bu arada beni ve oğlumu soranlara tşkler.. oğlum üşütmüş galiba.. dr önünü,ardını dinledi dinledi bize çok açıklama yapmadı.. sadece dolven i değiştirip calpol verdi.. bi de serum fizyolojik,şu damara bağlananlardan.. iğneye çekip oğlanın burnuna damlatıyoruz.. ilaç vermicem dedi.. anne sütüyle geçermiş dedi arkadaşlar da.. iki üç gündür inanılmaz huzursuz yavrum.. üşümesin diye camların önüne perde çektik,hafif gelsin rüzgar.. hapşırık,öksürük devam ediyo.. dayanamdım iki gündür ıhlamur,çok öksürünce de sıcak su yapıp veriyorum.. ama önceliğim emzirmek,hem vitamin hem de sıcacık olduğu için göğsü yumuşuyo.. sadece kaç günde geçeceğini bilemiyorum.. işte o beni üzüyo.. gecelerdir sabahlara kadar başında bekliyorum.. bizim adam da bu oda sıcak diye geçip serin odada yatıyo.. ah ah annelik işte.. gerçi izin alıp da gidiyor ama,ben sıcaktan piştiğim halde kıpırdamıyorum bile..
bana gelince yün yatakta yatmak alerjiyi azdırmış.güneş yasak,yün yatak,yatak odasında çiçek vs yasak.. sürekli ılık su içicem normal bile değil

( antibiyotik,burun ve ağız spreyleri bi de alerji hapım var.. ilaç almayayım dedikçe daha beter hasta oluyorum sanki.. bu seferki enf baya ağır ki 1000lik doz vermiş.. sen nasıl dolaşıyosun,bu halsizlik yapar dedi..
sade biz olsak iyi.. bi de annem hastalandı.. zar zor 25 gün önceden randevu aldığımız beyin cerrahına gitti bugün.. acil ameliyat demiş dr

kadıncağız hacca gidecek.. olmam demiş dr da mecburen idare etsin diye kortizol vermiş,yine şişicek kadın yaaa

( gelince Allahtan eşim il dışında olacak,ben bakıcam ama benim oğlana ve anneme ben işteyken kim bakacak.. :44::44:
yaa bizde haberler böyle.. boyuna düşünüp duruyoruz bakalım ne olacak??
Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler..
neys ben kaçar güzel anneler..