2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ilk berenin gözünü kapat
kuzeyin pipisi açıkta görmesin
evlenene kadar yok öyle

kuzeye maaşallah,havuzuda süpermişferda karnı niye kızarmış pişik veya isilik mi? bu arada beren havuzdaki fotoğrafına bayağ bozuldu

kızlar bana şaşırabilirsiniz hatta çıldırdığımı düşünebilirsiniz ama 2. çocuğu ne zaman düşünüyosunuz ya da düşünüyo musunuz ben beren 1 yaşında olunca bir tane daha yapmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
kuzeye maaşallah,havuzuda süpermişferda karnı niye kızarmış pişik veya isilik mi? bu arada beren havuzdaki fotoğrafına bayağ bozuldu
yok canım kolumun izi çıkmış
çok hassas oluyor bunların teni de
ters çevirip tutunca böyle kızarıyor

sanırsam ben düşünmüyorum
düşünecek olsam bile bu kadar erken değil
allah isteyenlere versin
sana da versin tabi
bak erkek olmasın sonra kuzeyle berene taş koyar karışmam kaçırırız o vakit
güzel gelinime de söyle sadece banyoda soyuyoruz yoksa edepli edepli gezdi pipisini çıkarmadık ortaya
hatta plajda kız zannettiler de babası kızdı açacam pipisini açık gezsin diye

bir tanede erkek olsun canım eşleyelim

ben beraber büyüsünler istiyorum canım ya bir yardımcı alırım büyürler beraber

gönlüne göre olsun canım inşallah
beraber büyümeleri en güzeli tabi
ama bana nedense büyük olana haksızlıkmış gibi geliyor
tam sevilecek zamanda kardeşi oluyor mecburen ilgi ona kayıyor

tuanaya maşallah diyorum saçı nekadar çok hiç dökülmedi mi?
tatici beren ve kuzeyin resimlerde çok güzel çıkmış anneleride ne güzel tatil yaptı iyi gelmiştir
biz malesef erteledik tam tatile gideceğimiz hafta zaten sünnet işide var artık seneye gideriz

sbahtan beri oğlumun gözünün içine bakıyorum uyusun die
uyumuyor akşama misafir var işler beni bekler :18:

Günaydın anneler.Tatilden gelenler hoşgelmiş.Bebişler çok tatlı maşallah.Biz Zeynep Ela 44 günlükken gitmiştik otele.Tatil insana iyi geliyor.Pazartesi işe başlıyorum.Seminer döneminde okulda 2-3 saat durup dönerim eve.Annem bakacak kızıma.yinede endişeliyim.Sütümü sağıp bırakacağım ama biberona alışmadı benim kız.Bakalım nasıl halledeceğiz.
Şimdi 3 aylık olduk.Bugün biraz rahatsız miniğim.Öksürüyor ve hırıltısı var.Sabah doktora gittik burun damlası ve antibiyotik verdi ama antibiyotiği hemen kullanmayın dedi.birde buhar makinesi aldık.Kullanan var mı memnun musunuz?
Burda daha önce okumuştum.Kimdi hatırlamıyorum adını bebeği öksürüyordu bizim gibi ve bitkisel birşey kullanmıştı.Ne önerirsiniz?

ben de seminer döneminde başlayıp 15inde izne ayırılıcam
oğlumu da bikaç gün yanımda götürücem sonra eşim bakacak
biberon benim oğlum da almıyor
allahtan okulum yakın
giderken emzirip bir de 2 saat sonra gelip emziricem, süt iznimiz var nasılsa
yine de biberonla süt bırakıcam ama içmez oğlum biliyorum

kuzey de öksürüyordu ama biz hiçbişey kullanmadık
dr gerek olmadığını söyledi
emzirmemi söyledi bol bol
iki dra gittik ikisi de ilaç vermedi
kendiliğinden geçti çok şükür
ıhlamur fln verenler varmış ama ben hiçbişey vermedim

tünaydın kızlar..
herkes iyidir umarım, biz iyiyiz çok şükür..yarın aşımız var ve babamızın mühim bir işi var bizimle gelemiycek, bakalım iki yumurcakla nasıl olacak ..
ilkcim gerçekten çok güzel düşünmüşsün kardeş meselesini, özellikle birlikte büyümeleri hususu çok güzel olur, zaten en arkadaşa ihtiyaç duydukları dönem 2,5- 3 yaş civarı..Berencik o yaşta iken kardeşi de biraz büyümüş olur, birlikte oynarlar.. inşaAllah gönlüne göre versin Allah..doğumun normal olduğu için iki yıl bekleme gibi bir sorunun da yok..hem Beren henüz küçük olacağından aralarında kıskançlık da olmaz, benimkilerin arası 3,5 yaş ve kıskançlık krizlerinden çok çektim, Allah'tan şu sıralar okul var gündemimizde de, biraz rahat nefes aldık oğlumla ..

geçmiş olsun zeynep ela'ya...inşaAllah bir an evvel düzelir antibiyotiğe gerek kalmaz..
biberonu da çok acıktığında alır muhtemelen..Allah kolaylık versin, alışır ona da inşaallah annesi..

aşıya 2 çocukla gitmek zor olacaktır ama sen üstesinden gelirsin bence 2 çocuğa bakabildiğine göre
inşallah sıkıntısız atlatırsınız

merhaba arkadaslar
elayım geçmiş olsun
pamuk helva kolay gelzin cnm sorunsuz atlatırsınz inş
ilkcm masllh sana ama ben düşünmem heralde 2.yi daha bunlar cok küçük

rota asisini yaptirmama karari aldim, gorumcelerim kanima girdi, biz yaptirmadik hic oyle kanli ishal olan bebek de gormedik dediler, internette okudugum birkac yorumdan da etkilendim ve vazgectim, pisman olmam insallah

aşıya 2 çocukla gitmek zor olacaktır ama sen üstesinden gelirsin bence 2 çocuğa bakabildiğine göre
inşallah sıkıntısız atlatırsınız

sağol canım inşaAllah..
büyüğü sırada beklerken sıkılır, dr odasında sıkılır..parka gidelim,susadım, istekler hiç bitmez :) o istekler yapılana kadar da konuşur.. :) Allah sağlık versin şikayet değil de, gerçekten ikisini birden idare etmek zaman zaman çok zor oluyor...
ablamızın okulu haftaya açılıyor, inşaAllah sever de biraz enerjisini boşaltır orada..kardeşini hırpalamaya hali kalmaz

rota asisini yaptirmama karari aldim, gorumcelerim kanima girdi, biz yaptirmadik hic oyle kanli ishal olan bebek de gormedik dediler, internette okudugum birkac yorumdan da etkilendim ve vazgectim, pisman olmam insallah

hadi bakalım inşallah
ben tüm aşıları yaptırıcam
rotayı da yaptırdım zaten

sana kesınlıkle katılıyorum hemserım bu arada ben de kastamonuluyum.hatta 1 sene degıl bazen hemen bıle yapasım gelıyo. yeterki saglıgım yerınde olsun.

internette ne okudun cnm merak ettm?
ben 4 yıl evvel ilk çocuğuma yaptırdım ve bir yan etki görmedim şu zaman zarfında..ama çevremde zehirli ishal olup günlerce hastanede yatan çok çocuk gördüm..o yüzden bu bebeğime de yaptıracağım..

Canim yaa bazen o kadar bunalima giriyorum ki 2. Yaparmiyimsanmiyorum amayinede buyuk konusmamali cunku ben cocuk yapma fikrine hep uzaktim duyanlar bile sasiriyo cocuk yaptigima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…