- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.921
Aslinda pek sayilmaz.
Evimi kayinvalidem sececek mesela ben orda olmadigim icin :)
Allah kavustursun diyecem ama zaten az biseyiniz kalmis 4 haftaydi dimi.
Napti ki gelinlik alis verisinde?
Istedigin gelinligi alamadin mi yoksa
ebrumm, bahar, patriyn sizde tez zamanda kavusun insaAllah :)
Hayirdir ne oldu ki? :S
bana kilic kullanmasini ogretcekmisss:) kendimi savunmam icin eve hirsiz girerse :))))))))))))))))))))))))))))
biz alıştık zaten uzaklığa sonunda kavuşuyoruz
ayy benim kaynanam deli bence tedavi olması gerekiyor ciddi ciddi psikologluk durumda
malesef tatlım aldırmadı beğendiğim gelinliği terbiyesizce sözler diyince bi şey diyemedik utandık yaptıklarından o kadar deliki çok mormal şeyler yapmış gibi bi kaç ggün sonra gayet normal arıyo bak yine sinir oldum yolasım var kadını görmeye tahammülüm yok
bana kilic kullanmasini ogretcekmisss:) kendimi savunmam icin eve hirsiz girerse :))))))))))))))))))))))))))))
haha iyiymiş :)
Inanmiyorum
Naptin peki? Onun istedigi gelinligi mi aldin?
Ama cok yanlis yapti kaynanan ya.
Hehehe cok güzel :))
kafayi yedi valla iyicee:) delimi nee yok bi ara tutturdu ruhsatli silah alicam sana onu kullanmasini ogrenceksin hee oldu dedim bi o eksiktii asla evde ole bisey olmucak dedim :) o zaman elektrik tabancasi biber gazi ve kilic olsun dedi hey allahimmmmmmmmmmmmmmmmmm sabir sabir
hadi yapalımm :)hadi kizlar bugunnnn bu gec bu sayfayiii 1000 yapalm :) 1000 sayfayida kutluyalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aa kızlar bırakın kaynanaları hadii :) neşelenelimm :))melesef öyle oldu tatlım alamama gibi bi durum söz konusu değildi yani hala kendime kızıyorum nasıl öyle cevap veremedim diyorum yaa anlık bi basiret bağlanması yaşadım gaflet anına denk geldim
yanlışın en büyüğünü yaptı nem bana hem oğluna nişanlım için çok üzülüyorum öyle bi ailesi olduğu için
neyse keyifleniyoruz keyifli şeyler konuşalım şekerler
ebrucum enişte yakında seni tekvando kursuna da yazdırabilir benden söylemesi :))
Evet moral bozmayalim :)
Herseyin hayirlisi.
InsaAllah bir gün oglusun olurda sünnet dügününde istedigin en güzel en sIk elbiseyi alir giyersin. :)
inş canım eeeeeeeeeeeee hazırlıklar nasıl gidiyo :) bu arada gelinlik bindallı ve ayakkabı resimlerim var sitede ama başka bi konuda bakmak isteyenlere link atabilirm
ayyyyyyyyyyyyyyy fatmanin gelinligi harikaaaa cok guzel olmus aci basiii cok dogal bende bole olcam :)
ayyyyyyyyyyyyyyy fatmanin gelinligi harikaaaa cok guzel olmus aci basiii cok dogal bende bole olcam :)
Seker link atarsan bakmak isterim ben :)
Benim hazirliklarim bitti sayilir. Ama en önemli eksigimiz ev suan :)
Birde detaylar kaldi dügünle ilgili.
Ama ben cok sIkInti yapiyorum kendime o ayri bir konu.
Sizde nasil gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?