2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim

ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...

Yeni aldım gelinlik denekten giymek icin tatlım yarın onlarida alcaz iç çamaşırı gelinlik ayakkabım Ayy heyecanlandim

ayyy :) heycanlandinmi kizzz ) hadi bakalim mutlu mutlu icine sinenii all kimsesinin fikrini sormaa kimsede fikrini solemesinnn :) damatta gormesin gelinligii :) benimki bilmiyo hangi gelinligi aldigimi phahahah :) gelinligin icindee hangisinde mutlu olduysan onu al :) hangisinde yuzun gulduyse onu al cnm

ayakkabılarınızın fotograflarını ıstıyorum kızlar ben daha almadımm.. secenek bulamıyorum hep klasık ayakkabılar...

Hemen paylasicam aldıklarımı ins tlfndan atabilirim
Nerde neler var söylerim tatlım resimlerinizde atarım

bende almadım cnm.. mayısta başlıcak gelinlik provam o zmn alıcam.. ama ne alıcağım belli platform topuk ucu açık beyaz istiyorum cnm

Tmm tatlım teşekkür ederim destegin icin damat zaten uzakta gelince görebilir anca
Milyon tane denicem her beğendiğimi gitcem ay yine heyecanlandim

işte kafammda oturttugum bır modelde yok ebrucum dedıgın yerlere bakıcam ben yazdım bı kagıda..:) sekercımde alınca fotosunu koyar bakarız.. kızlar bırsey sorucam dans muzıgını kararlastırdını mı gırıs muzıgını kararlastrdınızmıı??

bırsey daha sorucam burda ne zman bulussak bıtane zıyaretcımız oluyor... kım yaa cok merak edıyorummm

:0 aynenn adas ben gelinligimi 5 ay onceden almis bi kizim :) hersey hazirrrr bi dugunu bekliyoruz o kadar :) evi bile tuttuk 1 aylik kira bile verdik :) bi icinde biz eksigiz:)

Çok guZel ama süpriz olmucak hiç ohh biz tutuştuk bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…