- Konu Sahibi rashabahar
- #9.441
Evimize gittikkk,evde perde olmayınca giriş kattakileri rahatsız ediyolarmış ev kiralıkmı diye biz de eski perdelerden taktık geçici olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın gelinlik siparişini vercez gibi tatlım abiyelere bakmaya gittik gorumcemle beğenmedi gelinlik siparişinden sonra ayakkabı ve abiye ısını halletcez sen neler yapiyosun ?
hangisine karar verdin cnm gelinlikte ?
Fikrim değişmezse akay gibi görünüyor Canim :44:
hadi bakalim hayirlisi olur insalllah canim ? ee provalara nasil gidiceksin once ayakkabi alman gerekiyor olculer icin ? gelinligin boyunu ayarlamalari icin ?
kızlar aranıza ben de katıldım. benim düğünüm 7 temmuz da allah izin verirse. hazırlıklara hız verdik zaman daralıyor. herkese kolay gelsin
İcimi kararttın kız bı gelinlik siparişini vereyim herkes bı ohhhh çeksin ayakkabımı ilk provaya giderken götürsem sanırım zaten büyük bı ihtimal 21 punto olcak canim
evet benim düğünüm de 30 haziranda olacak
biz de çeyiz sericez, kayınvalidem gelinliği de koyalım dedi ben de "parasını bile vermediğin, hiç önemsemeyip bir defa bile sormadığın, görmediğin gelinliği mi göstereceksiniz misafirlere" dedim, ohh iyi ettim!
annem hariç herkescikler ilk o gün görecek gelinliğimi, zaten şimdiden görseler açık falan diye kulp takarlar, en azından o gün kimse "bu olmaz" diyemez
kayınvalıdeye kızgınsın canım anlasılan :26: olsun sen de oyle yaparsın en güzeli sıkma canını
kızgınım, evet. sanki başkasının oğlu evlenecekmiş gibi ilgisiz davranmasından, bir şey almayı bırak lafını dahi etmemesinden dolayı çooook kızgınım. tabi sonuçta büyüğüm yaptığım hoş olmamış olabilir ama herkesin de bir dayanma sınırı var...
nbr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))))))))))) nasilsiniz bugun bakalimmm ...
iyilik seker sen nasılsın??
kıızzz ebrruuu yanlarım cok agrıyor yaahuu bugun de oglen arası yapayım dedım ama yok anam nerde sankı yanlarım çürümüş gibi acıyor zamanla gecıyor mu bu acılaaarr
iyilik seker sen nasılsın??
kıızzz ebrruuu yanlarım cok agrıyor yaahuu bugun de oglen arası yapayım dedım ama yok anam nerde sankı yanlarım çürümüş gibi acıyor zamanla gecıyor mu bu acılaaarr
kızlarrr napıyosunuz böyle şifreli konuşmuşsunuz bizimle de paylaşın yau :) spor mu yapıyosunuz :):)))))))))))))))))) tatlimmm ben o aciyii 2 gun cektimmm ama ara verme yapman lazimmm cok zorlamadan ap yinedee 3 gune gecer :) ben dedim ama sanaaa cok acicak hamlicak diye :)))))))))))))))))))
kızlarrr napıyosunuz böyle şifreli konuşmuşsunuz bizimle de paylaşın yau :) spor mu yapıyosunuz :)
Deneriz adaşim hazırlıklardan vakit bulabilirsem tabi
nbr sehkerrrrrrrrrrrrrrrrr adass:)