ben 20 günlük olduğunda 1,5 saatlik yola gittim
arabamızın camları siyah film kaplı
giderken de gelirken de emzirdim
yanıma mama da aldım
çok sıcak olduğu için klimayı çalıştırıp cama verdik
bi de çocuğu oto kultuğuna yatırdım
mışıl mışıl uyudu
ben tavsiye ederim
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
fıkrı olaan varsa yardım etsın
merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)
neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük
günaydınlar
oğlum bugün 24 günlük oldu
hala sarılığımız geçmedi
bu sarılık yüzünden eşimle ilk defa büyüüüükkk bi kavga ettik
neyse ama çocuğun hastalıklar geçirebileceğine kanaat getirdi
şimdi daha sakin
bir de benim eşim ewde annelerin olmasından müthiş bunaldı
biz ewde 2 kişi yaşamaya öyle çok alışmışızki
ne yaparlarsa ve ne derlerse battı
20 günlükken gönderdik
şimdi ben oğlumla yalnız kalıyorum
biraz yorucu aama alışıyorum
şimdi birazda sizleri okuyayım
buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:
canım bizde aynı durumdayız
2 hafta annem kaldı eşim problem yaptı
zaten iki annede benim dediğim olsun diyo
kaynanalar hastahanede başladıler tartışmaya
ağla ağla mahvoldum doktorum bile loğusa kadına böyle eziyet edilmez die eşimle konuştu
ama nafile sağolsun kaynanam eşimi çok güzel dolduruyo
stres sıkıntı...yardımcı olacaklarına daha çok durumu zorlaştırdılar
eşimlede aramız bi tuhaf hala düzelmedi
bebeğe ağladıkça adam niye ağlatıyosun diyor
sanki ben ağlasın istiyorum
bu hafta artık yalnız kalıyoruz
annem gündüz geliyo
sağolsun evi silip süpürüyo yemeğimizi yapıyo
çamaşırlarımızı yıkayıp gidiyo gece de ben bakabiliyorum artık
gaz sancısı var ama damla verdi doktorumuz onun faydasını gördük
ama annem pazartesi işe başlıcak gelemicek nasıl yapıcam ben yemek çamaşır bilmiyorum
çünkü bebek uyuyunca bende uyuyorum
günaydınlar
oğlum bugün 24 günlük oldu
hala sarılığımız geçmedi
bu sarılık yüzünden eşimle ilk defa büyüüüükkk bi kavga ettik
neyse ama çocuğun hastalıklar geçirebileceğine kanaat getirdi
şimdi daha sakin
bir de benim eşim ewde annelerin olmasından müthiş bunaldı
biz ewde 2 kişi yaşamaya öyle çok alışmışızki
ne yaparlarsa ve ne derlerse battı
20 günlükken gönderdik
şimdi ben oğlumla yalnız kalıyorum
biraz yorucu aama alışıyorum
şimdi birazda sizleri okuyayım
canım damla ne yazdı doktorun
canım etkısı olursa banada bılgı verırmısın bende vermek ıstıyorum
Dediklerinin aynısını ben de yasıyorum canım benim kızda çok sık uyanıyor. yalnız benimkisi ağlıyor çok olmasa da. Ben biraz sıcaktan yapıyor diye düşünüyorum. Hasta falan olsa sürekli ağlar herhalde. Benimki 22 günlük ah bı büyüseler de dertlerini anlayabilseler
ya canım iyi geldimi anlamıyorum ama bebeğim dün gece okadar rahat uyuduki deliksiz 3 saat yaa.. bugünde uykuları düzeldi. gaz sancısı yok ki kızım çok rahat uyumaya başladı. damla tamamen bitkisel canım. valla çok memnunum. nette herkes bebekleri uyutuo falan filan yazmış ama bebeğin gazı olmazsa 21 günlük bebek tabiki uyicak..
yanlız şimdide bebeğim altı pişik olmuş. yaaa.. birde kızlar bebeğim kakasını yapamıor yaa neden olabilir.
kizlar pompayla sur sagiyor musunuz
ben oglum emmeyince sagiyorum hemen de 5dk fln
kac dakika sagmam gerek iki gogsu
medela kini elektrikli pompam
sutum hala az oglum doymuyo mama da veriyoz
sizler mama veriyo musunuz
sutum ne zaman artar acaba
oglum cabuk yoruluyo memede uyuyor
bugun bir hafta oldu
ben de 7kilo falan ancak verdim 11 kilo var daha
korse aldim dun artik takicam yavastan
gobegim biraz indi ama hala var tabi
canım en son çare gazımı var acaba dedim ilaç damla aldım zinkonun onu kullanıorz. birde sütümmü yetmiyor dedim mama aldım onuda içirdim. ama bugün mama hiç kullanmadım. damla çok iyi geldi bebeğime çok huzurlu uyuyor.
birde arkadaşlar benim gibi bebeğine hiç mama vermeyen varmı. ben tabi taki düne kadar hiç vermemiştim.
aynı dertten muzdaribiz zemkacım, bende annem gidince ne yapacağım diye düşünüyorum, bebekle tek kalmaya çok korkuyorum, acaba bu da bir tür hastalık mı? herkes lohusalığın geçince kendine güvenin gelir mis gibi bakarsın diyor ama pek umudum yok
tek başına bakabilen ve ilk bebeği olanlar biraz bilgi ve gaz verin bize lütfen...
canım en son çare gazımı var acaba dedim ilaç damla aldım zinkonun onu kullanıorz. birde sütümmü yetmiyor dedim mama aldım onuda içirdim. ama bugün mama hiç kullanmadım. damla çok iyi geldi bebeğime çok huzurlu uyuyor.
birde arkadaşlar benim gibi bebeğine hiç mama vermeyen varmı. ben tabi taki düne kadar hiç vermemiştim.
tatlım ben 3 haftadır bebeğime yalnız bakıyorum tek başıma yıkıyorum, yediriyorum yatırıyorum evin işi dışarı alışverişi komşu ziyaretlerimi bile yapıyorum ve daha 23 yaşındayım hiç korkmayın daha düzenli ve rahat oluyosunuz inanın. eşimde çok yoğun çalışan biri birkaç mağazamız var ve bana hiç desteği yok ben bu şekilde çok mutluyum.
ya canım iyi geldimi anlamıyorum ama bebeğim dün gece okadar rahat uyuduki deliksiz 3 saat yaa.. bugünde uykuları düzeldi. gaz sancısı yok ki kızım çok rahat uyumaya başladı. damla tamamen bitkisel canım. valla çok memnunum. nette herkes bebekleri uyutuo falan filan yazmış ama bebeğin gazı olmazsa 21 günlük bebek tabiki uyicak..
yanlız şimdide bebeğim altı pişik olmuş. yaaa.. birde kızlar bebeğim kakasını yapamıor yaa neden olabilir.
canım valla tebrik ediyorum seni ben yedirme ve yatırma dışında henüz hiç bişey yapmadım.ya benim oğlum hiç durmuyor oyüzden yapamayacağım gibi geliyor.ben şimdilik sadece bebeğimle ilgileniyorum ama hiç tek başıma yıkamadım elimden kayar gibi geliyor.bakalım on gün sonra artık kendi kendime kalcam ve nasılş baş etcem görcez artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?