• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Haziran Anneleri Doğurdu

arkadaşlar 21 gün oldu doğum yapalı normal doğum korse kullansam dikişlere zararı olurmu geçmi kaldım sizce korse kullanmak için

yok canım.aynı dr bakıyo.ama çıplak koyuyo zaten bez falan olmuyo yanı.bugun 2 saatlık bekleme sonucunda verebıldık ıdrarını.sonuç yarın.iltihaptan şüphelendı dr.valla ıltıhap lacağına benım sutum yaramıyo olsun dıyorum daha ıyı.yoksa antıbıyotık verılıyomuş.14 gunluk daha.çok canım sıkkın valla.

Canım inş değildir. İyi haberlerini bekliyoruz. Erkek olsa bi naylon geçirip hemen verilebiliyo ama kız çocuk da biraz daha zor tabi idrar almak. İki saat yine iyi.

slm kızlar bebeğimi yatırdım sarılıktan bugün hastaneye dr 1 gün yatması yeterli dedi inş yarın çıkar kızlar bide benim kızım her bezine kaka yapıyo bu iyi bişey dimi oğlum o kadar yapmıyodu da

Bende günde 7-8 beze kadar normal biliyorum canım. Çok geçmiş olsun bu arada. İnş yarın kavuşursun bebişine.

bende bu kaka olayı yuzunden panık olmnustum hemen drumuzu aradık gunde 10 beze kadar kaka yapması normal dedı bızımkıde 24 saatte 7 yada 8 buluyor

selmacım günde en az 7-8 kez çiş, en az 5 kere kaka yapması gerek zaten, zamanla azalacak şu anki bol çiş ve kakası iyi beslendiğinin göstergesi, emziremesen de çocuk iyi beslenmiş için rahat olsun, pompada da medela dan herkes çok memnun, elektriklisinden..bana da bir arkadaşım verdi medelayı temizledim kaynattım parçalarını, gerekirse kullanıcam hastaneye de yanımda götürücem hatta... emse bile evden bazen dışarı çıktığımda süt sağıp bırakabilirim herkes için gerekli bişey bence..

Selam doğuran analarrr :9:
insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bazı bebekler cok sallanmak istiyomus, bu alıstırmakla mı alakalı ?
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??
offffff cok kafama takılıyo :26:

arkadaşlar 21 gün oldu doğum yapalı normal doğum korse kullansam dikişlere zararı olurmu geçmi kaldım sizce korse kullanmak için

kullanabilirsin canım dikişlerine zarar vermez :34:

insallah bizde en kısa zamanda katılıcaz aranıza sona kalmıs bi kaç kişi olaraktannn..
ya size bişey sorucam. benim aldığım karyolar sallanmıyo, acıkcası ben sallanmaya alısmasın diye de tercih etmedim. ama sanırım bu birazda bebeğe bağlı :44:
bebişlerinizi nasıl uyutuyosunuz, illaki sallamak mı gerekiyo ? acaba bi sallama aparatı alsam mı ??

bizimde karyola sallanmıyor,ben ayağımda sallıyorum arada:27: alışmasını bende istemezdim keşke koyduğum gibi uyusaydı,ama karnı tok altı kuru olduğu zamanlardada bazen mızıkladığı için mecburen başladım.bazende kucağımda pışpışlayarak uyutuyorum.bide tabi gaz olayı var,gazlı bebeklerde sallanmaktan hoşlanır,sakinleşir.ben şu hem yanlara hem yukarı aşağı sallanan anadizlerinden alıcam,yanda reklamları varya:9:

merhabqa kızlar bu topiği ben bilmiodum ya hala diğerine bakıorum:)

neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük

neyse benim kız kucağımdan inmiyor uyumuyorr.. gaz problemide yok çok şükür vırd vırd hep çıkartıyor ama memeden inmiyor, kucağımda dalıyor bırakınca 10 dk sonra zırt ayakta nağıcam ben yaa... ağlasa bir derdi var dicem karnı aç gazı var ağrısı var ağlamıodaaa. aynı derde sahip arkadaşımız var mı. kızım 21 günlük

canım bizde gaz 3 haftalıkken başladı eğer kucağında uykuya dalıp yatağa koyduğunda sıçrar gibi gözlerini açıyorsa gazdır büyük ihtimal, çok zorlamıyodur şuan ama gazını çıkarmadan yatırma yatağa.

canım ilk zamanlar bebişler memede uyuyo zaten gerek yok aparata baktın uyumuyo sallanmak istiyor o zaman alırsın.

kızlar benım kız hala benı emmıyor cıldırmak uzereyım bana pompa onere bılırmısınız ınternetten bu aksam alcaz yoksa kıızm ıyce mamaya dayandı benımde sutum azaldı

fıkrı olaan varsa yardım etsın

philips avent aldım ben elektrikli, Gebe , Gebelik , Hamile , Hamilelik da 200 tl idi, elle sağma da aldım ama onunla baş edemeyip buna geçtim, memnunum

benim bebeğimde de uyku sorunları başladı, uykuya geçemiyor ağlıyor ama sorduğum kişiler daha çok küçük sallama dediler, emzir kucağında sakinleşip uyur dediler, az önce başardım ama bakalım sonra ne olacak, ne güzel uyuyordu oysa ki, şimdi düzeni bozuldu, 40' ından sonra düzelir inşallah :(

canım hergün farklı farklı huy ediniyor benim oğluşum
bu böyle 40 çıkana kadar sürermiş
ben ayağımda sallamaya başladım gazı olduğu için anca bu şekilde rahatlıyor
yada kucağımda pışpışlıyorum
beşiğini kesinlikle istemiyor
havalar çok sıcak ondan die düşünüyorum
ayağımda yada kucağımda uyuyunca koltuğa koyuyorum
daha uzun süre uyuyor
birde ellerini çarşafla sarıyorum
hemen dalıyo yoksa yüzünü parçalıcak hiç durmuyor öyle olunca uyuyamıyorda

tatlım bizde aynı durumdayız bugün 18 günlüğüz sürekli emmek istio yapışık ikiz gb olduk doyduğunuda anlamıyor
memeyi resmen emzik niyetine kullanıyor
gece uykusuzluktan baş ağrısından mahvoldum oda sürekli memeye sarıyo gögüs pedini burnunun dipine koydum:1: hemen uyudu

buarada kızlar izmir yanıyor evin içi 30 derece oldu
oğluşumun suratı inanılmaz pişik oldu kıpkırmızı her yeri sivilce sivilce
ben yan odada klima çalıştırıyorum
anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile
üzerinede çıtçıtlı badi patikli don giydiriyorum
incecik çarşafla ayaklarını örtüyorum
nasul giydirsem şaşırdım :26:

anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile

bizde aynı durumdayız bende kısa kollu zıbınla yatırıyorum ayagınada çorap örtmüyorum bile hhiç alev alıyo cocugum

anca böyle rahatlıyor
sıcaktan uyuyamıyor bile

canım bizde aynı durumdayız ben yatırırken üstünü örtmüyorum odasının kapısını hafif aralık bırakıp klima çalıştırıyorum buna rağmen dediğin gibi isilik içinde suratı boynu kulak arkası zıbın ve çorap giydiriorum sadece, pazartesi doktor kontrolümüz var ama bugün sağlık ocağı yakınımda bir götürürüm belki baksınlar. kendi doktorumuzu aradım tuzlu suyla sil dedi deniz suyu burun spreyleri varya onunla birde stalex diye bir krem sür dedi ama ben ilaç kullanmaktan yana değilim ve doktorumu değiştiricem, cerser arkadaşımıza doktoru hergün yıkayın ama şampuan kullanmayın haftanın 2 günü şampuanla yıkayın demiş bende doğduğundan beri ykıyorum ama çocuğum daralıyo demekki:50::50:

cok sagolun kızlar.. o zaman bende duruma göre bakarım.. alıstırmak istemiyorum cünkü ama 1-2 arkadasım korkuttu beni. onu bebek belirliyo felann huysuz olursa mecbur sallarsın die :50:
öyle olursa bende sonradan bi anadizi alırım napim. hepinizi öptükkk oğlumlaa :54:

ilkcim eczaneye gittim senin yazdığın gaz ilacı yoktu ZİNCO vardı. bu arada kullananlar varmı arkadaşlar..

ayrıca ben doğumdan beri rezene çayı içiodum humana nın. 3 gündür içmiorum ve bebeğim 2 gündür uyumuyor. belkide çay gazı için iyi geliodu ben içmemeye başladım bebeğimde uyuyamamaya başladı:(

çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...

sizinkiler ne zaman düştü

bu arada bizim beşikte sallanmıyor...

ilkcim eczaneye gittim senin yazdığın gaz ilacı yoktu ZİNCO vardı. bu arada kullananlar varmı arkadaşlar..

ayrıca ben doğumdan beri rezene çayı içiodum humana nın. 3 gündür içmiorum ve bebeğim 2 gündür uyumuyor. belkide çay gazı için iyi geliodu ben içmemeye başladım bebeğimde uyuyamamaya başladı:(

canım zincoyu ben bı arkadasımdan duydum cok memnun kalmıs kızı sımdı 9 aylık oldu o kullanmıs 2 haftalık olduktan ıtıbaren bana tavsıye ettı ama ben bazı sıtelere baktım bazı anneler tadının kotu oldugunu bebegın mıdesını bulandırıp kusturdugunu bazılarıda hıc bı etkısının olmadıgını yazmıs benım arkadasın kızınada cok ıyı gelmıs tahmınım her bebekte farklı etkı gosterıyo ????:26::26::26:

çiçeği burnunda annecikler nasılsınız
oğlumun göbeği düşmedi henüz.12 haziran da doğdu...

sizinkiler ne zaman düştü

bu arada bizim beşikte sallanmıyor...

selam tatlım
bizim göbüşümüz 8. günümüzde düştü..
beşikte falan değil de biz Eki Görüntüle 449003 yan yatış yastığımızdan son derece memnunuz
sadece bunda yatıyor şu anda
çok huzurlu paşacımmm

Back
X