• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kizlarrr damatlarr asla ve aslaa gelinlikleri gormesinnnnnnnnnnnnnn :))))))000 benimki suana kadar hic gormediii alirken bile sadece ona 5 tane gelinlik denedim ama hangisi benim oldugumu bilmiyorr:))))))))))))) daha dogru annemler yengem falanda bilmiyo kararimi kendim verdimm bu aradaa bende bi psikologa gitmeyi dusunuyorum su aralar surekli aklimda sacma sapan seyler geliyor bide su kiskanclik olayini yenmem lazim ben kendimi hem nisanlimiii mahfediyorum :((((((((((((((((((

o kıskanclık denen meret neden var hıc anlamam yaa bır ara ben de cıldırıyordum resmen kendımı parcalıyordum nısanlım da tedavı gormen gerekıyor sen normal degılsın dıyordu sonra yavas yavas atlattım :))) ama bebıs mesela gıdecegımız otelde cok rus varmıs hep dusunuyorum sımdı kara kara gorunce kıskanmamak ıcın neler yapabılırım dıye :))))

o kıskanclık denen meret neden var hıc anlamam yaa bır ara ben de cıldırıyordum resmen kendımı parcalıyordum nısanlım da tedavı gormen gerekıyor sen normal degılsın dıyordu sonra yavas yavas atlattım :))) ama bebıs mesela gıdecegımız otelde cok rus varmıs hep dusunuyorum sımdı kara kara gorunce kıskanmamak ıcın neler yapabılırım dıye :))))

:)))))))))))))))))) hahahahaha benimkide bazen sen normal deilsin diyor acaba kendisi cokmu normall :) valla o ruslarinda olmadigi yer yok :)

kızlar size bişey sorucam bu bellona mobilyanın kalitesi hakkında bilginiz var mı ??bellonanın bolivya serisi hoşuma gitti de sizlere bi danışayım dedim.

aynen ebn de oyle ıstıyorum tatlımmm ılk evden cıkarken gorsun benı büyülensiinnn :16: ayyyy heyecanlanıyorum o anı dusundukce :)) Ama kayınvalıdem ılla nısan bohcasıyla goturduklerımızın yanına gelınlıgını asacagım dıyor hayır burak gorur dıyorum olsun asalım dıyor hayır dıyorum dınlemıyor benı yaaaaaa :26: ama astırmayacagımmm :1:

bu arada dugunlerımız sanırım aynı gun :) eger 30 hazıransa senın de ılk sayfaya ekleyeyım tatlım senı de ;)

evet benim düğünüm de 30 haziranda olacak :16:

biz de çeyiz sericez, kayınvalidem gelinliği de koyalım dedi ben de "parasını bile vermediğin, hiç önemsemeyip bir defa bile sormadığın, görmediğin gelinliği mi göstereceksiniz misafirlere" dedim, ohh iyi ettim! :9:

annem hariç herkescikler ilk o gün görecek gelinliğimi, zaten şimdiden görseler açık falan diye kulp takarlar, en azından o gün kimse "bu olmaz" diyemez :52:

adasim msj atamiyorum 10 dk dolmasini bekliyorumm msn gelsenee resimler varmi elinde secim konusunda yardim olurum sana :)

adasim msj atamiyorum 10 dk dolmasini bekliyorumm msn gelsenee resimler varmi elinde secim konusunda yardim olurum sana :)
Canim tlfndan giriyorum msn yok pc yok sanırım görümcem ısı giderken götürdü sanırım resimler sadece bindallimin fotosuna çektim abiyesi alırsam bugün onuda resimlicem 7 buçuk gibi gorumcemle bakmaya bı daha gidicem :1: bi kaç gün sonra msn den atarım tatlim:21:

Canim tlfndan giriyorum msn yok pc yok sanırım görümcem ısı giderken götürdü sanırım resimler sadece bindallimin fotosuna çektim abiyesi alırsam bugün onuda resimlicem 7 buçuk gibi gorumcemle bakmaya bı daha gidicem :1: bi kaç gün sonra msn den atarım tatlim:21:

anladim cnmmm bence tul ama kumasidan abiyelere bak derim bide akay dan hangi modeli beyendin gelinlik ?

anladim cnmmm bence tul ama kumasidan abiyelere bak derim bide akay dan hangi modeli beyendin gelinlik ?

Model kodunu bilmiyorum tatlım hİç bakmadım ama etekleri danteli prenses modeli yarın bı daha gidicEm karar veremiyorum iste:1: abiyeleri bı yerde 6 model denedim hepsinide bayıldım biri kırmızı altı volanli onu kısa arkası uzun biri yeşil harika Saten kuyruklu coook beğendim tek omuzlu bı tane daha beğendim oda yeşil ici mor tek omuz apeleti var omuzda yırtmacli asık oldum napcam ben yaa:9:

:)))))))))))) adass bu 10 dk nedir ya hahahahah ya bu arada istanbulda bir firtina olduu aman allahimmm ... catilar uctuu antenler uctuu ortalik toz dumana ve savas alanina dondu.. cok dehset biseydi yaaaa

İzmirde öyleydi çiçekler uçtu balkondan bı fırtına yağış sorma bereketli bı nisan geçiriyoruz :1:

Model kodunu bilmiyorum tatlım hİç bakmadım ama etekleri danteli prenses modeli yarın bı daha gidicEm karar veremiyorum iste:1: abiyeleri bı yerde 6 model denedim hepsinide bayıldım biri kırmızı altı volanli onu kısa arkası uzun biri yeşil harika Saten kuyruklu coook beğendim tek omuzlu bı tane daha beğendim oda yeşil ici mor tek omuz apeleti var omuzda yırtmacli asık oldum napcam ben yaa:9:

anladim cnmmm valla hangisii icine sindiysee onu al bebiss:)))))))))))))))) sen karar verr hangisi ustune cok yakistiii bi dusnn cokda fazla denemee kafan cok karismasin bebiss

Ey AŞIK! Hani özlem çekiyorsun ya sevgiliye. Bil ki sevgilidendir özlemin özü. Odur asıl sana özlem duyan. Çünkü o tutuşturmayınca alevi, kimsede olmaz ateş. Ve AŞK ateşi önce sevilene, ondan sonra sevene düşer.
Hz. Mevlana

'Hayır... Küsmüyorum hayata!
Sandığınız gibi değil...
Biraz canım sıkkın hepsi bu...
Topacı elinden alınmış çocuk gibiyim, özlüyorum sadece kaybettiğim oyunu...
Umutluyum ama! İsterseniz bakın gözlerime, ışıl ışıl...
Hep güzel şeyler düşünüyorum...
Aydınlık yakın...Biri tutuyor elimden, diyor ki "Sabret!"
Bende var olan şey mutsuzluk değil, bir parça sükunet...''

anladim cnmmm valla hangisii icine sindiysee onu al bebiss:)))))))))))))))) sen karar verr hangisi ustune cok yakistiii bi dusnn cokda fazla denemee kafan cok karismasin bebiss

Yarın gelinlik siparişini vercez gibi tatlım abiyelere bakmaya gittik gorumcemle beğenmedi :1: gelinlik siparişinden sonra ayakkabı ve abiye ısını halletcez sen neler yapiyosun ?

Back