canım zincoyu ben bı arkadasımdan duydum cok memnun kalmıs kızı sımdı 9 aylık oldu o kullanmıs 2 haftalık olduktan ıtıbaren bana tavsıye ettı ama ben bazı sıtelere baktım bazı anneler tadının kotu oldugunu bebegın mıdesını bulandırıp kusturdugunu bazılarıda hıc bı etkısının olmadıgını yazmıs benım arkadasın kızınada cok ıyı gelmıs tahmınım her bebekte farklı etkı gosterıyo ????:26::26::26:
buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:
selmacım günde en az 7-8 kez çiş, en az 5 kere kaka yapması gerek zaten, zamanla azalacak şu anki bol çiş ve kakası iyi beslendiğinin göstergesi, emziremesen de çocuk iyi beslenmiş için rahat olsun, pompada da medela dan herkes çok memnun, elektriklisinden..bana da bir arkadaşım verdi medelayı temizledim kaynattım parçalarını, gerekirse kullanıcam hastaneye de yanımda götürücem hatta... emse bile evden bazen dışarı çıktığımda süt sağıp bırakabilirim herkes için gerekli bişey bence..
çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...
sizinkiler ne zaman düştü
bu arada bizim beşikte sallanmıyor...
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
fıkrı olaan varsa yardım etsın
bende okudum canım. ama kokusu kötü değil. tamamen bitkisel yağlardan oluşan bişey. etkisi inş olur şimdi verdim bebeğime bakalım.
Selam doğuran analarrr
insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bazı bebekler cok sallanmak istiyomus, bu alıstırmakla mı alakalı ?
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??
offffff cok kafama takılıyo :26:
merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)
neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük
çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...
sizinkiler ne zaman düştü
bu arada bizim beşikte sallanmıyor...
Bizimki 10. gün düştü canım. Bugun 17. günü ama içerde sarı bişey kaldı. Sağlık ocağına götürdüm kabuktur o da düşer yakında dedi. Sizlerde öyle bi parça kalan var mı?
ilkcim eczaneye gittim senin yazdığın gaz ilacı yoktu ZİNCO vardı. bu arada kullananlar varmı arkadaşlar..
ayrıca ben doğumdan beri rezene çayı içiodum humana nın. 3 gündür içmiorum ve bebeğim 2 gündür uyumuyor. belkide çay gazı için iyi geliodu ben içmemeye başladım bebeğimde uyuyamamaya başladı
bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?