- 1 Mart 2012
- 3.422
- 21
- 108
- 38
- Konu Sahibi rashabahar
- #9.341
pasta şarkısı hareketlımı olmalı kiii?
Evet hareketli olması gerekiyor sekerim nacak slow müziği dem dans müziğini bile biraz oynak istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off :S:S:S bırısı cıksada bıze soyler bırsuru sarkı solese ne guzel olur..
yani ben hareketli olsun isterim orn Vaya Con Dios - Na Neh Nah - Vidéo Dailymotion
aman yaa herseyı dusunuyorumm walla yoruldumm :S
ebrucum saol ya dınlemelıyım hemennn
valla yaaaa en sonundada cile bulbulummmm allahhhhhhhh caldircamm :)))))))))))))) yeter artik
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy bu sarkiyi duyunca hemen kalkip oynuyorum suan oynadigim gibiii dugunde kesin buda calicak dinleyin kizlar Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego - Oficial (Assim você me mata) - YouTube
Sekerler size doyum olmaz ben yatıyorum artık sabah erken uyanam hepinizi öpüyorum şimdiden mutlu haftalar hergün buralardayim gelcem bilgilendircem sizi iyi geceler hepinize
ossssssssssssssssssssssssbuldukkkk beaa:) bu geceeee herkes burdamiiiiiiiiiii :) suan derinnin kinasi yakilmistirr gobek atiyodurrr :)
selamlarr gelinlerrrrr
nasılsınızzz?? bayadır bakamıyorum yazılanlaraaa herkesin keyfi yerindedir inş.
Selam tatlımmm iyilik sen nasılsıınn bakalım?? Sen de benım gıbı gırmıyorsun uzun zamandır farkındayım :)) benım keyfım cok yerınde Allaha sukur cts gunu evımızı tuttuk sonunda Sen nasılsın tatlım neler yaptın bakalım??? Hazırlıklar hangi asamada??
:)) iim cnm teşekkürlerr biraz yorgunumm hergün i koşturmacayla geçiyor çok az zaman kaldı hazırlıklar bitti gibi.
ev fln yerleşti bi te yatak odası kaldı.
Bikaç eksik var kına gecesiyle ilgili onları halletmye çalışıorum bir de iş yerinde de çok yoğunum aksilik ne izin alabiliorum ne başka bişey biraz yüzümü yumuşatsam mesai yaptırcaklar o derece ((
Eviniz hayırlı olsun ev tutulunca insan bi rahatlıyor hemen yerleştirmek için sabırsızlanıyor D evden çıkamaz oluosun bi süre sonra :))
ayyy canım ne güzel cok az kalmıs senın cok sevındım ınan kı :)) zaten hıc anlamam neden ızın vermezler sonucta bunlar onemlı seyler ya. Benım patronda eskıden daha cok ızın verırdı sımdı bıraz kasmaya basladı ama hıc sallamıyorum bn cıkacagım zaten yakında ısten senın artık yukun baya azalmıstır ev falan yerlestıgıne gore masallahh dıyelımm Valla evı tutunca bıle koca bır yuk kalktı ustumuzden sımdı bızımde "EVİMİZ" var dıyebılıyoruz ınsan sureklı nereye ne alsam da koysam dıye dusunuyor vallahı.. haftasonu olsun da evciğime gideyim diye bakıyorum sımdı :)))