• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

D-GABBANA çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir.
Kızlar bende gece bebeğimi emzirmeye kalktım. Bizimki zor uyanıyo. Önce altını açıyorum ki ayılsın. Bi de ne göreyim göbek deliğinde kan kurumuş. Sabahı zor ettik. Hemen götürdüm doktora. Normal dedi ama çok korktum kitaplarda falan tehlikeli yazıyodu. 18. günümüz bugun 10. günde göbek düştü ama içinde sarı bi parça var. Sağlık ocağındaki hemşire onu kabuk gibi düşün o da düşecek dedi ama düşmedi bi türlü.

kızlar :3: bir bakayım dedim size,aman hiç nefes aldırmıyor bu çocuk...gerçi uyudu bugün iyi ama üstten ver alttan al modundan sıyrılamıyorum :1:

bir de sürekli canım bir şeyler yemek istiyor...siz de durumlar nedir???

ilkcim sen de benim gibi az kilo aldın diye hatırlıyorum sanki...ne durumdasın kg olarak???
hamileliğim de 6 kg. almıştım hastaneye 1 haftalık olduğumuzda kontrole gittiğimiz de 5,5 kg vermiştim...
ama şimdi hep te tatlı şeyler istiyor canım :14:

Kızlar bende gece bebeğimi emzirmeye kalktım. Bizimki zor uyanıyo. Önce altını açıyorum ki ayılsın. Bi de ne göreyim göbek deliğinde kan kurumuş. Sabahı zor ettik. Hemen götürdüm doktora. Normal dedi ama çok korktum kitaplarda falan tehlikeli yazıyodu. 18. günümüz bugun 10. günde göbek düştü ama içinde sarı bi parça var. Sağlık ocağındaki hemşire onu kabuk gibi düşün o da düşecek dedi ama düşmedi bi türlü.

amannnn ne bu halimiz her şeylerinden korkar olduk değil mi canım...
genelde düşenlerin söylediğine göre o sarı parça kalmış,korkulacak bir şey değil sanırım...biz bugün 10 günlük olduk teyzeleri :nazar: göbeğimiz henüz düşmedi...

kızlar :3: bir bakayım dedim size,aman hiç nefes aldırmıyor bu çocuk...gerçi uyudu bugün iyi ama üstten ver alttan al modundan sıyrılamıyorum :1:

ilkcim sen de benim gibi az kilo aldın diye hatırlıyorum sanki...ne durumdasın kg olarak???
hamileliğim de 6 kg. almıştım hastaneye 1 haftalık olduğumuzda kontrole gittiğimiz de 5,5 kg vermiştim...

canım bende 6 kilo almıştım boyum 1.70, hamile kaldığımda 68 kiloydum 74 ile doğuma girdim, şuan 64 kiloyum eskisindende az:1: ben bildiğin bayağ iğne iplik modundayım kimse inanmıyor doğum yaptığıma beni hamile görmeseler evlatlık aldım sanacaklar:1: bu arada ben tek başıma 3 günde 1 kilo fıstıklı baklavayı bitiriyorum canım inanılmaz tatlı şeyler istiyor senin gibi 1 kavanoz reçel 3 günde bitiyor:1: eşim güllüoğlunu zengin ediyorum diyo:1:

amannnn ne bu halimiz her şeylerinden korkar olduk değil mi canım...
genelde düşenlerin söylediğine göre o sarı parça kalmış,korkulacak bir şey değil sanırım...biz bugün 10 günlük olduk teyzeleri :nazar: göbeğimiz henüz düşmedi...

canım bizimki 13 günde düştü ama ben hergün yıkıyordum, doktorumuz 15 güne kadar ancak düşer demişti.

yani düşsün diye yıkayayım mı ???

hastanede yıkamayın dediler
eskiler yıkayın diyor...kafam karıştı be...

1 defa yıkadık kuzumu...gerçi arada altını yıkıyoruz ama suyu göbeğine getirmemeye uğraşıyoruz...

1 defa yıkadık kuzumu...gerçi arada altını yıkıyoruz ama suyu göbeğine getirmemeye uğraşıyoruz...

yok canım yıkamassan daha çabuk düşer, bana hastanede yıkayabilirsiniz ama göbeği iyi kurulayın dedi doktor.

canım biz her gün yıkadık doktorumuzda yıkayın dedi zaten çok sıcak yıkayınca rahatladı
doktorumuz güzelce kurulayın dedi alkol sürmedik biz sadece sargı beziyle sardık
7. gün düştü bence yıka canım göbek düşünce bebekte rahtlar

kızlar 15.gün sağlık ocağı bize monovit d3 verdi
dört güngür veriyorum damladan sonra inanılmaz huzursuzlanıyo
çook ağlıyo bugün vermedim
sizde durumlar nasıl
birde bazı doktorlar devit 3 vermiş
netden baktım daha çok devit 3 öneriyorlar

canım göbeğin kanaması normalmiş. annem söyledi bana kanama falan olursa korkma olur böyle şeyler. benim kızımın göbeği 13. gününde düştü. sarı kabuk bebeğimde de vardı yıkadıkça çok az kaldı. bu arada göbek düştükten sonra bir kaç gün bebeği çok fazla ağlatmaman gerekiyormuş kanama olabilirmiş.

sizde durumlar nasıl

canım bizede sağlık ocağı onu verdi sanki onu içtikten sonra gazlı olmaya başladı bebeğim doktorum devit 3 yazmıştı, bunu gösterdim etkisi aynı verebilirsin dedi kendi doktorumuz.

kızlar bişey sorcam,oğlumun altını açtığımda kakasının yanında koyu kıvamlı akıntı gibi bişey vardı?neden olur böyle bişey bileniniz ya da böyle bişeyle karşılaşan var mı?

kızlar bişey sorcam,oğlumun altını açtığımda kakasının yanında koyu kıvamlı akıntı gibi bişey vardı?neden olur böyle bişey bileniniz ya da böyle bişeyle karşılaşan var mı?

benimki kız canım, kukuşundan bazen geliyor şeffaf akıntı koyu kıvamlı, acaba erkektende mi geliyor?

benimki kız canım, kukuşundan bazen geliyor şeffaf akıntı koyu kıvamlı, acaba erkektende mi geliyor?

hiç bilmiyorum ki canım ama canım çok sıkıldı ya.:43:eğer bir kez daha böyle kaka yaparsa doktora götüreyim diyorum.acaba çok mu evham yapıyorum bilemedim ki:53:

hiç bilmiyorum ki canım ama canım çok sıkıldı ya.:43:eğer bir kez daha böyle kaka yaparsa doktora götüreyim diyorum.acaba çok mu evham yapıyorum bilemedim ki:53:

bence bir sıkıntı yoktur canım takma kafana internetten bir araştır bakalım ne yazıyo doktorunuz varsa götürmene gerek yok ara telde sor derim, ben öyle yapıyorum.

sizde durumlar nasıl

bize devit 3 verdiler bende bugun basladım :emir_bebek:

neyse kızlar size doyum olmaz bebiş uyuyo ama çantasını hazırlayım eşim gelecek birazdan kuaföre götürecek beni bu arada bebişi anneme bırakıcaz o bakacak, gideyimde psikolojim biraz yerine gelsin:1:

Son düzenleme:
kızlar sonra görüşürüz benim zilli mıırdanıyo emziriyim bide hep uyuyo bu kız ya allahtan uyurken emiyo geri ççevirmiyo hiç sizinkilerde uyuyomu hep

ya canım iyi geldimi anlamıyorum ama bebeğim dün gece okadar rahat uyuduki deliksiz 3 saat yaa.. bugünde uykuları düzeldi. gaz sancısı yok ki kızım çok rahat uyumaya başladı. damla tamamen bitkisel canım. valla çok memnunum. nette herkes bebekleri uyutuo falan filan yazmış ama bebeğin gazı olmazsa 21 günlük bebek tabiki uyicak..

yanlız şimdide bebeğim altı pişik olmuş. yaaa.. birde kızlar bebeğim kakasını yapamıor yaa neden olabilir.

sekerim eger mama kullandıysan ondan yapamıodur kakasını.. bizdede oldu cunku o sadce bikere mama kullandım hemen kabızlık cekti bebegim.. fitil aldık zeytinyagı surduk fln ancak yapabildi ama bi gun kıwrandı yawrucugum:(

bende cok tatlı yemek istiorumm:26:

sizde durumlar nasıl

bizde dewit3 kullanıoruz.. öyle degişik bi tepki gözlemlemedim.. sadce yüzünü buruşturuyo:52:

Back
X