Hayırlı günler cici anneler..
Çok şükür hepimiz kavuştuk bebişlerimize... Bende hazıran annesiyim ama fazla yazamıyorum ama takip ediyorum sizi.
Bizde 27 haziran dünyaya merhaba dedik. Normal doğum ile bir oğlumuz oldu "Tugra" 3970 gr ve 54 cm olarak doğdu.
Benim simdi bir sorumum var acaba sizlerde yaşıyormusunuz diye merak ettim.
Ben daha regl olmadım ama bunun aylarcada olmamasınında normal oldugunu biliyorum. Bebeğime hem mama azda olsa anne sütü veriyorum.
son bir haftadır sanki regl olacakmısım gibi karnım ve başım ağrıyor ama tık yok. Acaba reglim yakınmı???
Birde acık yeşil şeklinde akıntım var baya rahatsızedici şekilde çok oluyor.
Dr henüz tatilden dönmediği için daha kontrole gidemedim acaba benim gibi olanlar varmı?
annler birşey sorcam sizin bebeklern uykusu nasıl bzmkinin uykusu bi garip bu aralar gece 3-4 gibi uyuyo 12ye kadar 2kere ben kaldırıorum yoksa kendi hiç uyanmıo gündüz de 2 yada 3 kere en fazla yarım saat uyuyo gece 3e kadar. anlamıorum büyük insan gibi uyuyo daha fazla uyuması gerekmez mi evimiz sakin sadece dışardan cocukların gürültüsü gelio.
Meraba sizlere danismal istedigim bi konu var kizim ikibucuk aylik oldu artik gunduzleri daha faxla uyanik oluyor sizler uyanik zamanlarinda neler yapiyorsinuz acaba oyun halisimi alsam yoksa salincak mi karar vermedimaayyyy buralara gelmeyelı ne çok olmuş ya.....
ozlemişim valla forumu
ilk canım aşıdan hiç korkmana gerek yok
damla şeklinde ağızdan veriyorlar
biz yaptırdık ikinci ay aşılarından bir gün önce
almeda uyanık kaldığı zamanlarda oyun halımız, anakucağına takılan oyuncak barımız ve bir de şöyle bir oyuncağımız var
Eki Görüntüle 496872
hepsinde de en fazla 15 dk oyalanıyor
o kadar para vermeye gerek yok bence (şahsi görüşüm, bebekten bebeğe değişir)
anakucağında tv izliyor işte
baştan izlemesin diye çok uğraştım ama bıraktım şimdi napayım izlesin
kendimiz oyun oynuyoruz biz
ben konuşuyorum ellerini bacaklarını falan egzersiz yaptırır gibi hareket ettiriyorum
sıkılınca kalkıp geziyoruz falan
bi şekilde geçiyor zaman
oğlumu denize girdirmedim ama şişme havuzuna deniz suyu koyduk
bu da fotoğrafı
Eki Görüntüle 496881 Eki Görüntüle 496882 Eki Görüntüle 496883 Eki Görüntüle 496884 Eki Görüntüle 496885
buda bnm mınık kızım tuana2,5 aylık
Akılı bıdk neeerdesın ya özletın kendını
ınan aklıma hp se gelıyorsu bn bıtaneyle zor basa ckıorum dıorum acaba akııbıdık napıodur dıorum bl bol kulaklarını cınlatıorum cınlatıyoruzda=))anca kendime gelebildim kuzu :))
bebek bakmak çok zor hele ikiz bakmak 2 değil 4 kat zor
canım bana özel mesajdan adını soyadını at seni ekleyim ben sana attım ama linke virüs geçmiş çıkmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?