2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Evimize gittikkk,evde perde olmayınca giriş kattakileri rahatsız ediyolarmış ev kiralıkmı diye biz de eski perdelerden taktık geçici olarak

hadi bakalim hayirlisi olur insalllah canim ? ee provalara nasil gidiceksin once ayakkabi alman gerekiyor olculer icin ? gelinligin boyunu ayarlamalari icin ?

İcimi kararttın kız bı gelinlik siparişini vereyim herkes bı ohhhh çeksin ayakkabımı ilk provaya giderken götürsem sanırım zaten büyük bı ihtimal 21 punto olcak canim

kızlar aranıza ben de katıldım. benim düğünüm 7 temmuz da allah izin verirse. hazırlıklara hız verdik zaman daralıyor. herkese kolay gelsin

İcimi kararttın kız bı gelinlik siparişini vereyim herkes bı ohhhh çeksin ayakkabımı ilk provaya giderken götürsem sanırım zaten büyük bı ihtimal 21 punto olcak canim

ilk provada genellikle ayakkabı gerekmiyor, ama iç çamaşırı önemli :) benim de haftaya ikinci provam var ayakkabılarımı o zaman götüreceğim ..

kayınvalıdeye kızgınsın canım anlasılan :26: olsun sen de oyle yaparsın en güzeli sıkma canını

kayınvalıdeye kızgınsın canım anlasılan :26: olsun sen de oyle yaparsın en güzeli sıkma canını

kızgınım, evet. sanki başkasının oğlu evlenecekmiş gibi ilgisiz davranmasından, bir şey almayı bırak lafını dahi etmemesinden dolayı çooook kızgınım. tabi sonuçta büyüğüm yaptığım hoş olmamış olabilir ama herkesin de bir dayanma sınırı var...

aynen canım anlıyorum senı.. neden boyle yaparlar hıc anlamam.. hayırlısı olsun canım...

kızlaaaaar dünkü fırtına bi benii mutlu etti sanırım
kaynanamla matineye gittiydik fırtınadan dolayı bırakmadı eve ve orda kaldım ama gece 12de yolladılar nişanlımı evden görümcemde kaldı sabah kahvaltıya geldi yinede harikaydııı

:)))))))))))))))))) tatlimmm ben o aciyii 2 gun cektimmm ama ara verme yapman lazimmm cok zorlamadan ap yinedee 3 gune gecer :) ben dedim ama sanaaa cok acicak hamlicak diye :)))))))))))))))))))

:)))))))))))))))))) tatlimmm ben o aciyii 2 gun cektimmm ama ara verme yapman lazimmm cok zorlamadan ap yinedee 3 gune gecer :) ben dedim ama sanaaa cok acicak hamlicak diye :)))))))))))))))))))
kızlarrr napıyosunuz böyle şifreli konuşmuşsunuz bizimle de paylaşın yau :) spor mu yapıyosunuz :)

nbr sehkerrrrrrrrrrrrrrrrr adass:)

Çok yorulmusum ayaklarım kendine gelemedi daha
İyiyim iste çeşmeye geldik pazar gunüne kadar dinlencem bol bol alışveriş yapcam o kadar stres oldum ki hakettim bunu kaynanalardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…