2012 Haziran Anneleri Doğurdu

walla burda okuduklarımdan feyz alarak bende sipariş werdim medela elektrikli pilli pompadan. bebiş gelmeden gelse bari :)
hastaneye götürüp götümemek arasında kararsızım ama mutlaka götürücem bu yazıdan sonra. sagol canım..

bana da kucagında bile sallama kıcına kıcına hafifce pışpışla dediler bende sallanmaya alısmasın istiyorum bakalım ne göstericek durum.
bende ferah ferah yatmasını istiyorum, sanırım bende yanıma alıcam.. babamız da kanepeyeeeeeee

kızlar günaydın.bebişlerle hayat nasıl? geçmişe baktım da zinco dan bahsetmişsiniz.aile hekimi bize onu önerdi aldık ama sonra burda biogaia gördükten sonra yorumları okuyunca onu aldım.verdiğimden beri gazını daha rahat çıkarıyor sanki.zincoyu da o bitince kullanırım artık.
kızlar benim oğlum da devamlı memede uyuyor yatağğına koymaya kalkınca uyanıyor tekrar uyuyana kadar da baya zaman geçiyor. sizi emzik veriyor musunuz? ben dün vermeye çalıştım ama kerata elimi itiyor ağzına esnerken koyunca da hemen diliyle itip atıyor. yanından kalktığım da kıyameti koparıyor hiç bişey yapamıyorum.şimdi annem yapıyor herşeyi 40ı çıkınca annem gitcek o zaman nasıl olcak bilmiyorum.

bizde bu yastıktan aldık ve son derece memnunuz. gün içinde salona getiriyorum gece de beşiğine koyuyorum.
bir de kızlar doğumdan sonra nasıl kilo veriyorsunuz?ben 1 ayda 8 kilo ancak verebildim hala vermem gereken 9 kilo var.kilo ile ilgili olan topiğe baktım da çoğunuz acayip kilo vermiş.oğlumu emzirmeme rağmen ben nerdeyse 2 haftadır hiç kilo veremedimsanırım bu kilolar üstüme yapışıp kalacak. öyle aman aman bişey de yemiyorum ya da devamlı yatmıyorum da nasıl olacak bilemedim valla

Son düzenleme:

günaydın canım. biz bugün 9 günlük olduk. emziği vermeye çalışıyorum ama almıyor bizim paşa. emziğin faydası var mı bilmiyorum. boşa alışmasa aslında daha iyi sanki.

benim de vermem gereken 11 kilom var. doğumdan sonra eve geldiğimde sadece 4 kilo eksiktim. zaten oğlum 3800 doğdu. nasıl iş anlamadım. şimdi de 8 kilo eksiğim. 2 gündür de tartı da fark yok. sanırım giden gitti. gerisini vermek için çabalamamız lazım. ama ne spor yapabiliyoruz ne de yediklerimizdfen kısabiliyoruz. göbeğim de top gibi sinir oluyorum.

günaydın minecim. emzik için herkes ver rahat edersin dedi ama benim paşa almayı reddediyor bu kilolarla başım gerçekten dertte.acaba nesfit falan mı yesem diye düşünüyorum.yoksa böyle kalmaktan çok korkuyorum. ben korse kullanıyorum faydası oldu gibi çünkü herkes göbein küçülmüş diyor ama ilk zamanlar hiç doğurmamış gibiydim hatta içimde diğer bebeğimi unuttular galiba diyordum şu doğum yapan ünlüler nasıl hemen tığ gibi oluyorlar anlamadım gitti

ben henüz korseye başlamadım. ilk 2 gün göbeğim hiç doğurmamış gibiydi. dediğin gibi dalga geçiyodu bizimkiler. içerde bi ta ne daha mı var diye. şu ara sağlıklı beslenmemiz lazım. en azından sebzeyi, meyveyi bol yemeliyiz diye düşünüyorum. ben sürekli komposto içiyorum. ama işte hamurişi falan yeniyor ister istemez. biraz bebişim toparlansın daha dikkat edicem. ama b ana da kalacak bu kilolar gibi geliyor. bi de böyle 1 ayda eski kilosuna dönenleri duydukça sinir oluyorum. bizim bünyemi farklı ne.

kanguru ya da sling kullananınız var mı? ya da kullanmayı düşünüyomusunuz? ben almak istiyorum. yardımcı olun kızlar.

aynen bende gıcık oluyorum.galiba bizim bünyelerde sorun var.hamile kalmadan önce kilolu olsam dicem ki zaten böyleydim mucize beklemiyorum ama gayet göbeksiz zayıf bir insandım hamilelikten önce.şimdi böyle olmak sinirimi bozuyor umarım eski halimize döneriz

aynı dertten muzdaribiz zemkacım, bende annem gidince ne yapacağım diye düşünüyorum, bebekle tek kalmaya çok korkuyorum, acaba bu da bir tür hastalık mı? herkes lohusalığın geçince kendine güvenin gelir mis gibi bakarsın diyor ama pek umudum yok
tek başına bakabilen ve ilk bebeği olanlar biraz bilgi ve gaz verin bize lütfen...

gunaydın kızlar.

maalesef kızım da ıdrar yolları ıltıhabı çıktı bugun kesın sonuç çıkacak sonrada antıbıytık verıcem dedı dr.kıyamam.tam kg alacağı dönemde bu ıllet çıktı.1 haftada 90 gr alınca şüphelendı zaten dr.ilk hafta 3 gunde 200 gr almıştı.
neyse dun mevludumuzu yaptık o da bıttı.benım depresıf ruh halım devam edıyo.dun akşam annemle bı arkadaşı bırakın selını buyuğu de alın çıkın bız bakarız dedıler.kaçar gıbiçıktım vallaçgıttık yemek yedık üçümüz kızım oynadı zıpladı vs. 2 saat ilaç gıbı geldı.başlarım dedım 40 ına vs.attım kendımı dışarı.

çok geçmiş olsun, neden oldu acaba bişey dedi mi doktor?
iyi yapmışsın, arada insan içine karışmak iyi geliyor, dünya varmış, hayat, emzirmekten, bebek uyutmaktan ibaret değilmiş diyorsun

ben şuan yalnızım kızlar kızımda omzumda gazı var hem onu pışpışlıyorum hemde size gaz vereyim istedim yalnız daha iyi bakılıyoo ilk çoçuğum bu arada hiçkırık tuttu benimkini gene

günaydınlar
oğlum bugün 24 günlük oldu
hala sarılığımız geçmedi
bu sarılık yüzünden eşimle ilk defa büyüüüükkk bi kavga ettik
neyse ama çocuğun hastalıklar geçirebileceğine kanaat getirdi
şimdi daha sakin
bir de benim eşim ewde annelerin olmasından müthiş bunaldı
biz ewde 2 kişi yaşamaya öyle çok alışmışızki
ne yaparlarsa ve ne derlerse battı
20 günlükken gönderdik
şimdi ben oğlumla yalnız kalıyorum
biraz yorucu aama alışıyorum

şimdi birazda sizleri okuyayım

geçmiş olsun canım. umaım biran önce iyileşir bebişin. ben de çok bunLDIM 9 GÜNLÜK OLDUK AMA NE ZAMAN DIŞARI ÇIKARIM DİYE bekliyorum.

canım ben bile kendi ailemden sıkıldım. biz de hep yalnız olduğumuz için evde sürekli birilerinin olması sıktı beni. eşinin sıkılması normal.
ben de eşime diyorum sıkıldın mı kalabalıktan diye. ben seviyorum kalabalığı ne güzel diyor. ben alşamadım nedense.

bişey daha sorcam kızlar. haftaya cuma 16 günlük oluyoruz ve ben 4 saatlik yola gitmeyi düşünüyorum. kendi arabamızla. sizce sakıncası var mı? bilginiz var mı? ya da benim gibi yola çıkan?

salı günü kontrolde dr una sordum
nasıl giydircem çok sıcak diye
sizin giydiğinizin 1 kat fazlası dedi
bir de elini ayağını ve başını hep koruyacaksın dedi
mesela ben çorap giydirmiyordum
artık giydirmeye başladım
bilgin olsun

bişey daha sorcam kızlar. haftaya cuma 16 günlük oluyoruz ve ben 4 saatlik yola gitmeyi düşünüyorum. kendi arabamızla. sizce sakıncası var mı? bilginiz var mı? ya da benim gibi yola çıkan?

ben 20 günlük olduğunda 1,5 saatlik yola gittim
arabamızın camları siyah film kaplı
giderken de gelirken de emzirdim
yanıma mama da aldım
çok sıcak olduğu için klimayı çalıştırıp cama verdik
bi de çocuğu oto kultuğuna yatırdım
mışıl mışıl uyudu
ben tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…