- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.881
beeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayyy noldu tatlım neden ağlıyosun ???
çok dertliyim çoookkkkkkkben ağlamayayım da kimler ağlasın... Şuanda herşeyi silesim var
çok dertliyim tatlım çoookkkkkkkben ağlamayayım da kimler ağlasın... Şuanda herşeyi silesim var
ayy canım yaa üzülme o kadar çok geçer herşey hadi keyiflenelim
çok dertliyim tatlım çoookkkkkkkben ağlamayayım da kimler ağlasın... Şuanda herşeyi silesim var
aferim kizlar herkes burdaaa bugun herkes burda olsunn bu gece yanii bu arada fatmagulun gelinligi akaydanmiiss cok guzel bir gelinllik ":)))))))))))))))))
aynen ole cnmm bakalim o suprizlerden ne cikicak cok merak ediyorum zevklerimiz pek fazla uyusmazda :) 3 gun cnm bizde gidicez birde kasim aralik gibi yurt disina cikicaz simdilik balayina dinlenme amacli gidiyoruz 3 gunluk yeter bence
ah bu kayınvalıdeler neden boyle canım yaa.. Her türlü anlayısı gosterırsın ama onlar hep dedıgım dedık olurlar.. Aynı durum davetıyede de basıma geldı.. Cocukca seyler dedı güldü geçti.. Çok karmaşığım şuan canım yaa((
tesekkur ederım canım benim çok tatlısın
aa daha görmedim gelinliği :) önceki de akaydanddı zaten :)aferim kizlar herkes burdaaa bugun herkes burda olsunn bu gece yanii bu arada fatmagulun gelinligi akaydanmiiss cok guzel bir gelinllik ":)))))))))))))))))
baharcım önceki sayfada okudum çok haklısın sinirlenmekte bunca zaman beklemişsin çünkü ama sen kendini üzmemeye çalış tatlım hiç bişey senden kıymetli değil. biliyorum çok zor ama yinede önce kendini düşün ve iyi olmaya çalış olur mu
baharcım önceki sayfada okudum çok haklısın sinirlenmekte bunca zaman beklemişsin çünkü ama sen kendini üzmemeye çalış tatlım hiç bişey senden kıymetli değil. biliyorum çok zor ama yinede önce kendini düşün ve iyi olmaya çalış olur mu
neyse sekherin de dediği gibi neşelenelim bakalım ağlamak üzülmek yok
neyse sekherin de dediği gibi neşelenelim bakalım ağlamak üzülmek yok
topiği ilk defa bukdar kalabalık görüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?