- Konu Sahibi rashabahar
- #9.961
kizlar sizler balayinizi ayarladinizmi yada nereye gitmek istiyorsnuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim kızlarrr.. evet canm uçlarında güpürler var. üst kısımda da güpür ve taşlar var ama belli olmamışlar onlarr. prenses etkeler çok hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramadm nedense ben onları :S
şimdii sıra gelinliğime kol/askı modeli belirleme de ama kafam çok karışık karar veremedim
haklısın canım ama bizde haklıyız biz neden göremiyoruz
teşekkür ederim kızlarrr.. evet canm uçlarında güpürler var. üst kısımda da güpür ve taşlar var ama belli olmamışlar onlarr. prenses etkeler çok hoşuma gidiyo ama kendime yakıştıramadm nedense ben onları :S
şimdii sıra gelinliğime kol/askı modeli belirleme de ama kafam çok karışık karar veremedim
Hehehe :)))
ebrumm biz basta bi otele karar vermistik sonra karar degistik simdi marlight boutique otele izmire gidiyoruz nasipse.
Kizlar bir albüm yapayim tekrar o zaman sizde görün ama begenmediyseniz diger arkadaslar gibi degilde daha nazik bir dille söylerseniz sevinirim :))
kizz o kadar modelll yollamistim sana karar veremedinmi :))) yaka kol olayina
Hehehe :)))
ebrumm biz basta bi otele karar vermistik sonra karar degistik simdi marlight boutique otele izmire gidiyoruz nasipse.
Kizlar bir albüm yapayim tekrar o zaman sizde görün ama begenmediyseniz diger arkadaslar gibi degilde daha nazik bir dille söylerseniz sevinirim :))
kızlar bu site insana bağımlılık yapıyo yaa :)))))
ben resimlerini görmedim kaldırmışsın. ama şunu söyleyebilirim ki burdaki yoruma göre moral bozarsan büyük yanlışlık olur. bu tür işlerde iki önemli şey vardır,biri zevk diğeri bütçe. ve bu iki şey herkese göre değişir. eğer bunlar herkeste aynı olsaydı o zaman zaten piyasada da sadece bi gelinlik modeli olurdu. binlerce çeşit var herkes kendine uyanı seçsin diye.sen beğeneceksin,başka kimse değil,o gün senin günün.
ve ayrıca kimsenin de zevkine hitap etmeyen şeyi hor görmeye hakkı yok kırıcı yorumlar yapanları kınıyorum ve sana yüzünü bile görmediğin,hiç tanımadığın,zevkini yaşantısını bilmediğin insanların olumsuz yorumlarını assssla takma diyorum
Bu yorumu icin bu arkadasa tekrar tesekkür ederim.
dediğim gibi tatlım sen insanları boşverr sen gelinliğin içinde raahtmısın yüzün gülüyo muu tamamm. işte o senin gelinliğin. bu gün senin günün isteediğini de giyersin. mutlulukla giy tatlım sana çoook yakışmış hepsi bindallında çook hoş :))
kızlar bu site insana bağımlılık yapıyo yaa :)))))
ben beğendim tatlım bindallın çok farklı bence sanada çok yakışmış abiyende çok güzel abartmakta haklısın senin günün
gelinlikğindede bolero gerçekten olmamış tatlım sakın giyme onu zaten sende ölyle düşünüyormuşsun kesinlikle doğru bi karar
mutlulukla giy tatlım gerçekten önemli olan senin beğenmen dediğin gibi o yorumları haketmiyor o kızlar abartmış baya