2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

cadı kaynanalara inaatttttt muylluuuyyuuuuzzzzzz

tabi en şanlı en mutlu gelin kaynanası olmayan gelin ama yapcak bi şey yok başa gelen çekilir
bizde onlarla başetmeyi biliriz onlar cadıysa biz onlardan daha cadılarız hemde tatlı cadılar

ebruuuuu :) fatmagüle takıldın heralde he nası da oyunuyo fatmagül görüyo musun bide boynundaki o kolye nezaman çıkacak merakle bekliyorum yau

Kayinvalideler ne kadar iyi olursa olsunlar,
bir noktada elbet ''kaynana'' olduklarini gösteriyorlar iste :)

O yüzden bizde ne kadar iyi gelinler olursak olalim,
bir noktada ''cadi'' oldugumuzu göstermeliyiz bence :)

Kayinvalideler ne kadar iyi olursa olsunlar,
bir noktada elbet ''kaynana'' olduklarini gösteriyorlar iste :)

O yüzden bizde ne kadar iyi gelinler olursak olalim,
bir noktada ''cadi'' oldugumuzu göstermeliyiz bence :)

evet tatlım kesinlikle katılıyorum ben gelinlik bakmaya gittiğimizde kaynanamı parçalamadan nasıl geldim hala inanamıyorum Allah sabrını veriyor yaa

iyi akşamlar kızlar iş güç koşturmaca derken fırsat kalmıyor hiçbirşeye :)

Benımde eylülde düğünüm ama pek birşey yok ortada bakalım hızlanıyoruz yavaştan

evet tatlım kesinlikle katılıyorum ben gelinlik bakmaya gittiğimizde kaynanamı parçalamadan nasıl geldim hala inanamıyorum Allah sabrını veriyor yaa

Ah ben Allahtan gelinlik bakmaya tek gidebildim nisanlimla, babamin sayesinde :)
Yoksa bende cildirabilirdim kesinlikle.
Kayinannemle hic zevklerimiz uyusmuyor.

Benimde safagim 65 Van'di bugün. Ama bugünde bitti.
Yarin 64 Usaktayiz nasipse

şanslı gelinlerdensin o kadar çabama rağmen yırtamadım çünkü nişanlım işi gereği şehir dışında düğüne 20 gün varken anca gelebilicek o yüzden gittim pişmanım kesinlikle tavsiye etmiyorum şimdi bile hala şiddetle parçalamak yolmak istiyorum

kizlar bi tlf konustumm sayfa ilerlemissinn masallah yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) sizi discoya goturcemm kop kop :)

Aslinda pek sayilmaz.
Evimi kayinvalidem sececek mesela ben orda olmadigim icin :)
Allah kavustursun diyecem ama zaten az biseyiniz kalmis 4 haftaydi dimi.

Napti ki gelinlik alis verisinde?
Istedigin gelinligi alamadin mi yoksa

ebrumm, bahar, patriyn sizde tez zamanda kavusun insaAllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…