çorap aldım da sayısını çoğaltmayım o zaman
geceliklerimiz aynıydı sanırım
o zaman bende giyemem ne diye acele edip kışın aldıysam
işe yaramayacak
herkese merhaba,
canım benimki de aynı. hemen uyuyor. ben de sık emziriyorum. bazen uyandırmak için çırpınıyorum. altını açıyoyorum. ozaman uyanıyor. gene veriyuorum memeyi bi 10 dk dahaemiyor dalıyor. ama dışkılaması iyi demekki yeterli emiyor. cumadan pazartesiye de 100 gr aldı. şimdi kaç kilo bilmiyorum. 28 inde tartılacak. merak ediyorum kaç kilo olduk. evdeki tartıda denesem ama hastanede çıplak tarttılar doğru olur mu bilmiyorum. bi de bebek terazisi mi alsak ne?
bu arada korse kullananınız var mı? nasıl bişey aldınız. bi fikir verin bana ne olur. internetten şipariş vermek istiyorum.
kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm
kızlar ya benim oğlum en fazla 10-15 dk emiyo uyuya kalıyo napıcam bilmiyorum acaba yetiyomudur sütüm? bir de bu sıralar sütüm azaldı sanki eskisi gibi şişmiyo göğüslerim napabilirim((
kızlar doğumdan sonra gerçekten üşünüyor mu(sezeryan ya da normal doğum )
çorap falan giydiniz mi??
bide ben uzun kollu gecelik almıştım
sanırım onu giyemem havalar çok sıcak gidiyor.
kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm
herkese merhaba,
canım benimki de aynı. hemen uyuyor. ben de sık emziriyorum. bazen uyandırmak için çırpınıyorum. altını açıyoyorum. ozaman uyanıyor. gene veriyuorum memeyi bi 10 dk dahaemiyor dalıyor. ama dışkılaması iyi demekki yeterli emiyor. cumadan pazartesiye de 100 gr aldı. şimdi kaç kilo bilmiyorum. 28 inde tartılacak. merak ediyorum kaç kilo olduk. evdeki tartıda denesem ama hastanede çıplak tarttılar doğru olur mu bilmiyorum. bi de bebek terazisi mi alsak ne?
bu arada korse kullananınız var mı? nasıl bişey aldınız. bi fikir verin bana ne olur. internetten şipariş vermek istiyorum.
kızlar biogaia damla gerçekten mucizevi bebeğim dün gündüz sancıdan hiç uyuyamamıştı bugün iyi çok şükür kesinlikle tavsiye ederim şiddetle. sabah verdim pırt pırt çıkatıyo gazını arada tutuyo yine sancısı ama daha ilk verişim umarım daha iyi olacak.
kızlar biogaia damla gerçekten mucizevi bebeğim dün gündüz sancıdan hiç uyuyamamıştı bugün iyi çok şükür kesinlikle tavsiye ederim şiddetle. sabah verdim pırt pırt çıkatıyo gazını arada tutuyo yine sancısı ama daha ilk verişim umarım daha iyi olacak.
kızlar şu yandaki reklamda çıkan anadizini kullanan varmı ? hani şu hem yana hem yukarı aşağı sallananlardan,o tür bişey almam lazım çünkü kızımı ayağımda sallamaya başladım bile
kızlar ya benim oğlum en fazla 10-15 dk emiyo uyuya kalıyo napıcam bilmiyorum acaba yetiyomudur sütüm? bir de bu sıralar sütüm azaldı sanki eskisi gibi şişmiyo göğüslerim napabilirim((
canım ben kullanıyorum anadizini memnunum akşamları onunla yanımda yatırıyorum yatagımın yanına koyup gündüzleride çogunlukla onda uyuyo salonda nereye gıdersem geliyo benimle sallamasıda rahat cibinlik sayesinde sineklerdende koruyoruz tek problemi bebek yattıkça ağırlıktan içe doğru çok gömülüyo du benim eşimde altına çay tepsisini soktuböylece bu problemide çözdük şimdi gömülmüyo
çay tepsisi koydunuz demek
peki nerden hangi siteden aldınız acaba,hiç netten alışveriş yapmadığım için tecrübesizim:26:
Canım tartı işini aynı yerde mi yaptırıyorsun.Bazen farklı yerlerde farklı sonuçlar çıkabiliyo. Alt bezinin doluluğu-boşluğu fark ettirebiliyo. Ne güzel sanırım göğüslerin düzeldi. 10 günde doğum kilosuna ulaşmasını normal kabul ediyor doktorlar . Zaten çogu doktor kilo artışından ziyada günde en az 3-4 bez değiştirmiş olması ile ilgileniyor.
herkese merhaba,
canım benimkide doğduğundan beri aynı en fazla 20 dk emiyo ama kilo alımı güzel sadece emziriyorum doktor başka bişeye gerek yok dedi... bazen 5 dk emip uyuduğu bile oluyo ama 5 dk 5 dk dır deyip veriyorum ne zaman isterse
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
fıkrı olaan varsa yardım etsın
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
slm kızlar bebeğimi yatırdım sarılıktan bugün hastaneye dr 1 gün yatması yeterli dedi inş yarın çıkar kızlar bide benim kızım her bezine kaka yapıyo bu iyi bişey dimi oğlum o kadar yapmıyodu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?