- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.421
merhaba kızlarr :) ayy aynı o depresyon bende de mevcut hiç bişey yapasım gelmiyo valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrr damatlarr asla ve aslaa gelinlikleri gormesinnnnnnnnnnnnnn :))))))000 benimki suana kadar hic gormediii alirken bile sadece ona 5 tane gelinlik denedim ama hangisi benim oldugumu bilmiyorr:))))))))))))) daha dogru annemler yengem falanda bilmiyo kararimi kendim verdimm bu aradaa bende bi psikologa gitmeyi dusunuyorum su aralar surekli aklimda sacma sapan seyler geliyor bide su kiskanclik olayini yenmem lazim ben kendimi hem nisanlimiii mahfediyorum(((((((((((((((((
o kıskanclık denen meret neden var hıc anlamam yaa bır ara ben de cıldırıyordum resmen kendımı parcalıyordum nısanlım da tedavı gormen gerekıyor sen normal degılsın dıyordu sonra yavas yavas atlattım :))) ama bebıs mesela gıdecegımız otelde cok rus varmıs hep dusunuyorum sımdı kara kara gorunce kıskanmamak ıcın neler yapabılırım dıye :))))
:)))))))))))))))))) hahahahaha benimkide bazen sen normal deilsin diyor acaba kendisi cokmu normall :) valla o ruslarinda olmadigi yer yok :)
aynen ebn de oyle ıstıyorum tatlımmm ılk evden cıkarken gorsun benı büyülensiinnnayyyy heyecanlanıyorum o anı dusundukce :)) Ama kayınvalıdem ılla nısan bohcasıyla goturduklerımızın yanına gelınlıgını asacagım dıyor hayır burak gorur dıyorum olsun asalım dıyor hayır dıyorum dınlemıyor benı yaaaaaa :26: ama astırmayacagımmm
bu arada dugunlerımız sanırım aynı gun :) eger 30 hazıransa senın de ılk sayfaya ekleyeyım tatlım senı de![]()
kizlar nabersiniz gece muhabettlerini ozledim :
Canim tlfndan giriyorum msn yok pc yok sanırım görümcem ısı giderken götürdü sanırım resimler sadece bindallimin fotosuna çektim abiyesi alırsam bugün onuda resimlicem 7 buçuk gibi gorumcemle bakmaya bı daha gidicemadasim msj atamiyorum 10 dk dolmasini bekliyorumm msn gelsenee resimler varmi elinde secim konusunda yardim olurum sana :)
Canim tlfndan giriyorum msn yok pc yok sanırım görümcem ısı giderken götürdü sanırım resimler sadece bindallimin fotosuna çektim abiyesi alırsam bugün onuda resimlicem 7 buçuk gibi gorumcemle bakmaya bı daha gidicembi kaç gün sonra msn den atarım tatlim
![]()
Adaşim 10 dk engeline takıldım![]()
anladim cnmmm bence tul ama kumasidan abiyelere bak derim bide akay dan hangi modeli beyendin gelinlik ?
:)))))))))))) adass bu 10 dk nedir ya hahahahah ya bu arada istanbulda bir firtina olduu aman allahimmm ... catilar uctuu antenler uctuu ortalik toz dumana ve savas alanina dondu.. cok dehset biseydi yaaaa
Model kodunu bilmiyorum tatlım hİç bakmadım ama etekleri danteli prenses modeli yarın bı daha gidicEm karar veremiyorum isteabiyeleri bı yerde 6 model denedim hepsinide bayıldım biri kırmızı altı volanli onu kısa arkası uzun biri yeşil harika Saten kuyruklu coook beğendim tek omuzlu bı tane daha beğendim oda yeşil ici mor tek omuz apeleti var omuzda yırtmacli asık oldum napcam ben yaa
![]()
anladim cnmmm valla hangisii icine sindiysee onu al bebiss:)))))))))))))))) sen karar verr hangisi ustune cok yakistiii bi dusnn cokda fazla denemee kafan cok karismasin bebiss