2012 Haziran Anneleri Doğurdu

rota aşısı yaptıran anneler aşıdan sonra bebeğiniz isal gibi kaka yaptımı beren şimdi salıncağında bir mıçtıki sormayın ben bile şok oldum totosundan çıkan seslere, birde kendi kendine geğiriyo:1::1:

evet bizim kaka yapmayan oğluş bile aşıdan sonra kaka yapmıştı. doktor da karın ağrısı ve ishal yapabilir demişti bize.

canım sütün yetiyosa mama neden veriyosunki?

Canim benim oglum 17 gunlukken hastanede yatti dogumda mekonyum yutmus meger damardan antibiyotik verdiler sonrasinda antibiyotik igneleri yaptirdik taburcu olurken dru hem mama hem anne sutu hem su vericeksin kesinlikle ac kalmiycak dedi bende dedigini uyguladim sanirim guclensin diyeydi simdi kg alimi iyi sukur sagligindada problem yok haftaya 2.5 aylik olacak mamayi keseyim diyorum o yuzden memeler yumusayinca korktum ama normalmis anne sutune devam :))

evet bizim kaka yapmayan oğluş bile aşıdan sonra kaka yapmıştı. doktor da karın ağrısı ve ishal yapabilir demişti bize.

öff keşke hep böyle kaka yapsalar insanın içi rahatlıyor benimkide bacaklarını karnına ittirmesem kakasını yaparken çok zorlanıyor.:50:

öff keşke hep böyle kaka yapsalar insanın içi rahatlıyor benimkide bacaklarını karnına ittirmesem kakasını yaparken çok zorlanıyor.:50:

Bende kaka yapmaya basladigini farkettigimde aynisini yapiyorum yoksa devami gelmiyo :50:

Selam anneler

Çok geçmiş olsun.Benim kızımda 2 gündür hasta.Öksürüyor ve hırıltısı var.Burun damlası kullanıyorum birde çay kaşığının yarısı kadar öksürük şurubu veriyorum.Çok şükür ateşlenmedi.Allah bebişine sağlık versin.Annenede geçmiş olsun.Dilerim eski sağlığına kavuşur.

Benim 2 kızım var.Büyük kızım 8,5 yaşında abla oldu.Benden sürekli kardeş isteyip durdu.Başımın etini yedi resmen.Ama kardeşi doğduktan sonra kıskançlık krizlerine girdi.Şimdi diyorki alıştım artık kardeşime,önceden sevmiyordum ama şimdi seviyorum artık diyor.Kıskançlık duygusunu yaş kaç olursa olsun yaşıyor çocuklar.Ben bile, annem kardeşime biraz farklı davransa bu yaşta kıskanıyorum onu.:34:

geçmiş olsun Ela'ya..
demek ki yaşı kaç olursa olsun kardeş kıskanılıyor...ne yapalım, bu da bir süreç alışıp kabullenecekler ve birbirlerinin en iyi arkadaşları, destekçileri olacaklar inşaAllah..

slm kızlarrrrrrrrr :3: nasılsınız bakalım???
Ada kız tatilde :1:
tabi bu sefer oğluşuyla birlikte...3 kişi ilk tatilimiz oluyor bu...sıkıntıları yok değil var...örneğin geçen yıl ki gibi kocemle kulaç atamayacağım denizde,birimiz yavruya bakarken birimiz yüzeceğiz,bikini giyemeyip mayokiniyle idare edeceğim çatlaklar yüzünden :1: ,ancak yavrumun gül kokusu,bir bakışıma gamzeli gülücüğü her sıkıntıyı tatilde de unutturuyor...
gerçi haksızlık etmeyeyim uykusu düzene girdi maşallah,agular-gugular had safhada :nazar:
her şeye rağmen güzel şey annelik...
iyi tatiller adaer :nazar:

slm cnm yaa aslında bende bunu merak edıordum yanı bende ıkıncı bebek ıcın fazla gec kalmak ıstemıorum ama nasıl bakıcam dıyede dusunmuyor degılım sızleer ne gıbı zorluk yasıosunuz aralarının fazla olmaması yonunden memnunmusunuz yoksa keske bıraz daha bekleseydım dıyormusunuz?

yok cnm ben keşke daha önce olsaymış madem kardeş düşünüyordum neden 3 sene erteledim ki diyorum çünkü küçük olsaydı kıskançlık duygusu olmayacaktı dolayısıyla herşey daha kolay olacaktı...bakım yönünden bence bir farkı yok ha bir ha iki..çünkü bir de olsa kendini bebeğine adıyorsun..hazır birçok şeyden feragat ediyorken ikinciyi de aradan çıkartmak en iyisi :1: ama haftada birkaç saat de olsa yardımcı olacak birileri varsa çevrenizde..yoksa daha zor olur..

selam kızlar doktor kontrolümüzden geldik, beren 1 ayda 1000kg almış boyu 4cm uzamış gelişimi iyi dedi,rota aşımızı ağızdan damla şeklinde olduk fiyatı 149 tl merak edenler için.önümüzdeki ay 2. dozu var. dişetleri yumuşamış dedi doktor amcamız gazı bitti demiştim ya tatildeyken yoktu istanbulda tekrar başladı:50:doktora sordum karnı yumuşamış 1 ay daha sabır annesi dedi bereni öptü kokladı yolladı bir de ohh miss gibii aferin sana diyor bana tertemiz bakıyosun diyor:1: aynı zamanda gündüz uykularının düzensiz olduğunu söyledim 3 saatte bir emzir uykuları düzene girecek dedi bakalım böyle deniyicem birde.bizden haberler böyle.

maşaAllah Beren'e..geçmiş olsun aşısını da olmuş..oh miss kokuluyu ben de öptüm annesi..

Masallah berene kizimin bugun iki aylik asilari oldu biraz huzursuz ayagimda salliyorum arada agliyo rota asisini 29 eylulde yaptircak bizde bayramda bi kac gunlugune bi yere gettik kizim orda cok huzurluydu taki ist gelene kadar aksam 6 bi basliyor aglamaya 10 kadarsuruyor

biz de ikinci ay aşılarını bugün olduk, geçmiş olsun size de...
bizimkinin huzursuzluğu akşam üzeri başladı..yarım fitil verdim sızdı şimdi..nasıl içli içli ağlıyor ya kesin ağrı yapıyor iğne yerleri..

Kizlar benide facede ekler misiniz gulcan yatman
Hilma hosgeldin
kizlar bizde rota asisini 11 eylulde yaptiracagiz
bugun dr gittim dogum yerinde agrim vardi iltihap olmus ilac verdi paris 10 yasak
Bizimde gunduz uykular bir tuhaf oldu oglumun eskisi gibi uyumuyor bugun kursun dokturduk ogluma uykudan aglayarak kalkiyor bir zamandir

geçmiş olsun , bir an evvel düzelir inşaallah..rota aşısını biz de 19 eylülde olacağız bakalım..
uyuduğu yerde başının kenarına küçük bir kuranı kerim koy cnm korkarak ağlamalarına gerçekten iyi geliyor..ben kurşun döktürmenin fayda vereceğine inanmıyorum pek..

keşke ama nerdeeee... bizimki fitilsiz yapamıyor ne yazık ki. doktor ek gıdaya geçince düzelebilir dedi. ama benim bildiğim bebekler o zaman kabız oluyorlar :44:

Dunden beri kizim cok huzursuz ne emiyor ne uyoyor uykuya dalamiyor surekli ayagimda ayrica alerjim nuksetti burun akintisi hapsuruk halsizlik olmek uzereyim ustune bide yarin asilarimiz var ne yapic bilemiyorum yardim edebilecek kimsede yok allah yardimcim olsun ayrica kizim hala yanimda yatiyo besikte oyle bos duruyor besige koyamiyorum bi turlu sizlerin yavrulari nerde yatiyor yanlismi yapiyorum

cok gecmiş olsun cnm..
kimi zaman oglumu yanmda yatırıyorum kimi zaman yatagında..
bi düzenimiz yok bizimde bu konuda..
ama yanımda yattıgında cok daha sakin ve huzurlu oluyo..

büyüme atağı olabilir canım berende istanbula geldiğimizden beri huysuz uyumuyor, uyutuyorum 15dk sonra kalkıyor 13 hafta 6 günlüğüz şuan, ama ben ya hava değişiminden yada büyüme atağından şüpheleniyorum.

2 gundur aynı seyler bizdede vardı bende ya aşıdan yada büyüme atagımı ki dedim pek anlam veremedim:/

rota aşısı yaptıran anneler aşıdan sonra bebeğiniz isal gibi kaka yaptımı beren şimdi salıncağında bir mıçtıki sormayın ben bile şok oldum totosundan çıkan seslere, birde kendi kendine geğiriyo:1::1:

aşıdan sonra kakada bi değişiklik olmadı ama karın agrısı yaptı sanki:/

Herkese günaydın.Biz bugün erkenciyiz 6 dan sonra uyumadı kuzum.6 da emzirdim peşinden kaka yaptı.Oldukça fazlaydı ve biraz taşmıştı.Temizledim yeni bezini taktımki bir daha kaka yaptı.Temizlerken kakasında kan farkettim.Poposundan birkaç damla kan aktı.İlk kez böyle birşey yaşadık.Neden oldu anlamadım.Böyle bir durum yaşadınız mı hiç?

Herkese günaydın.Biz bugün erkenciyiz 6 dan sonra uyumadı kuzum.6 da emzirdim peşinden kaka yaptı.Oldukça fazlaydı ve biraz taşmıştı.Temizledim yeni bezini taktımki bir daha kaka yaptı.Temizlerken kakasında kan farkettim.Poposundan birkaç damla kan aktı.İlk kez böyle birşey yaşadık.Neden oldu anlamadım.Böyle bir durum yaşadınız mı hiç?

Gunaydin bizde erkenciyiz 6 bucuktan beri simdi uyutmaya calisiyorum kakasinda kan varsa ihmal etme belki poposunda catlak var yada kaka tahlili yaptir

günaydınlar olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sabahın 05.07 sinden beri uyanığız...babamızda 07.00 de uyandı...gün bize erken başladı anlayacağınız...
zafer bayramımız da kutlu olsun...birlik ve beraberliğimiz bozulmasın...

ELAAAYIM geçmiş olsun tatlım dilerim önemli bir şey değildir ama ihmal etme bencede...
durumdan haberdar et bizi...

Biz fitil verdiğimiz için bizde de aynı şey oldu. 1 damla kan vardı. ablam çocuk doktoru olduğu için ablama sordum. Çatlak olabilir dedi. Makata bepanthene krem ve anestol krem sürebilirsin dedi. 1 kere sürdüm ama tekrar görmedim. Geçmiştir umarım. Sana da geçmiş olsun canım.

4. ay bittiği zaman herhalde. Bizim bebiş 14 Eylül'de 4.ayını bitirecek. Bakalım doktor önerecek mi bize de??

4 aylık olunca evet
druna kaka problemini söylersen meyvelere başlamanı tavsiye edecektir
ve o zaman emin ol kaka probleminiz çözülecek
tabi bağırsak çalıştırıcı meyveleri seçersin

mrb annişerrr uzun zmandır yazamadım telden giriyordum sadece okuyordum..mersinden döndük artık kaşa.ee okul başlayacak bakıcı yeyzemize alıştırmaya başlayacam.bu arada mersine giderken oğluşum uçkata hiç sorun çıkarmadı bana uyudu hep emziğini hiç bıraktırmadım etkilenmesib basınçtan diyee.bu arada biz tam 91 günlükken gaz olayımız bitti.artık daha bi keyifli oğlumm.gazını rahatça çıkarabiliyor.ama ama ama gaz bitti kakasını 3-4 günde bir yapmaya başladı.kabız değil çünkü kakası sert değil.ama neden böle oldu anlamadım ..tecrübeli arkadaşlarım 1 ay böle olabilir dediler.oğluma salıncak almışıtm.iyiki almışım uyumsı daha kolay artık.artık ev işi yemek herşeyi yetiştirebiliyorum eski düzenime geri döndüm diyebilirim.ama okullar açılacak Allah kolaylık verir inşallahhh.benden bu kadar bu arada gülcan yatman arkadaşım sana faceden mesaj attım benide face grubuna eklermisin .?

Slm bugunlarde bizim ev biraz serinlemeye basladi sanki kiza uzun kollu tulum giydiriyorum icinr kolduz badi ayagina corap ama yinede eli ve yanaklari soguk neden acana siz neler giydiriyordunuz bebislere

Back
X