- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
oğlumu denize girdirmedim ama şişme havuzuna deniz suyu koyduk
bu da fotoğrafı
Eki Görüntüle 496881 Eki Görüntüle 496882 Eki Görüntüle 496883 Eki Görüntüle 496884 Eki Görüntüle 496885
ilk berenin gözünü kapat
kuzeyin pipisi açıkta görmesin
evlenene kadar yok öyle
yok canım kolumun izi çıkmışkuzeye maaşallah,havuzuda süpermişferda karnı niye kızarmış pişik veya isilik mi? bu arada beren havuzdaki fotoğrafına bayağ bozuldu
kızlar bana şaşırabilirsiniz hatta çıldırdığımı düşünebilirsiniz ama 2. çocuğu ne zaman düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuzben beren 1 yaşında olunca bir tane daha yapmayı düşünüyorum
yok canım kolumun izi çıkmış
çok hassas oluyor bunların teni de
ters çevirip tutunca böyle kızarıyor
sanırsam ben düşünmüyorum
düşünecek olsam bile bu kadar erken değil
allah isteyenlere versin
sana da versin tabi
bak erkek olmasın sonra kuzeyle berene taş koyar karışmam kaçırırız o vakit
güzel gelinime de söyle sadece banyoda soyuyoruz yoksa edepli edepli gezdi pipisini çıkarmadık ortaya
hatta plajda kız zannettiler de babası kızdı açacam pipisini açık gezsin diye
kuzey olmaz diyor
baldızım olsun bitane diyor
baldız baldan tatlıdır diyor
ben beraber büyüsünler istiyorum canım ya bir yardımcı alırım büyürler beraber
Günaydın anneler.Tatilden gelenler hoşgelmiş.Bebişler çok tatlı maşallah.Biz Zeynep Ela 44 günlükken gitmiştik otele.Tatil insana iyi geliyor.Pazartesi işe başlıyorum.Seminer döneminde okulda 2-3 saat durup dönerim eve.Annem bakacak kızıma.yinede endişeliyim.Sütümü sağıp bırakacağım ama biberona alışmadı benim kız.Bakalım nasıl halledeceğiz.
Şimdi 3 aylık olduk.Bugün biraz rahatsız miniğim.Öksürüyor ve hırıltısı var.Sabah doktora gittik burun damlası ve antibiyotik verdi ama antibiyotiği hemen kullanmayın dedi.birde buhar makinesi aldık.Kullanan var mı memnun musunuz?
Burda daha önce okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum adını bebeği öksürüyordu bizim gibi ve bitkisel birşey kullanmıştı.Ne önerirsiniz?
Günaydın anneler.Tatilden gelenler hoşgelmiş.Bebişler çok tatlı maşallah.Biz Zeynep Ela 44 günlükken gitmiştik otele.Tatil insana iyi geliyor.Pazartesi işe başlıyorum.Seminer döneminde okulda 2-3 saat durup dönerim eve.Annem bakacak kızıma.yinede endişeliyim.Sütümü sağıp bırakacağım ama biberona alışmadı benim kız.Bakalım nasıl halledeceğiz.
Şimdi 3 aylık olduk.Bugün biraz rahatsız miniğim.Öksürüyor ve hırıltısı var.Sabah doktora gittik burun damlası ve antibiyotik verdi ama antibiyotiği hemen kullanmayın dedi.birde buhar makinesi aldık.Kullanan var mı memnun musunuz?
Burda daha önce okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum adını bebeği öksürüyordu bizim gibi ve bitkisel birşey kullanmıştı.Ne önerirsiniz?
aşıya 2 çocukla gitmek zor olacaktır ama sen üstesinden gelirsin bence 2 çocuğa bakabildiğine göretünaydın kızlar..
herkes iyidir umarım, biz iyiyiz çok şükür..yarın aşımız var ve babamızın mühim bir işi var bizimle gelemiycek, bakalım iki yumurcakla nasıl olacak ..
ilkcim gerçekten çok güzel düşünmüşsün kardeş meselesini, özellikle birlikte büyümeleri hususu çok güzel olur, zaten en arkadaşa ihtiyaç duydukları dönem 2,5- 3 yaş civarı..Berencik o yaşta iken kardeşi de biraz büyümüş olur, birlikte oynarlar.. inşaAllah gönlüne göre versin Allah..doğumun normal olduğu için iki yıl bekleme gibi bir sorunun da yok..hem Beren henüz küçük olacağından aralarında kıskançlık da olmaz, benimkilerin arası 3,5 yaş ve kıskançlık krizlerinden çok çektim, Allah'tan şu sıralar okul var gündemimizde de, biraz rahat nefes aldık oğlumla ..
aşıya 2 çocukla gitmek zor olacaktır ama sen üstesinden gelirsin bence 2 çocuğa bakabildiğine göre
inşallah sıkıntısız atlatırsınız
rota asisini yaptirmama karari aldim, gorumcelerim kanima girdi, biz yaptirmadik hic oyle kanli ishal olan bebek de gormedik dediler, internette okudugum birkac yorumdan da etkilendim ve vazgectim, pisman olmam insallah
kızlar bana şaşırabilirsiniz hatta çıldırdığımı düşünebilirsiniz ama 2. çocuğu ne zaman düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuzben beren 1 yaşında olunca bir tane daha yapmayı düşünüyorum
rota asisini yaptirmama karari aldim, gorumcelerim kanima girdi, biz yaptirmadik hic oyle kanli ishal olan bebek de gormedik dediler, internette okudugum birkac yorumdan da etkilendim ve vazgectim, pisman olmam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?