• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

evet tatlım tüm gün çekim sabah kuaförde başlıcak her anım çekilcek sonra dış çekim ardından gelin alma salona gidiş nikahımı çekicek dansımıza kadar sürücek 3 albüm yapıcak 2 tane ailelere 1 tanesi bize.. tüm fotoğraflarıda dvd de teslim edicek..

fiyat hakkında bilgi verebilir misin canım? fotoğrafçının adı filan?

evet tatlım tüm gün çekim sabah kuaförde başlıcak her anım çekilcek sonra dış çekim ardından gelin alma salona gidiş nikahımı çekicek dansımıza kadar sürücek 3 albüm yapıcak 2 tane ailelere 1 tanesi bize.. tüm fotoğraflarıda dvd de teslim edicek..

Kuaförden sonra tekrar evemi gelmek gerekiyor? Biz kuaför sonra fotocu ordanda salona geçmeyi düşünüyoruz.

Gelin alma olayını kuaförden önce yapsak olmuyor mu? Yani sabah evden çıkarken ..

Kuaförden sonra tekrar evemi gelmek gerekiyor? Biz kuaför sonra fotocu ordanda salona geçmeyi düşünüyoruz.

Gelin alma olayını kuaförden önce yapsak olmuyor mu? Yani sabah evden çıkarken ..

o biraz tercih meselesi... ben evden çıkarken saçım başım makyajım yapılı olsun istiyorum, ayrıca nişanlım da beni ilk evde görsün gelinliğimle, her şeyim tamken...

ama bizim akrabalardan da senin dediğin programla evlenen çok oldu...

o size kalmış bi tercih tabiki.. biz kuaförden sonra dış çekimi yapıcaz ardından eve dönücem yemek yicem.. sonra davullu zurnalı gelin alma olcak kapıda biraz oynıcaz ardından salona geçilcek konvoy eşliğinde:34:

Hakan Yüksel fotoğrafçımın ismi.. facebookta https://www.facebook.com/#!/hakandugun ve ayrıca kendi internet sitesi var bakabilrsin.. fiyat konusuna gelince biçok kişiyle irtibata geçmiştim 1000 den başlıyor 3000e kadar fiyatlar değişiyor.. herkesin fiyat açısı farklı :26: ben 1.200 e anlaştım.

kızlarrrr

düğün fotoğrafçısı konusunda bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Gönderdiğiniz yerlere mail attım cevap bekliyorum.

Başka tavsiyesi olan varsa nolur yardımcı olun bu kıza :)

Bursada dış mekan fotoğrafçısı bilgisine ihtiyacım var, gelen fiyat tekliflerini sizinle paylaşırım diğerlerinin de

Hakan Yüksel fotoğrafçımın ismi.. facebookta https://www.facebook.com/#!/hakandugun ve ayrıca kendi internet sitesi var bakabilrsin.. fiyat konusuna gelince biçok kişiyle irtibata geçmiştim 1000 den başlıyor 3000e kadar fiyatlar değişiyor.. herkesin fiyat açısı farklı :26: ben 1.200 e anlaştım.

o biraz tercih meselesi... ben evden çıkarken saçım başım makyajım yapılı olsun istiyorum, ayrıca nişanlım da beni ilk evde görsün gelinliğimle, her şeyim tamken...

Ben anlamadım şimdi seni zaten nişanlın herşeyin tam takırken kuaförden çıkarken görmeyecek mi, nişanlın almayacak mı seni kuaförden ? Kafam karıştı valla

saol canım bakıcam birazdan iyiymiş senin anlaştığın fiyat da hiç üzülme zaten hep o civarda fiyatlar burdan okudum bazı arkadaşlar da yazmışlar da

beni kuaförden nişanlım alıcak geldiğinde de canlı çiçeğimi getircek ordan dış çekime :34:

Ben anlamadım şimdi seni zaten nişanlın herşeyin tam takırken kuaförden çıkarken görmeyecek mi, nişanlın almayacak mı seni kuaförden ? Kafam karıştı valla

yok işte o kuaföre hiç gelmeyecek, beni ilk evde gelin almaya geldiklerinde görecek... :16:

ben o büyüyü yaşasın istiyorum, o da çok istiyor. zaten sırf bu yüzden gelinliğimi de hiç göstermedim, şu an hiçbir fikri yok gelinliğim hakkında :1:

yani bi kuaför ortamında beni ilk kez gelinlikle görsün istemem...

yok işte o kuaföre hiç gelmeyecek, beni ilk evde gelin almaya geldiklerinde görecek... :16:

ben o büyüyü yaşasın istiyorum, o da çok istiyor. zaten sırf bu yüzden gelinliğimi de hiç göstermedim, şu an hiçbir fikri yok gelinliğim hakkında :1:

yani bi kuaför ortamında beni ilk kez gelinlikle görsün istemem...

aynen ebn de oyle ıstıyorum tatlımmm ılk evden cıkarken gorsun benı büyülensiinnn :16: ayyyy heyecanlanıyorum o anı dusundukce :)) Ama kayınvalıdem ılla nısan bohcasıyla goturduklerımızın yanına gelınlıgını asacagım dıyor hayır burak gorur dıyorum olsun asalım dıyor hayır dıyorum dınlemıyor benı yaaaaaa :26: ama astırmayacagımmm :1:

bu arada dugunlerımız sanırım aynı gun :) eger 30 hazıransa senın de ılk sayfaya ekleyeyım tatlım senı de ;)

Son düzenleme:
Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bikaç gündür sürekli midem ağrıyor. O kadar sıkıldım ki bir an evvel şu düğün olsun bitsin de tatile gidelim istiyorum. Yaşam sevincim kalmadı resmen. Doktora gitmeyi bile düşünüyorum. Sizde de oluyor mu?

Kızlar ben kendimi çok kötü hissediyorum. Bikaç gündür sürekli midem ağrıyor. O kadar sıkıldım ki bir an evvel şu düğün olsun bitsin de tatile gidelim istiyorum. Yaşam sevincim kalmadı resmen. Doktora gitmeyi bile düşünüyorum. Sizde de oluyor mu?

aynen ben de oyleyım canım.. telaseler sıkmaya basladı artık mıde bulantısı var bende de bas agrısı falan fılan dengem şaştı :(( ınsallah tez vakıtte atlatırız da rahatlarız ....:26:

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrr damatlarr asla ve aslaa gelinlikleri gormesinnnnnnnnnnnnnn :))))))000 benimki suana kadar hic gormediii alirken bile sadece ona 5 tane gelinlik denedim ama hangisi benim oldugumu bilmiyorr:))))))))))))) daha dogru annemler yengem falanda bilmiyo kararimi kendim verdimm bu aradaa bende bi psikologa gitmeyi dusunuyorum su aralar surekli aklimda sacma sapan seyler geliyor bide su kiskanclik olayini yenmem lazim ben kendimi hem nisanlimiii mahfediyorum :((((((((((((((((((

Back