2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Anladim canim.
En iyisi öyle yapmaniz olur tabii o zaman.
Iki dügün mü olacak o zaman?

Kir dügünü de bi baska güzel olur :)
Benim kina gecem kirda olacak.
Kina gecemde kabarik kuyruklu bi elbise giycem.
Nisanimda giyemedim hevesini cikaricam :)

son 28 gün kızlarrr

arkadaşlar ben mutlu olduğum kadar hüzünlüyümde...canım çık sıkılıyo hiç bir şey yapasım yok acaba bi benmi böyleyim

son 28 gün kızlarrr

arkadaşlar ben mutlu olduğum kadar hüzünlüyümde...canım çık sıkılıyo hiç bir şey yapasım yok acaba bi benmi böyleyim

Hayirli ugurlu olsun Rabbim bir yastikta kocatsin insaAllah.
Cicim ayindasiniz suan heralde :)
Alisabildin mi yeni yuvana?
Ailenden ayrilmak cok zor oldumu ayriliga alistin mi peki

çok teşekkür ederimmm darısı tüm gelinlerin başına.
evet tam cicim aylarındayız şimdilik herşey tahmin ettiğimden daha iyi gidiyor inş böle devam eder
eve alıştım ama temizlik ütü fln biraz sıkıcı tek keyifli tarafı mutfak bana göre :)))
annemlerle aynı şehirdeyiz ama yinede özlüyor insan 3 gün görmesem 4. gün bi bahane yaratıp uğruyorum yanlarına haftasonları zaten direk gidiyoruz biraarada geçirioruz. :))

ne güzel benim de kınam açık havada :)
birde tek düğün olacak sadece izmirde
ankarada kına gecem olcak düğüne gelemeyenler oraya gelir
zaten düğün çok kalabalık olck nişanlımın ailesi eşi dostu çok kalabalıklar
kına elbisem balık modeli alt tarafı kabarık benimkininde
aynen nişanda içimde kaldı kınada istediğimi aldım :)))
allah hepimize mutlu mesut güzel düğünler kınalar nasip etsin

aynen ebrum ya çok mutluyum aslında ama pek belli de edemez oldum donuk halim var şu sıralar karmançorman.. inş inş güzel olur ki akaydan çıkma çirkin gelin görmedim diyebilirim ev tadilatına başladık perde ölçülerimiz alındı boyamzın rengine karar verdik.. avize seçicez şimcik

bu arada bugün yasmin hapınada başladım sadece 2 ay kullanıcam sonra bırakıcam.. gelinlik ayakkabımıda aldım pudra pembesi. canlı çiçek tutucam renkli pudra pembesi ve nar çiçeği düşünüorum

bu arada bugün yasmin hapınada başladım sadece 2 ay kullanıcam sonra bırakıcam.. gelinlik ayakkabımıda aldım pudra pembesi. canlı çiçek tutucam renkli pudra pembesi ve nar çiçeği düşünüorum

ya ben hapa baslamadimm siskinlik olurda gelinlik dar gelir diye :) haziranda baslicam dugunde sonra 1 ay dikkat edicemmm .. benimde ayakkabim pudra pembesi cok seker :) ama yanima convers alicam kesinlikleee tum gun onunla duramam ben :) pofff hadii gecsin zamann artik bizde evlenelim :)

dün avizelerimizide aldık bugün duvar kağıtlarımızı seçtik seçimler bitti şimdi sıra herşeyin montaj gününü beklemekte 15 haziran tamamen herşeyimiz yerleşmiş ve bitmiş olacak

son 9 gunn :))))))))))) ceyizimm gitti evimi duzenledimm... kina elbisemi aldimm.. yarin gelinligimi teslim alicam.... bu arada topige ne gelen var ne gidenn... 1 yil kutlamasi yapicaktim topigimizee hic kimsecikler yok artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…