slm kızlar.. hakikaten topik birden boşaldı.. herkes gezmelerde galiba

demek ki bebişler sağlıklı,anneleriyle birlikte geziyorlar ki anneler fırsat bulamıyor gelmeye
dün doğumgünümdü kızlar.. bebişimle ilk doğumgünümdü.. müdüremiz sürpriz hazırlamış 6 sınav görevim vardı

yorgun argın ananeye geldim okul çıkışı, bebişimi de alıp hep beraber çarşıya çıktık.. arkadaşlar da aradı,uzun zamandır toplanamıyoruz gel ne olur diye.. dedim gözünüzü seveyim ölüyom yorgunluktan evden de bekliyolar bak,gelmeyeyim.. yok bebişi de seni de görücez gel dediler,kıramadım çarşıdan sonra şehrin öte yakasına geçtik onlar için.. meğer sürpriz hazırlamışlar bana
güzel çikolatalı bi pasta yedik,bi de hediye almışlar.. oğluşum ve benim güzel fotolarımızı çektiler..sonra annemlerin eve geldik yemeğe.. orada da kutlama ve hediyeleşme oldu yemek sonrası.. en son artık bitik vaziyette eve geliyordum.. eşim oğlanı aldı,sen önden çık kapıyı aç diye.. girdim bi de ne göreyim, kocaman bi vazoda orkide beni bekliyo..

gözlerim doldu,oğlan uyuyo diye çığlık bile atamadım..sık taşınacağız diye yapay aldım dedi.. olsun varsın,ilk haftamızda balayındayken aynı renk orkide almıştı ama getiremeyip arkadaşlara bırakmak zorunda kalmıştık, içimizde ukde kalmıştı ikimizin de.. şimdi bi benzeri oturma odamı süsleyecek..

bir yaş daha yaşlandım ama bebişimle olduğu için o kdr mutluyum ki.. iyi ki var,iyi ki hayatımda o da eşim de.. Allahıma binlerce şükürler olsun... Allah hepimizn evlatlarını,yuvamızın dirlik düzenini korusun..