rota aşısı yaptıran anneler aşıdan sonra bebeğiniz isal gibi kaka yaptımı beren şimdi salıncağında bir mıçtıki sormayın ben bile şok oldum totosundan çıkan seslere, birde kendi kendine geğiriyo
canım sütün yetiyosa mama neden veriyosunki?
evet bizim kaka yapmayan oğluş bile aşıdan sonra kaka yapmıştı. doktor da karın ağrısı ve ishal yapabilir demişti bize.
öff keşke hep böyle kaka yapsalar insanın içi rahatlıyor benimkide bacaklarını karnına ittirmesem kakasını yaparken çok zorlanıyor.
Bende kaka yapmaya basladigini farkettigimde aynisini yapiyorum yoksa devami gelmiyo
Selam anneler
Çok geçmiş olsun.Benim kızımda 2 gündür hasta.Öksürüyor ve hırıltısı var.Burun damlası kullanıyorum birde çay kaşığının yarısı kadar öksürük şurubu veriyorum.Çok şükür ateşlenmedi.Allah bebişine sağlık versin.Annenede geçmiş olsun.Dilerim eski sağlığına kavuşur.
Benim 2 kızım var.Büyük kızım 8,5 yaşında abla oldu.Benden sürekli kardeş isteyip durdu.Başımın etini yedi resmen.Ama kardeşi doğduktan sonra kıskançlık krizlerine girdi.Şimdi diyorki alıştım artık kardeşime,önceden sevmiyordum ama şimdi seviyorum artık diyor.Kıskançlık duygusunu yaş kaç olursa olsun yaşıyor çocuklar.Ben bile, annem kardeşime biraz farklı davransa bu yaşta kıskanıyorum onu.
iyi tatiller adaerslm kızlarrrrrrrrrnasılsınız bakalım???
Ada kız tatilde
tabi bu sefer oğluşuyla birlikte...3 kişi ilk tatilimiz oluyor bu...sıkıntıları yok değil var...örneğin geçen yıl ki gibi kocemle kulaç atamayacağım denizde,birimiz yavruya bakarken birimiz yüzeceğiz,bikini giyemeyip mayokiniyle idare edeceğim çatlaklar yüzünden,ancak yavrumun gül kokusu,bir bakışıma gamzeli gülücüğü her sıkıntıyı tatilde de unutturuyor...
gerçi haksızlık etmeyeyim uykusu düzene girdi maşallah,agular-gugular had safhada
her şeye rağmen güzel şey annelik...
slm cnm yaa aslında bende bunu merak edıordum yanı bende ıkıncı bebek ıcın fazla gec kalmak ıstemıorum ama nasıl bakıcam dıyede dusunmuyor degılım sızleer ne gıbı zorluk yasıosunuz aralarının fazla olmaması yonunden memnunmusunuz yoksa keske bıraz daha bekleseydım dıyormusunuz?
selam kızlar doktor kontrolümüzden geldik, beren 1 ayda 1000kg almış boyu 4cm uzamış gelişimi iyi dedi,rota aşımızı ağızdan damla şeklinde olduk fiyatı 149 tl merak edenler için.önümüzdeki ay 2. dozu var. dişetleri yumuşamış dedi doktor amcamız gazı bitti demiştim ya tatildeyken yoktu istanbulda tekrar başladıdoktora sordum karnı yumuşamış 1 ay daha sabır annesi dedi bereni öptü kokladı yolladı bir de ohh miss gibii aferin sana diyor bana tertemiz bakıyosun diyor aynı zamanda gündüz uykularının düzensiz olduğunu söyledim 3 saatte bir emzir uykuları düzene girecek dedi bakalım böyle deniyicem birde.bizden haberler böyle.
Masallah berene kizimin bugun iki aylik asilari oldu biraz huzursuz ayagimda salliyorum arada agliyo rota asisini 29 eylulde yaptircak bizde bayramda bi kac gunlugune bi yere gettik kizim orda cok huzurluydu taki ist gelene kadar aksam 6 bi basliyor aglamaya 10 kadarsuruyor
Kizlar benide facede ekler misiniz gulcan yatman
Hilma hosgeldin
kizlar bizde rota asisini 11 eylulde yaptiracagiz
bugun dr gittim dogum yerinde agrim vardi iltihap olmus ilac verdi paris 10 yasak
Bizimde gunduz uykular bir tuhaf oldu oglumun eskisi gibi uyumuyor bugun kursun dokturduk ogluma uykudan aglayarak kalkiyor bir zamandir
öff keşke hep böyle kaka yapsalar insanın içi rahatlıyor benimkide bacaklarını karnına ittirmesem kakasını yaparken çok zorlanıyor.
keşke ama nerdeeee... bizimki fitilsiz yapamıyor ne yazık ki. doktor ek gıdaya geçince düzelebilir dedi. ama benim bildiğim bebekler o zaman kabız oluyorlar :44:
Dunden beri kizim cok huzursuz ne emiyor ne uyoyor uykuya dalamiyor surekli ayagimda ayrica alerjim nuksetti burun akintisi hapsuruk halsizlik olmek uzereyim ustune bide yarin asilarimiz var ne yapic bilemiyorum yardim edebilecek kimsede yok allah yardimcim olsun ayrica kizim hala yanimda yatiyo besikte oyle bos duruyor besige koyamiyorum bi turlu sizlerin yavrulari nerde yatiyor yanlismi yapiyorum
büyüme atağı olabilir canım berende istanbula geldiğimizden beri huysuz uyumuyor, uyutuyorum 15dk sonra kalkıyor 13 hafta 6 günlüğüz şuan, ama ben ya hava değişiminden yada büyüme atağından şüpheleniyorum.
rota aşısı yaptıran anneler aşıdan sonra bebeğiniz isal gibi kaka yaptımı beren şimdi salıncağında bir mıçtıki sormayın ben bile şok oldum totosundan çıkan seslere, birde kendi kendine geğiriyo
Herkese günaydın.Biz bugün erkenciyiz 6 dan sonra uyumadı kuzum.6 da emzirdim peşinden kaka yaptı.Oldukça fazlaydı ve biraz taşmıştı.Temizledim yeni bezini taktımki bir daha kaka yaptı.Temizlerken kakasında kan farkettim.Poposundan birkaç damla kan aktı.İlk kez böyle birşey yaşadık.Neden oldu anlamadım.Böyle bir durum yaşadınız mı hiç?
4. ayda meyve püresi veriliyor ve o zaman kaka sorunu çözülüyor
Herkese günaydın.Biz bugün erkenciyiz 6 dan sonra uyumadı kuzum.6 da emzirdim peşinden kaka yaptı.Oldukça fazlaydı ve biraz taşmıştı.Temizledim yeni bezini taktımki bir daha kaka yaptı.Temizlerken kakasında kan farkettim.Poposundan birkaç damla kan aktı.İlk kez böyle birşey yaşadık.Neden oldu anlamadım.Böyle bir durum yaşadınız mı hiç?
4. ay bittiği zaman herhalde. Bizim bebiş 14 Eylül'de 4.ayını bitirecek. Bakalım doktor önerecek mi bize de??
2. reglimi oldum
2. reglimi oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?