kızlar lohusa sendromunda durumlar nasıl, ben çok inip çıkan bir ruh hali içindeyim, bazen sanki hiç baş edemeyeceğim gibi geliyor, özgür günlerimi özlüyorum ama bebeğimi de çok seviyorum, sanki hayatım bitmiş gibi yoğun hüzün anları yaşıyorum, günler biran önce geçsin istiyorum
kızlar ya benim oğlum en fazla 10-15 dk emiyo uyuya kalıyo napıcam bilmiyorum acaba yetiyomudur sütüm? bir de bu sıralar sütüm azaldı sanki eskisi gibi şişmiyo göğüslerim napabilirim((
kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm
slm canlarım bu annelık kutsal oldugu kadar zormusta bugun 12 gunluk olduk ve kızım hala benı emmıyor o aglıyor ben aglıyorum kandırmak ıcın denemedıgımız yontem kalmadı pompoyla sagmaktan goguslerım resmen sımsıyah oldu heryerıne kan oturdu acımdan sınırlerım gerılmıs boynum tuutldu gece 3te acıle gıttık ıgne yaptılar
sanırım kendımı cok kastım hala boynum tutuk hareket ettıremıyorum mecbur yıne mamaya donduk resmen emzırenlerı kıskanıyorum akıl verın bana napcam ben yaaa
evet bende annelıgı becerımıcem gıbı gelıyor aglayınca becerıpte susturamıcam sanıyorum emmedıgı ıcınde aglayınca kandırcak bısı bulamıyorum
sezeryan dıkıslerıme gelınce rahat oturup kalkıyorum ama 5 dak fazla ayakta dolanamıyorum soldakı dıkıslerım acayıp agrıyor dus yapana kadar cektıgım acı benı mahfedıyor
esımede dıyorum bı dogum yaptım yarım ınsan oldum dıyorum gercekten kendımı yarım ınsan hıssedıyorum
selam kızlar.dunden berı keyfım yok gene.zaten hiç yok da.dun kg kontrolumuz vardı.gecen hafta 2 gunde 300 gr almıştı şimdi 1 hafta da sadece 90 gr almış.dr ıdrar yollarında enfeksıyon olabiir dedı tahlıl ıstedı.3 kere denedık polklınıkte ama alamadık ıdrarı.2 sınde kaka da yaptı gıttı çiş.bugun gene gıdıcez.
eşim de vıdı vıdı rda tepemde.yok işten gelmişte nıye ben gunduz gıtmemişim araba kullanabilmişim artık vs.daha bugun 15.gunum.eşim bıle lohualığımı bıtırdıkten sonra kafasında bana kım ne fayda sağlayacak.ılk gunden berı ayakta dolanıyorum ya herkes ıyı belledı benı.
o kadar da emıyor sutum de yağlı bol ama nıye kg almadı kı bu çocuk.her emzırmeden sonra 30 cc mama ver dedı dr.
Merhaba arkadaslar. Ben dedogumumdan biraz bahsedeyim. 31 Mayıs epidural sezeryan mecburen.suyum gelmişti bebek de kanalda degildi. Sonraki 3 gün biraz zorlandım yatıp kalkmalarda. İlk günlerde sadece sarı süt geldi çok az. Ama biz ilk geceden itibaren azar azar mama vermeye başladık maalesef çünkü bebişim 4270 gr doğdu doktor iri bebeklerde biraz mama vermek zorundayız dedi. 15 gün kadar günde 100 cc kadarverdik. Sütüm oluyodu ama yetmiyordu. Neyse artık mamayı bıraktık sütüm bayağı arttı çok şükür. Arkadaslar bu sıcak havalarda bebeğinizi nasil giydiriyorsunuz odayı nasil ayarlıyorsunuz. Biz klimalı odada 29-30 derece oluyo klima. Duruyoruz cogu zaman bazen diğer odaya geçiyoruz orada vantilatör var. Anliyacaginiz ne yapacağımızı bilemedik bı çit çit bı de alt üst giydiriyorum. Eldiven şapka yok. Tontişim yanıyor mü üsşüyor mü bilmiyorum ya
kızlar normal doğum yapıpta pöçüğü ağrıyan varmı. oturamıyorum bebeğimi emzirmek işkenceye döndü resmen fena haldeyim çaresini bilen varsa acil yardım istiyorummmmmm
kızlar doğumdan sonra gerçekten üşünüyor mu(sezeryan ya da normal doğum )
çorap falan giydiniz mi??
bide ben uzun kollu gecelik almıştım
sanırım onu giyemem havalar çok sıcak gidiyor.
canım ben hiç üşümedim. hastanede kaldığım süre boyunca şıpır şıpır terliyodum. sürekli gecelik değiştirdim. uzun kollu ben de götürmüştüm ama hiç giymedim. sabahlığımı da çorabı da hiç giymedim. ama bi ara ebe geldi. nerde seninin çorabın diye kızdı. sen farketmezsin ama üşütürsün dedi. gaz yaparsa dikişlerin ağrır dedi. o yüzden al yanına bence çorap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?