- 18 Şubat 2011
- 1.264
- 723
- 323
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #10.341
son 9 gunn:))))))))))) ceyizimm gitti evimi duzenledimm... kina elbisemi aldimm.. yarin gelinligimi teslim alicam.... bu arada topige ne gelen var ne gidenn... 1 yil kutlamasi yapicaktim topigimizee hic kimsecikler yok artik
canım benimmm heyecan dorukta olmalıdaha dün gibi sayıyorduk 6 ay var 4 ay var 1 ay kaldı derken arkadaşımın 9 günü kaldı umarım her şey gönlüne göre olur canım benimde bu günüde saymazsak 29 günüm kaldı topik eskisi gibi coşkulu değil herkescikler düğün telaşında herhalde uğramıyor kimsecikler benimde çeyizim gitti evimi yerleştirdik, herşeyimiz tamam ama başka bir şehire gidiyor olmak korkutuyor beni inşallah kolayca alışırım :26: mutluluklar diliyorum canım
canım gelinliğin harika, çok beğendim, çok şık vede asil duruyor, mutluluklar dilerim
son 9 gunn:))))))))))) ceyizimm gitti evimi duzenledimm... kina elbisemi aldimm.. yarin gelinligimi teslim alicam.... bu arada topige ne gelen var ne gidenn... 1 yil kutlamasi yapicaktim topigimizee hic kimsecikler yok artik
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmm evli ve mutluyumm :))))))))))))))))))))))))))))))))))000
EBrummmm Baharcimmmm ve diger Tüm 2012 Gelin arkadaslari.....
en basindan beri sizinleyim ama sonradan kayboldum is stresi yogunluk kardesin dügünü biraz depresyonvari haller beni kk dan uzaklastirdi
cok cok geldiniz aklima ve gariptir mesela ebrunun dügün tarihi bile aklimdaydi
islerimiz istedigimiz gibi ilerlemedi....benim dügün bir yil ertelendi kizlar ben bir 2012 Gelini degilim yani
Hepinize Mutluluklar DILIYORUM CANLAR
ee ebruu ayrıntılar lutfen düğün resimlerinden istiyoruz nasıl oldunn merak ettim ya darısı bızım başımıza insallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?