D-GABBANA çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir.
Kızlar bende gece bebeğimi emzirmeye kalktım. Bizimki zor uyanıyo. Önce altını açıyorum ki ayılsın. Bi de ne göreyim göbek deliğinde kan kurumuş. Sabahı zor ettik. Hemen götürdüm doktora. Normal dedi ama çok korktum kitaplarda falan tehlikeli yazıyodu. 18. günümüz bugun 10. günde göbek düştü ama içinde sarı bi parça var. Sağlık ocağındaki hemşire onu kabuk gibi düşün o da düşecek dedi ama düşmedi bi türlü.
kızlarbir bakayım dedim size,aman hiç nefes aldırmıyor bu çocuk...gerçi uyudu bugün iyi ama üstten ver alttan al modundan sıyrılamıyorum
bir de sürekli canım bir şeyler yemek istiyor...siz de durumlar nedir???
ilkcim sen de benim gibi az kilo aldın diye hatırlıyorum sanki...ne durumdasın kg olarak???
hamileliğim de 6 kg. almıştım hastaneye 1 haftalık olduğumuzda kontrole gittiğimiz de 5,5 kg vermiştim...
ama şimdi hep te tatlı şeyler istiyor canım
amannnn ne bu halimiz her şeylerinden korkar olduk değil mi canım...
genelde düşenlerin söylediğine göre o sarı parça kalmış,korkulacak bir şey değil sanırım...biz bugün 10 günlük olduk teyzelerigöbeğimiz henüz düşmedi...
yani düşsün diye yıkayayım mı ???
hastanede yıkamayın dediler
eskiler yıkayın diyor...kafam karıştı be...
1 defa yıkadık kuzumu...gerçi arada altını yıkıyoruz ama suyu göbeğine getirmemeye uğraşıyoruz...
yani düşsün diye yıkayayım mı ???
hastanede yıkamayın dediler
eskiler yıkayın diyor...kafam karıştı be...
1 defa yıkadık kuzumu...gerçi arada altını yıkıyoruz ama suyu göbeğine getirmemeye uğraşıyoruz...
D-GABBANA çok geçmiş olsun canım inş tez zamanda iyileşir.
Kızlar bende gece bebeğimi emzirmeye kalktım. Bizimki zor uyanıyo. Önce altını açıyorum ki ayılsın. Bi de ne göreyim göbek deliğinde kan kurumuş. Sabahı zor ettik. Hemen götürdüm doktora. Normal dedi ama çok korktum kitaplarda falan tehlikeli yazıyodu. 18. günümüz bugun 10. günde göbek düştü ama içinde sarı bi parça var. Sağlık ocağındaki hemşire onu kabuk gibi düşün o da düşecek dedi ama düşmedi bi türlü.
kızlar 15.gün sağlık ocağı bize monovit d3 verdi
dört güngür veriyorum damladan sonra inanılmaz huzursuzlanıyo
çook ağlıyo bugün vermedim
sizde durumlar nasıl
birde bazı doktorlar devit 3 vermiş
netden baktım daha çok devit 3 öneriyorlar
kızlar bişey sorcam,oğlumun altını açtığımda kakasının yanında koyu kıvamlı akıntı gibi bişey vardı?neden olur böyle bişey bileniniz ya da böyle bişeyle karşılaşan var mı?
benimki kız canım, kukuşundan bazen geliyor şeffaf akıntı koyu kıvamlı, acaba erkektende mi geliyor?
hiç bilmiyorum ki canım ama canım çok sıkıldı ya.eğer bir kez daha böyle kaka yaparsa doktora götüreyim diyorum.acaba çok mu evham yapıyorum bilemedim ki
sizde durumlar nasıl
ya canım iyi geldimi anlamıyorum ama bebeğim dün gece okadar rahat uyuduki deliksiz 3 saat yaa.. bugünde uykuları düzeldi. gaz sancısı yok ki kızım çok rahat uyumaya başladı. damla tamamen bitkisel canım. valla çok memnunum. nette herkes bebekleri uyutuo falan filan yazmış ama bebeğin gazı olmazsa 21 günlük bebek tabiki uyicak..
yanlız şimdide bebeğim altı pişik olmuş. yaaa.. birde kızlar bebeğim kakasını yapamıor yaa neden olabilir.
kızlarbir bakayım dedim size,aman hiç nefes aldırmıyor bu çocuk...gerçi uyudu bugün iyi ama üstten ver alttan al modundan sıyrılamıyorum
bir de sürekli canım bir şeyler yemek istiyor...siz de durumlar nedir???
ilkcim sen de benim gibi az kilo aldın diye hatırlıyorum sanki...ne durumdasın kg olarak???
hamileliğim de 6 kg. almıştım hastaneye 1 haftalık olduğumuzda kontrole gittiğimiz de 5,5 kg vermiştim...
ama şimdi hep te tatlı şeyler istiyor canım
sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?