun kaldım p.care gibi kaliteli
bu arada face grubu hakkında konuşulmuş artık bebişlerimiz 3 ayını geçti kimimizin bebekleri huysuz kimimiz işe başladı bu yüzden pc başına oturamıyorlar çoğu telefonundan bağlanıyor forumun takibi telefondan çok zor bu yöntem onlara kolaylık saglıyor tabiki topiğimizin kapanmasını istemeyiz ama topiğimizin sessizliğini face grubuna değilde bence taze birer anne olmamıza bağlamalıyız foruma girmek telefondan face e girmekten daha çok vakit istiyor buda bebişlerimizin gaz ve uyku sorunlarıyla uğraştığımız bu yoğun dönemde çok zor oluyor bu arada ben işe başlayalı 11 gün oldu kızlar bebeğimi hergün daha çok özlüyorum ( günlük 300 cc süt bırakıyorum ben yokken içsin diye ama 200 anca içebiliyo gelince memeye bi yapışışı var iç çeke çeke emiyo kuzum :))

kızlar şükredin izikiler gündüz uyanık ve konuşun gülün istiyorlar
benim oğlum gece 11 den nerdeyse öğlen 11 e kadar öyle
bazen kollarım kopuyor ama bıraktım mı ağlıyor
yarın 12,5 gibi sünnetimiz var
bizedua edin

canım hayırlısı olsun hiç stres yapma dicem ama insanın elinde değil
ama çok çabuk iyileşiyor bizde perşembe g yaptırdık haftasonu na iyileşmişti
kurtulduk darısı sizin başınıza
inş bizimki de çabucak iyileşir tatlım
ne güzel kurtulmuşsunuz
canım ben yaptırmadım sanırım yaptırmıycam
ne zaman yapıldığını da bilmiyorum
evet canım sıvı kaka normalmiş
valla benimki bayağı ağrıyor
baksana kimsede ağrı yokmuş normal değil o zaman
ağrıdan dolayı sezaryenden nefret ettim
oğlumu kucağıma alırken bile çok ağrım oluyor
oğlumun sünnetini halledelim olmadı dr a giderim

92 gunlukken yapildi, 2doz olacak,
tracy hogg un kitabini bende okudum ama uygulamak zor, memede asla uyutmayin diyor ne mumkun ve gune 7 de baslayin, cocugu aksam 7 de yatirin diyor, hic ugrasamam ama 4. Aydan itibaren onerdigi yatir-kaldir yontemini uygularim belki ihtiyac olursa, birde 9. Ayda tuvalet egitimine baslayin diyor ki tam bir utopya

ben 3 aylıkken yaptırdım şimdi 2. dozu var bu ayın 29unda yaptırıcam ve 4lü aşısı var bu ay çok sıkıntılı geçecek çookk

herkese günaydın cefakar ve vefakar anneler kaç gündür yoktum eve temizlikçi aldım komple kış temizliği yapıldı halıları yıkamaya vermiştim onlar gedi serdim evim mis olduu miss, bereni sorarsanız sürekli konuşuyo koyduğum yerde kendi kendini oyalıyo artık halısındaki ouncakları ayaklarıyla çok rahat tutup fırlatıyo henüz ele geçemedi ama,ayaklarındaki çorapları çekip çıkarıyo ayağını emmeye çalışıyo herşeyi ağzına götürüyor benden çıktı artık özgür kız modunda

günaydın ilkcim nasılsın bir kaç gündür göremedim seni
doktora gidicektin en son gittin mi?
berenimiz nasıl büyüdümü fıstık

günaydın ilkcim nasılsın bir kaç gündür göremedim seni
doktora gidicektin en son gittin mi?
berenimiz nasıl büyüdümü fıstık

canım evde temizlik vardı berende büyüyor valla özgür kız modunda şuanda gazıda bitti çok şükür göğsüm apse yapmış antibiyotik ve ağrı kesici kullanıyorum sizde durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…