kızlar slm nasılsınız bir süredir gelmiyordum...tatil vs. derken zaman geçti...
bugün 4 no bez aldık...siz kaç numara kullanıyorsunuz???
bana biraz büyük geldi sanki,ama 3 numarada bacaklarında iz yapıyor...ne kullanmalıyım karar veremedim...
bi de bugun doktor kontrolümüz vardı.75 günlük olduk yani tam 2 bucuk aylıgız.5600 kg , 58 cm olmuşuz
rotavirüsü aşısını sordum kimi doktor yaptırın der kimisi çekimser kalır ama bence yaptırın dedi (ben yaptırmayı düşünmüyorum)
bir de banyo suyunu kaynatın dedi.anneme göre ben tek baktıgım için hergün kaynamış su hazırlayıp yıkamam cok zor.ama eşime göre -ki doktoru duydu ya tamam artık -kesinilikle kaynatmalıymış adam doktor olmuş ondan iyi mi bilcez modunda.
annem de bu cocuk 3 aydır kaynatılmış suyla banyo yapıo bundan sonra niye kaynatmasak da olur diyo.
Rotayi bende yaptirmayacaktim ama meger yegenim bebekken hastanede yatmis ishalden, ablam mutlaka yaptir cocuklar cok yipraniyor dedi, kilo kaybi ouyormus cok v.s. Yaptirdim, yan etki yapmadi, riske atmayin derim nacizane
ayyyyyyyy bilmem arada kaldım öle işte.
kızlar biberonları ve emzikleri nasıl temizliyorsunuz özellikle biberonları her kullanımdan sonra kaynatıyormusunuz?
kızlar herkes facebook a mı giriyo artık buraya pek giren yok, burası çok sessizleşti, haziran anneleri artık ordan mı sohbet edecekler
önceden sayfaları okumaya yetişemeyip yazmaya fırsat bulamıyodum, şimdi de bakıyorum sayfalar hep aynı kalıyo nerdeyse(
kızlar biberonları ve emzikleri nasıl temizliyorsunuz özellikle biberonları her kullanımdan sonra kaynatıyormusunuz?
slm kızlr biz 1 bucuk aylık olduk çok şükür 1. asımız ateş yapmadı bu 2. ası iki bacak ve bir koldan yapıyorlarmıs korkuyorum kızım çok mızmız çok aglıycak önerileriniz varmı aşıya gitmeden
bu arada 2 gün kaka yapmadılar sabun çok küçük kaynanam kesti poposundan itlrdi anında yaptı kakayı umarım zararı yoktur bitkisel sonuçta önerileriniz nedir?
biz de ilk ayda sabunla yaptırmıştık kakasını, ama 3 kere filan yaptık, istersen altını temizledikten sonra pamukla zeytinyağı sür dışına o da biraz fayda ediyo sanki ama hemen değil, sık sık böyle yaptığında.
Merhaba
Facebook konusunda geçmişte birçok kez uyarılarda bulunduk. Hatta 2012 Haziran anneleri daha önce bu sebeple hatta sizin şikayetleriniz sonrasında burada sohbet azalıyor bıktık oraya üye taşınmasından dediğiniz için kapatılıp bu başlık açıldı. Şimdi aynı şeyi siz yapmışsınız. Yoksa Haziran anneleri grubunu siz kurmamıştınız diye mi bu önceki sitemler vardı. Madem böyle olacaktı o 400 küsür sayfa konuyu neden sildirdiniz bana onu kapattık ta bunu yeniden açtık ? Eski grubun hakkını yedik sanırım...
Neden bu tür paylaşım yasak konunun en güzel özeti aşağıdadır ...
Oradan devam edeceğiz derseniz burayı kapatalım ki bizim içinde yük olmasın...
bugun gene yapmadılar yarında grçi dr 3 gun yapmazsa fitil veririm demişti biz dayanamıyoruz genede zeytin yagda içiriyorum ama yapmıyor sabun işe yarıyor umarum zarar vermez
bugun gene yapmadılar yarında grçi dr 3 gun yapmazsa fitil veririm demişti biz dayanamıyoruz genede zeytin yagda içiriyorum ama yapmıyor sabun işe yarıyor umarum zarar vermez
aaaaaaa o yüzdenmı gunlerce aynı sayfadayız...ama benım facebook um yok teknolojıde cok gerıyım galıba: ( kapatalım demıssınız ama benım gıbı olanlar vardır mulaka bız ne yapalım : ( bende soru sormustum acıl cevap veırrırmısınızdıye kımse fıkır yazmamıs meer topık facebooktan takıp edılıyomus uzuldum
bu arada kızlar cıddı bı sıkıntımız var kızımla.onceden de ellerını agzına alırdı ama sımdı ıkısını bırden sokmak ıstıyo ve elını yanlıslıkla gerı cekse veya ben elını ceksem agzından basıyo cıglıgı ve kesınlıkle susmuyor.uyurken bıle eldıvenın bı kısmı agzında uyuyo napıcam b:)
((( acaba dıs yerlerımı kasınıyo dısmı cıkarıcak cok erken daha 3 aylık
ben de su vermiyorum ve merak ediyorummerhaba sabunun bı zararı olurmu bılmıyorum ama sabun temızleyıcı bı kozmetık nede olsa kmpuren bısey onu vermesenız yerıne eczanelerde bebekler ıcın glıserın fıtıl var tamamen dogal glıserın yagı 3 te bırını bıcakla kesın parcasını verın en gec 1 saate tum barsaklarını bosaltır rahr vrak.zararı yok.anne sutu alıyosa sadece bıraz garıp geldı 10 gunde 1 yapması ama mama verıyorsanız normaltabı ufaklık bu konudan şıkayetcı degılse : )
bebısıne su vermeye baslayan varmı mama verenler ıcın sormuyorum sadece anne sutu verenler sızden cvp beklıyorum sımdıden tsk:)
bu arada kızlar cıddı bı sıkıntımız var kızımla.onceden de ellerını agzına alırdı ama sımdı ıkısını bırden sokmak ıstıyo ve elını yanlıslıkla gerı cekse veya ben elını ceksem agzından basıyo cıglıgı ve kesınlıkle susmuyor.uyurken bıle eldıvenın bı kısmı agzında uyuyo napıcam b:)
((( acaba dıs yerlerımı kasınıyo dısmı cıkarıcak cok erken daha 3 aylık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?