• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlaaarrr yaaa sizin yine az cok birseyleriniz varmis

benim sadece bir rende
bir tava firinlama yapilabiliyor
12 kisilik fincan seti
mandal
günlük catal bicak

komedi gibi

aaa unutuyordum ic camarisi ve geceliklerimin sayisini hatirlamiourm:92:

çok haklısın tatlım o zaman bundan sonra 2012 nın ılk gunune kadar gerı sayıma beraber devam edelimmm :1::1::1::1::1:

canım ya ben bu evlilik takvımını bır turlu beceremedım dogum kılo kontrol kısmına yapıstır yazıyor ama cızelge var oyle bır yer yok oraya yapıstırıyorum ben de ama olmuyor yaa :((

okis tatlim beraber sayiyoruz o zaman haziran bittikkden sonra 184 geri sayima basliyorum canim ya nerde var o takvim ben hic gormedim link atarmisin?

selam arkadaşlar bizde bu eylül ekim gibi yaparız diyorduk ama işlerimizin yoğunluğundan birde beklediğimiz birkaç birşeyden dolayı muhtemelen seneye yaza kaldı bizimde 4senedir beraberiz 5 ay oldu nişanlanalı bu kadar bekledik herşeyin istediğimiz gib olması için biraz daha bekleriz dedik bakalım
zaten kışın ikimizinde koşuşturmacası çok fazla oluyor, o yüzden bir an önce zamanın geçeceğine inanıyorum:23:

kizlaaarrr yaaa sizin yine az cok birseyleriniz varmis

benim sadece bir rende
bir tava firinlama yapilabiliyor
12 kisilik fincan seti
mandal
günlük catal bicak

komedi gibi

aaa unutuyordum ic camarisi ve geceliklerimin sayisini hatirlamiourm:92:

canim yaaa yinede baslangicini yapmisinnn gerisiiii gelirr :))))

selam arkadaşlar bizde bu eylül ekim gibi yaparız diyorduk ama işlerimizin yoğunluğundan birde beklediğimiz birkaç birşeyden dolayı muhtemelen seneye yaza kaldı bizimde 4senedir beraberiz 5 ay oldu nişanlanalı bu kadar bekledik herşeyin istediğimiz gib olması için biraz daha bekleriz dedik bakalım
zaten kışın ikimizinde koşuşturmacası çok fazla oluyor, o yüzden bir an önce zamanın geçeceğine inanıyorum:23:

selam tatlimm aman bosver 1 sene daha bekleyinnn hem bak yilin yarisi bittii bilee zaman cabuk geciyoo hemmm gec olsunn temiz vee guzel olsun hakkinda hayirlisi olsunnj

selam tatlimm aman bosver 1 sene daha bekleyinnn hem bak yilin yarisi bittii bilee zaman cabuk geciyoo hemmm gec olsunn temiz vee guzel olsun hakkinda hayirlisi olsunnj

hakikaten öyle alelaceleye getirilip içimizze sinmeyecek bir düğün olacağına biraz daha bekleyince çok güzel düğün olacağına inanıyorum birde kışın yapsakta ikimiz içinde izin olayı zor olacak o yüzden yazın yapmak en güzeli diye düşünüyorum bende beklemekten yanayım yani
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş.rüyalarımızdaki gibi düğünler olsun inş.
geri sayıma başlayalım hepberaber kızlar

aramıza hosgeldın canım.. valla bızde bu yaz dusunuyorduk ama bızım ıssızlık sebebıyle nasıp olmadı seneye artık nasıpse :))) 1 sene dedıgın nedır kı bız de sızın gıbı 7 senedır beraberız ve 3 senedır de nısanlıyız ama gec olsun da guc olmasın yeter kı dıyoruzz :34:

aramıza hosgeldın canım.. valla bızde bu yaz dusunuyorduk ama bızım ıssızlık sebebıyle nasıp olmadı seneye artık nasıpse :))) 1 sene dedıgın nedır kı bız de sızın gıbı 7 senedır beraberız ve 3 senedır de nısanlıyız ama gec olsun da guc olmasın yeter kı dıyoruzz :34:

benim arkadaşlarımda sizin gibiydi geçen nisana kadar çok belirsizdi herşey 7 senedir beraberlerdi ama hiç umutlarını kırmadılar, hayat sonunda yüzlerine güldü mayısta nişanlandılar, eylüldede evlenejekler inş. yeterki sevgimizden vazgeçmeyelim,birbirimize zor günlerimzde destek olalım herşey olacağına varır elbet:61:

benim arkadaşlarımda sizin gibiydi geçen nisana kadar çok belirsizdi herşey 7 senedir beraberlerdi ama hiç umutlarını kırmadılar, hayat sonunda yüzlerine güldü mayısta nişanlandılar, eylüldede evlenejekler inş. yeterki sevgimizden vazgeçmeyelim,birbirimize zor günlerimzde destek olalım herşey olacağına varır elbet:61:

en onemlısı basta saygının daha sonra sevgının eksılmemesı canım benım :) Biz hiç caymadık ve caymayacağız da gerekırse bı 10 sene daha beklerım yeter kı o olsun :97:

merhaba kızlar bizde mayısta evlenicez inşallah. geçen sene haziranda sözlendim.(sözlüyken 6 ay asker bekledim.) bu sene 4 haziranda nişanım oldu seneye mayıs dioruz inşallah hayırlı zamanda olur ama heyecan şimdiden var:))))

Back
X