- 7 Mart 2011
- 7.371
- 8.045
- 398
- 36
kızlar merhaba benim de oğlum bugün 3 aylık oldu...gündüzlerimiz çok problemli geçiyor, kuş uykusu yapıyor, 5-10 dk uyuyup uyanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor, bir öneriniz varmı bana?
kızlar merhaba benim de oğlum bugün 3 aylık oldu...gündüzlerimiz çok problemli geçiyor, kuş uykusu yapıyor, 5-10 dk uyuyup uyanıyor. sürekli kucakta gezmek istiyor, bir öneriniz varmı bana?
Suanda 10 eyluldeyız bebıslerınızı nasıl gıydırıosunuz hava sıcaklıgında dusme vae nasıl gıydırsem bılmmıyorum
kızlar inş yarın öğleden sonra oğlumu sünnet ettiricez
şimdiye kadar hep erteledim
ama bu sefer tüm cesaretimi toplayıp randevu aldık
Ben de haziran annesiyim..Benim bebeğim de 7 haziranda normal doğumla dünyaya geldi..Sizi takip ediyorum uzun zamandır, gerçekten çok güzel paylaşımlar oluyor..Benim bebeğim de gündüz uyumuyor hiçBu konuda çok dertliyim gerçekten...Hic bir şey yapamıyorum..En önemlisi hiç dinlenemiyorum..Bu konuya çözümü olan anneler varsa yardım bekliyorum..Ben anne sütü ile besliyorum bebeğimi su da veriyorum ara sıra... Benimki de parmağını bir güzel emiyor ama her zaman değil..çok dert etmiyorum, dönem özelliği geçer diye düşünüyorum...
canım keşke sana bi çözüm söyleyebilsem
bizde oğlumla aynı durumdayız en fazla 20 dk uyuyor hiç bi şeye yetişemiyorum
bi işe başlasam hemen uyanıyor
kucakta gezemyi dışarda dolaşmayı çok seviyor
bıraktığımda hemen ağlıyor
onunla konuşursan çok güzel duruyor
bende sesimi tlf kaydettim arada onu açıyorum
ama artık 3 ay 1haftalık kandırmak zorlaştı :!:
kızlar rota virüsü aşısını kaç günlükken yaptırdınız?? bizim doktor 2 aylık aşısından bir ay sonra gel dedi ama o zaman 3 aylık oluyo anlamadım gitti... yardımcı olursanız çok sevinirim...
kızlar rota virüsü aşısını kaç günlükken yaptırdınız?? bizim doktor 2 aylık aşısından bir ay sonra gel dedi ama o zaman 3 aylık oluyo anlamadım gitti... yardımcı olursanız çok sevinirim...
kızlar belki çoğunuz şimdi uyuyorsunuzdur
benim oğlum gece asla uyumuyor
gündüz bir güzel uyuyor ama
bebeği gece uyumayan var mı?
bir de oğlum yüzüstü 3-4 saat uyuyor
sırtüstü falanken en fazla 1 saat uyuyor
böyle olan var mı?
oğlumun kakası hala çok sıvı bu normal mi?
sezaryen olanlar dikiş yeriniz ağrıyor mu?
benim 3 ay oldu hala ağrıyor
çok soru sordum dimi ya
inş cevaplarsınız
paylaşımların için çok teşekkürler..Yaşayarak ben de bunları tespit etmeye başlamıştım..u-benimki uyku saatini geçirince çok zor uyuyor..karanalık ve sessiz oda tespiti de kesinlikle doğru...ancak oyun oynadıktan sonra pek uykuya dalmıyor..uykusu varsa emdikten sonra uyuyor..slm kızlar
2 gundur girmiodum bi baktım bombos kalmıs ya bura!!
yeni yazan arkadaşlar hosgeldiniz:)
benmde facebookum yok!!
umarım 3-5 kişide olsak buraya yazmaya dewam ederiz!!
bende biçok şeyi sizlerden ögrendim..
birbirimize cok faydamız dokundu..
bebekleri uyumayan anneler
ben bu aralar tracy hogg bebek bakım sorunlarına mucize çözümler kitabını okuyorum
guzel seyler var içinde ama
en cok vurgulayıp uzerinde durdugu sey bebegin gün içinde belli bi sırada dewam eden rutini olmalı
ama bunu uygulamak gercekten istikrar isteyen bişey
şu anda sadece okuma kısmındayım
bide bebeğimin uyku-beslenme saati kaç dk emdiği fln notlar alıyorum
bazı şeyleri görmem daha kolay oluyo
bebeğin uyku işaretini gördüğünüz anda yatırmanız gerekiyomus
eger o işareti kaçırırsanız bebek fazla uyarılmıs oldugu için uyuması cok zorlaşıyomuş
gündüz uykuları içinde karanlık ve sessiz bi oda tercih edilmeliymiş
uykudan önce cok hareketli oyunlar oynanmaması gerekiyormus
besle-aktivite-uyku diye bi rutinden bahsediyo tracy hogg
şimdilik uyku konusunda kısaca bukadar özetleyebiliyorum
okumaya dewam ettikce takıldıgım bişiler olursa paylaşırım kızlar
kızlar ya benim de kızçem aynı valla onun yüzünden çoğu zaman aç kalıyorum... hatta bazen sinirden ağlıyorum...çoğu zaman buraya girip tam cevap yazacakken bırakmak zorunda kalıyorum... tuannacım valla benim kızda onunla hep konuş gül gezdir pışpışla bende senin gibi düşündüm telefona ses kaydeyim dedim eşim dalga geçti...:)) yalnız değilmişim...:))) ben daha denemedim... ayyy benimki yine başladı ben kaçarrrrr
inş bizimki de çabucak iyileşir tatlımcanım hayırlısı olsun hiç stres yapma dicem ama insanın elinde değil
ama çok çabuk iyileşiyor bizde perşembe g yaptırdık haftasonu na iyileşmişti
kurtulduk darısı sizin başınıza
canım ben yaptırmadım sanırım yaptırmıycamkızlar rota virüsü aşısını kaç günlükken yaptırdınız?? bizim doktor 2 aylık aşısından bir ay sonra gel dedi ama o zaman 3 aylık oluyo anlamadım gitti... yardımcı olursanız çok sevinirim...
evet canım sıvı kaka normalmiş
canım ilk başlarda öyleydi ama artık gece uykularımız yavaş yavaş düzene giriyor
yüzüstü evet daha rahat uyuyor ama bırakamıyorum tek o yüzden tercih etmiyorum genelde
benim oğlumunda kakası sıvı ve sanırım normal...
sezaryenliyim ve dikiş yerim ağrımıyor...dr.na bir sor istersen normal değil gibi geldi bana çünkü 3 ay olmuş...
sinir yapıyor benimki şimdi...öyle kucakçıki(( oyalayayım bari...
günaydın ilkcim nasılsın bir kaç gündür göremedim seni
doktora gidicektin en son gittin mi?
berenimiz nasıl büyüdümü fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?