internette ne okudun cnm merak ettm?
ben 4 yıl evvel ilk çocuğuma yaptırdım ve bir yan etki görmedim şu zaman zarfında..ama çevremde zehirli ishal olup günlerce hastanede yatan çok çocuk gördüm..o yüzden bu bebeğime de yaptıracağım..
tünaydın kızlar..
herkes iyidir umarım, biz iyiyiz çok şükür..yarın aşımız var ve babamızın mühim bir işi var bizimle gelemiycek, bakalım iki yumurcakla nasıl olacak ..
ilkcim gerçekten çok güzel düşünmüşsün kardeş meselesini, özellikle birlikte büyümeleri hususu çok güzel olur, zaten en arkadaşa ihtiyaç duydukları dönem 2,5- 3 yaş civarı..Berencik o yaşta iken kardeşi de biraz büyümüş olur, birlikte oynarlar.. inşaAllah gönlüne göre versin Allah..doğumun normal olduğu için iki yıl bekleme gibi bir sorunun da yok..hem Beren henüz küçük olacağından aralarında kıskançlık da olmaz, benimkilerin arası 3,5 yaş ve kıskançlık krizlerinden çok çektim, Allah'tan şu sıralar okul var gündemimizde de, biraz rahat nefes aldık oğlumla ..
sana kesınlıkle katılıyorum hemserım bu arada ben de kastamonuluyum.hatta 1 sene degıl bazen hemen bıle yapasım gelıyo. yeterki saglıgım yerınde olsun.
tuana ve kuzeye mslhh tuananın ne cok sacı var annesi dökülmedi mi hiç?
tuanayamaşallah diyorum saçı nekadar çok hiç dökülmedi mi?
tatici beren ve kuzeyin resimlerde çok güzel çıkmışanneleride ne güzel tatil yaptı iyi gelmiştir
biz malesef erteledik tam tatile gideceğimiz hafta zaten sünnet işide var artık seneye gideriz
sbahtan beri oğlumun gözünün içine bakıyorum uyusun die
uyumuyorakşama misafir var işler beni bekler :18:
internette ne okudun cnm merak ettm?
ben 4 yıl evvel ilk çocuğuma yaptırdım ve bir yan etki görmedim şu zaman zarfında..ama çevremde zehirli ishal olup günlerce hastanede yatan çok çocuk gördüm..o yüzden bu bebeğime de yaptıracağım..
canım bizim memleketin suyundan herhalde bizim gacılar doğuru doğuru veriyor
canım bizim memleketin suyundan herhalde bizim gacılar doğuru doğuru veriyor
kızlar bana şaşırabilirsiniz hatta çıldırdığımı düşünebilirsiniz ama 2. çocuğu ne zaman düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuzben beren 1 yaşında olunca bir tane daha yapmayı düşünüyorum
Eşim kız çocuk istediği için beni çok zorlayacak 2. çocuk konusunda. Bende de tek kalmasın ama ben 30 yaşındayım ve çalışıyorum. İşe dönünce herşey daha da zor olacak gibi. O yüzden benim gözüm korkuyor 2. çocuktan açıkcası ...
Bu arada ben az önce bebişin kaşıklarını ve biberonunu kaynatayım dedim. Ocakta unutmuşum. Yandı :18:
Ev plastik koktu çok fena. Çöpe gitti tencere, kaşıklar , biberon
Dikkat edin de unutmayın çok fena kokuyormuş. Nane falan kaynakttık, İstanbul serinliğinde camları açtık. Koku biraz azaldı...
sorma canım.. önce eşimle ben ön koltuktaydık birlikte.. arkada annem,halam,enişte ki en hafifleri 85 kilo :)) bi de kucaklarına portbebesindki İbrahim i verdik.. sonra ben iyice bunaldım.. moladan sonra eşimi direksiyona attık enişteyi tek başına ön koltuğa.. arkaya bu sefer annem,babam,halam ben ve garibim İbrahim bindikcutekitty ve elfidat teşekkürler kızlar darısı başınıza inşallah minişlerinizle.
jang_bogo sizinde bayramınızın güzel geçmesine sevindim en çok 7 kişi corsa arabaya sığmanıza şok oldum ben berenle koca bmw ye sığamadım eşime dedim birtane daha junior olursa hiç sığmayız buna diye eşimde biz küçükken toroslara 10 kişi sığıyoduk sen bunu beğenmiyorsun diyorama cidden arabasıydı koltuğuydu bavuluydu beziydi çantasıydı derken ancak sığdık büyük başarı tebrikler canım size bu arada bebişinede geçmiş olsun hava değişiminden sanırım.
walla antepte 3 gün kadık,başıma güneş geçti galiba :)) ama herkes birden bastı sıcak,bu kdr değildi dedi bilmiyorum onların yalancısıyım.. yoksa biz köydeydik.. püfür püfür esiyodu canım köyüm.. sinekler ısırmasın diye içeride yattık 3 cam açtık,üşüdük bile bazen.. iyi dileklerin için sağol canım..selam kızlar..
jangbogo antepte vaktiniz güzel geçmiş, nasıl çok sıcak mıydı oralar? ibrahime ve sana da geçmiş olsun, mühim birşey değildir umarım..
biz de bayramı geçirdik, misafirlerimizi ağırladık..şimdi miniklerimle başbaşa evimizdeyiz..kızım haftaya ana okuluna başlıyor çok farklı duygular içerisindeyim..
herkesi öptüük miniğimle..:80:
bize de hem sağlık ocağındaki ebe,hem de son gittiğimiz dr kendi çocuğumuza yaptırmadık.. çok ciddi durum değil ama aileyi panikleten bi hastalık.. kafanızı rahatlatmak isterseniz vurdurun dediler.. ben de şimdilik düşünmüyorum.. üstelik milyonda bir gb olan bağırsak düğümlenme riski,aşı sonrasında da varmış..rota asisini yaptirmama karari aldim, gorumcelerim kanima girdi, biz yaptirmadik hic oyle kanli ishal olan bebek de gormedik dediler, internette okudugum birkac yorumdan da etkilendim ve vazgectim, pisman olmam insallah
bizimki de kötüydü canım.. aşıyı dr una söyle öyle vurun bence.. benim de allerjim azmış.. sen ne kullanıyorsun??Dunden beri kizim cok huzursuz ne emiyor ne uyoyor uykuya dalamiyor surekli ayagimda ayrica alerjim nuksetti burun akintisi hapsuruk halsizlik olmek uzereyim ustune bide yarin asilarimiz var ne yapic bilemiyorum yardim edebilecek kimsede yok allah yardimcim olsun ayrica kizim hala yanimda yatiyo besikte oyle bos duruyor besige koyamiyorum bi turlu sizlerin yavrulari nerde yatiyor yanlismi yapiyorum
Dunden beri kizim cok huzursuz ne emiyor ne uyoyor uykuya dalamiyor surekli ayagimda ayrica alerjim nuksetti burun akintisi hapsuruk halsizlik olmek uzereyim ustune bide yarin asilarimiz var ne yapic bilemiyorum yardim edebilecek kimsede yok allah yardimcim olsun ayrica kizim hala yanimda yatiyo besikte oyle bos duruyor besige koyamiyorum bi turlu sizlerin yavrulari nerde yatiyor yanlismi yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?