- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım.aynı dr bakıyo.ama çıplak koyuyo zaten bez falan olmuyo yanı.bugun 2 saatlık bekleme sonucunda verebıldık ıdrarını.sonuç yarın.iltihaptan şüphelendı dr.valla ıltıhap lacağına benım sutum yaramıyo olsun dıyorum daha ıyı.yoksa antıbıyotık verılıyomuş.14 gunluk daha.çok canım sıkkın valla.
slm kızlar bebeğimi yatırdım sarılıktan bugün hastaneye dr 1 gün yatması yeterli dedi inş yarın çıkar kızlar bide benim kızım her bezine kaka yapıyo bu iyi bişey dimi oğlum o kadar yapmıyodu da
arkadaşlar 21 gün oldu doğum yapalı normal doğum korse kullansam dikişlere zararı olurmu geçmi kaldım sizce korse kullanmak için
Selam doğuran analarrr
insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bazı bebekler cok sallanmak istiyomus, bu alıstırmakla mı alakalı ?
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??
offffff cok kafama takılıyo :26:
merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)
neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük
Selam doğuran analarrr
insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??
kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı
fıkrı olaan varsa yardım etsın
Selam doğuran analarrr
Selam doğuran analarrr
merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)
neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük
buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:
buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:
ilkcim eczaneye gittim senin yazdığın gaz ilacı yoktu ZİNCO vardı. bu arada kullananlar varmı arkadaşlar..
ayrıca ben doğumdan beri rezene çayı içiodum humana nın. 3 gündür içmiorum ve bebeğim 2 gündür uyumuyor. belkide çay gazı için iyi geliodu ben içmemeye başladım bebeğimde uyuyamamaya başladı![]()
çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...
sizinkiler ne zaman düştü
bu arada bizim beşikte sallanmıyor...