• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

canım zincoyu ben bı arkadasımdan duydum cok memnun kalmıs kızı sımdı 9 aylık oldu o kullanmıs 2 haftalık olduktan ıtıbaren bana tavsıye ettı ama ben bazı sıtelere baktım bazı anneler tadının kotu oldugunu bebegın mıdesını bulandırıp kusturdugunu bazılarıda hıc bı etkısının olmadıgını yazmıs benım arkadasın kızınada cok ıyı gelmıs tahmınım her bebekte farklı etkı gosterıyo ????:26::26::26:

bende okudum canım. ama kokusu kötü değil. tamamen bitkisel yağlardan oluşan bişey. etkisi inş olur şimdi verdim bebeğime bakalım.

buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:

her yeer yanıyor
bursada öyle
bizde göbeğimiz düştükten sonra her gün bıcı bıcı yapıyoruz
biizmde doktorumuz bir gün şampuan kullandıysak ertesi gün kullanmıycaz dedi
b,zde öyle yapıyoruz
yıkanıyoruz emişiyoruz uyuyoruuuzzzz :16::16:

tatlım bizde aynı durumdayız bugün 18 günlüğüz sürekli emmek istio yapışık ikiz gb olduk doyduğunuda anlamıyor
memeyi resmen emzik niyetine kullanıyor
gece uykusuzluktan baş ağrısından mahvoldum oda sürekli memeye sarıyo gögüs pedini burnunun dipine koydum:1: hemen uyudu[/QUOTE]

göğüs pedini burnunun dibine koymak iyi fikirmiş, ben de denicem :emir_bebek:
sanırım herkeste aynı problem var. benim oğlum da aynı durumda, memesiz duramayanlardan. emerken uykusunu da alıyo, emme işi bitince uykuya dalamıyo artık.

selmacım günde en az 7-8 kez çiş, en az 5 kere kaka yapması gerek zaten, zamanla azalacak şu anki bol çiş ve kakası iyi beslendiğinin göstergesi, emziremesen de çocuk iyi beslenmiş için rahat olsun, pompada da medela dan herkes çok memnun, elektriklisinden..bana da bir arkadaşım verdi medelayı temizledim kaynattım parçalarını, gerekirse kullanıcam hastaneye de yanımda götürücem hatta... emse bile evden bazen dışarı çıktığımda süt sağıp bırakabilirim herkes için gerekli bişey bence..

medelayı görmüşken demeden geçemedim
"çok çok çok gerekli ve kullanışlı " bir pompa
bebişim uyurken sürekli sağıyorum
ve stüm artıyor
çok kolay kullanımı can yakmıyor ve özellikle hastaneye götürülmeli
ben çok faydasını gördüm
hastanede!!! bilginiz olsunnn

çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...

sizinkiler ne zaman düştü

bu arada bizim beşikte sallanmıyor...

11. günde düştü bizim göbeğimiz. göbeği düşmeden yıkamaya başlamıştım ben, 2 kez yıkadım göbek düştü.

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

fıkrı olaan varsa yardım etsın

medela mini elektrikli pilli pompa
üstüne tanımıyorum
bir göz at netten istersen
ama kullanıcısı olarak çok memnunum beeeennnn

Selam doğuran analarrr :9:
insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bazı bebekler cok sallanmak istiyomus, bu alıstırmakla mı alakalı ?
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??
offffff cok kafama takılıyo :26:

Canım annemin evinde park yatak var. Sallanıyo ama ben sallanma kısmını kitledim. Çünkü evimde karyola var alışırsa zorlanabilirim. Benimki kucakta uyumayı çok seviyor.Azcık pışpışlıyorum yetiyo. Kucaktan sonra da kendi kapalı yatağında degil benim yatakta uyumak istiyor. Bende bikaç gündür bırakıyorum malum havalar sıcak benim yatağımın 4 tarafı açık.

merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)

neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük

Kokuna alışmış olabilir canım. Sen kendi yatağında uyutmayı dene. Orda kokun da olur.Belki iyi gelir miniğine.

çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...

sizinkiler ne zaman düştü

bu arada bizim beşikte sallanmıyor...

Bizimki 10. gün düştü canım. Bugun 17. günü ama içerde sarı bişey kaldı. Sağlık ocağına götürdüm kabuktur o da düşer yakında dedi. Sizlerde öyle bi parça kalan var mı?

Bizimki 10. gün düştü canım. Bugun 17. günü ama içerde sarı bişey kaldı. Sağlık ocağına götürdüm kabuktur o da düşer yakında dedi. Sizlerde öyle bi parça kalan var mı?

canım bize göbek düştükten sonra 3 gün daha alkolle temizlemeye devam dediler, biraz vardı kenarlarında sarı kabuk oda birkaç gün içinde düştü.

ilkcim eczaneye gittim senin yazdığın gaz ilacı yoktu ZİNCO vardı. bu arada kullananlar varmı arkadaşlar..

ayrıca ben doğumdan beri rezene çayı içiodum humana nın. 3 gündür içmiorum ve bebeğim 2 gündür uyumuyor. belkide çay gazı için iyi geliodu ben içmemeye başladım bebeğimde uyuyamamaya başladı:(

canım umarım etkisi olur, ismini duydum ama deneyimim yok memnun kalırsan yaz buraya olur mu?

bu mokluyla başım dertte kızlar...
açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

açtım altını mıçmış,işemiş...neyse alam dedim bir suyla temizleyem belden aşağısını hava da sıcak...
yaptım pakladım sardım temiz popo kurulama bezlerine kucağımda bezini,göbek solüsyonunu neyim hazırlıyorum derken bir ses ve elimde bir sıcaklık...açıp baktım ki bir daha...demeye kalmadı bir de üzerimedığru işedi tam oldu...
hopppp bir daha yıkadık babasıyla,bezini taktık,koydum sepetine ama mikmikliyor sanırım meme arıyor o değil ağzından geliyor artık tok yani...
dur diyom kızlara iki şey yazacam yok anam fırsat vermiyor şu anda volüm yükseliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ahaha aynı durumdayız kucağımda şuan bende badymi çıkardım memikler dışarda bir onu bir onu emiyo kendimi inek gibi hissediyorum:1::1:

ben de her alt değiştirme de aynı şeyi yaşıyorum canım. bez dayandıramıyorum. üstü başı da cabası. arada benimkini de batırdığı oluyor. demek ki iyi besliyoruz. :1:

kızlar kafayı yemek üzereyim bugün hiçbirşey yapamadım memeden düşmüyo yatırıyorum 10dk uyuyo mıyaklıyo çığlık atmak istiyorum:43::43::43:

yalnız olmadığıma sevindim kızlar :)))

şimdi kucağımda daldı da sepetine koydum...
duş alacağım her tarafım süt kokuyor :1:
görüşürüzzzzz

kızlar ya ilk defa bugün sağdım göğsümü pompayla ama vicdan yaptım şimdi pompayla bütün süt boşaldı sanki göğüslerimden oğlum aç kalıcak sanki acaba hemen doluomu göğüsler ikş göğüsü birden sağdım birde salak gibi , bilginiz var mı bu konuda?

bu arada hepimiz aynı durtumdayız benim oğlumda altını açınca hiç zaman kaybetmiyo kendini ve beni bi güzel kirletiyo sonradan da bi mutlu mutlu bakıyoki içim gidiyo resmen hep yapsında mutlu olsun napiyim :))

Back
X