• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Evimize gittikkk,evde perde olmayınca giriş kattakileri rahatsız ediyolarmış ev kiralıkmı diye biz de eski perdelerden taktık geçici olarak :21:

hadi bakalim hayirlisi olur insalllah canim ? ee provalara nasil gidiceksin once ayakkabi alman gerekiyor olculer icin ? gelinligin boyunu ayarlamalari icin ?

İcimi kararttın kız :1: bı gelinlik siparişini vereyim herkes bı ohhhh çeksin :1: ayakkabımı ilk provaya giderken götürsem sanırım zaten büyük bı ihtimal 21 punto olcak canim:51:

kızlar aranıza ben de katıldım. benim düğünüm 7 temmuz da allah izin verirse. hazırlıklara hız verdik zaman daralıyor. herkese kolay gelsin

İcimi kararttın kız :1: bı gelinlik siparişini vereyim herkes bı ohhhh çeksin :1: ayakkabımı ilk provaya giderken götürsem sanırım zaten büyük bı ihtimal 21 punto olcak canim:51:

ilk provada genellikle ayakkabı gerekmiyor, ama iç çamaşırı önemli :) benim de haftaya ikinci provam var ayakkabılarımı o zaman götüreceğim ..:16:

evet benim düğünüm de 30 haziranda olacak :16:

biz de çeyiz sericez, kayınvalidem gelinliği de koyalım dedi ben de "parasını bile vermediğin, hiç önemsemeyip bir defa bile sormadığın, görmediğin gelinliği mi göstereceksiniz misafirlere" dedim, ohh iyi ettim! :9:

annem hariç herkescikler ilk o gün görecek gelinliğimi, zaten şimdiden görseler açık falan diye kulp takarlar, en azından o gün kimse "bu olmaz" diyemez :52:

kayınvalıdeye kızgınsın canım anlasılan :26: olsun sen de oyle yaparsın en güzeli sıkma canını:34:

kayınvalıdeye kızgınsın canım anlasılan :26: olsun sen de oyle yaparsın en güzeli sıkma canını:34:

kızgınım, evet. sanki başkasının oğlu evlenecekmiş gibi ilgisiz davranmasından, bir şey almayı bırak lafını dahi etmemesinden dolayı çooook kızgınım. tabi sonuçta büyüğüm yaptığım hoş olmamış olabilir ama herkesin de bir dayanma sınırı var...

kızgınım, evet. sanki başkasının oğlu evlenecekmiş gibi ilgisiz davranmasından, bir şey almayı bırak lafını dahi etmemesinden dolayı çooook kızgınım. tabi sonuçta büyüğüm yaptığım hoş olmamış olabilir ama herkesin de bir dayanma sınırı var...

aynen canım anlıyorum senı.. neden boyle yaparlar hıc anlamam.. hayırlısı olsun canım...

kızlaaaaar dünkü fırtına bi benii mutlu etti sanırım:9:
kaynanamla matineye gittiydik fırtınadan dolayı bırakmadı eve ve orda kaldım ama gece 12de yolladılar nişanlımı evden görümcemde kaldı sabah kahvaltıya geldi yinede harikaydııı:16:

iyilik seker sen nasılsın??
kıızzz ebrruuu yanlarım cok agrıyor yaahuu :9: bugun de oglen arası yapayım dedım ama yok anam nerde sankı yanlarım çürümüş gibi acıyor :37: zamanla gecıyor mu bu acılaaarr :52:

:)))))))))))))))))) tatlimmm ben o aciyii 2 gun cektimmm ama ara verme yapman lazimmm cok zorlamadan ap yinedee 3 gune gecer :) ben dedim ama sanaaa cok acicak hamlicak diye :)))))))))))))))))))

iyilik seker sen nasılsın??
kıızzz ebrruuu yanlarım cok agrıyor yaahuu :9: bugun de oglen arası yapayım dedım ama yok anam nerde sankı yanlarım çürümüş gibi acıyor :37: zamanla gecıyor mu bu acılaaarr :52:

:)))))))))))))))))) tatlimmm ben o aciyii 2 gun cektimmm ama ara verme yapman lazimmm cok zorlamadan ap yinedee 3 gune gecer :) ben dedim ama sanaaa cok acicak hamlicak diye :)))))))))))))))))))
kızlarrr napıyosunuz böyle şifreli konuşmuşsunuz :D bizimle de paylaşın yau :) spor mu yapıyosunuz :)

nbr sehkerrrrrrrrrrrrrrrrr adass:)

Çok yorulmusum ayaklarım kendine gelemedi daha :1:
İyiyim iste çeşmeye geldik pazar gunüne kadar dinlencem bol bol alışveriş yapcam o kadar stres oldum ki hakettim bunu kaynanalardan nefret ediyorum :27::22::22:

Back