- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #9.301
Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim
Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim
ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...
ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...
ayyy :) heycanlandinmi kizzz ) hadi bakalim mutlu mutlu icine sinenii all kimsesinin fikrini sormaa kimsede fikrini solemesinnn :) damatta gormesin gelinligii :) benimki bilmiyo hangi gelinligi aldigimi phahahah :) gelinligin icindee hangisinde mutlu olduysan onu al :) hangisinde yuzun gulduyse onu al cnm
ben aldim kemal tanca dan pudra pembesi :) cok seker bisey oraya bak derim nine weste bak inci ye bak guzel gelin ayakkabilari var
Tmm tatlım teşekkür ederim destegin icindamat zaten uzakta gelince görebilir anca
Milyon tane denicem her beğendiğimi gitcem ay yine heyecanlandim
kaça aldın tatlım ?
hadi bakalim hayirlisi canimm :))))))))))))))) rica ederim adas ne demek herzaman tam destek :)
valla 2 ay once aldim 180 tl den 120 tl dusmustu
Her işini halletmiş adaşim gelin olmayı bekliyor.
Her işini halletmiş adaşim gelin olmayı bekliyor.
aynen yaa bız daha sallanıyoruz walla
bırsey daha sorucam burda ne zman bulussak bıtane zıyaretcımız oluyor... kım yaa cok merak edıyorummm
:0 aynenn adas ben gelinligimi 5 ay onceden almis bi kizim :) hersey hazirrrr bi dugunu bekliyoruz o kadar :) evi bile tuttuk 1 aylik kira bile verdik :) bi icinde biz eksigiz:)
Evet haylaz çıktık biz
Sabah 6 buçukta kalkcam 9 da yola çıkıyoruz arada kuaföre gitcem bide
Çok guZel ama süpriz olmucak hiç ohh biz tutuştuk bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?